quote:Orijinalden alıntı: legen.(WFI).dary kıllı kızlardan hoşlanan da bastırılmış gay oluyo ozman inanırmısın bende böyle dedim
quote:Orijinalden alıntı: legen.(WFI).dary kıllı kızlardan hoşlanan da bastırılmış gay oluyo ozman al o zaman
quote:Orijinalden alıntı: Black Sabbath Arkadaşın galiba bu bunu demek için girdim. öyle her önüne gelenin işkembeden salladıklarını tartışsaydık, liseli muhabbeti bitmezdi.
Tüysüz erkeklerden tüylü kızlar hoşlanır,çünkü tüyden kıldan nefret etmişlerdir artık.Ciddi söylüyorum :)
quote:Orijinalden alıntı: Kalbi Boş Bir Bayan Tüysüz erkeklerden tüylü kızlar hoşlanır,çünkü tüyden kıldan nefret etmişlerdir artık.Ciddi söylüyorum :) arkadaşım ben tüylü değilde kıllıyım benim durumum iyi oluyor herhalde bu durumda :D
Zararı değil yararı olur. Bunu açığa çıkarıp başka kız arkadaşını davet etmesini sağlarsınız veeeeeeeeeeeeeeeeee 3some
quote:Orijinalden alıntı: AurorAbeam Zararı değil yararı olur. Bunu açığa çıkarıp başka kız arkadaşını davet etmesini sağlarsınız veeeeeeeeeeeeeeeeee 3some