Şimdi Ara

Tüy dökücü kremler yüze sürülürmü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
22.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler elmacık kemiği üzerindeki tüyler çok rahatsız edıyor buralara veetin tüy dökücü kremini uygulasam bişi olurmu

• Yapay Zekanın Yanıtı

Tüy Dökücü Kremleri Yüze Sürmek: Yapılmaması Gereken Bir Uygulama

Tüy dökücü kremler, istenmeyen tüyleri cilt yüzeyinden kimyasal olarak gidermek için kullanılan popüler ürünlerdir. Ancak bu kremlerin yüze sürülmesi, ciddi cilt tahrişlerine yol açabileceğinden tavsiye edilmez.

Tüy dökücü kremler, tiyoglikolat veya kalsiyum hidroksit gibi güçlü kimyasallar içerir. Bu maddeler, tüylerdeki keratin proteinini parçalar ve tüylerin yumuşamasına ve ciltten kolayca uzaklaştırılmasına neden olur.

Yüz cildi, vücudun diğer bölgelerine göre çok daha hassastır. Tüy dökücü kremlerdeki kimyasallar, yüz cildinin doğal bariyerini bozabilir ve kızarıklık, yanma, kaşıntı ve hatta kimyasal yanıklara neden olabilir.

"Veet Tüy Dökücü Krem Yüze Sürülürmü?" sorusunun cevabı da hayırdır. Veet gibi ticari tüy dökücü kremler, yüz bölgesi için özel olarak üretilmemiştir ve yüze sürülmeleri tehlikeli olabilir.

"Tüy Dökücü Kremi Yüze Sürersek Ne Olur?" sorusunun cevabı, cilt tahrişleri ve diğer olumsuz reaksiyonlardır. Bu nedenle, tüy dökücü kremleri yüze sürmekten kaçınmak ve bunun yerine yüz bölgesi için özel olarak tasarlanmış tüy alma yöntemlerini kullanmak çok önemlidir.

Yüzündeki istenmeyen tüyleri almak için ağda, epilasyon veya lazer epilasyon gibi alternatif yöntemleri değerlendirebilirsin. Bu yöntemler, tüy dökücü kremlerden daha etkili ve güvenlidir.

Yüze tüy dökücü krem sürmek, ciddi cilt problemlerine yol açabilecek riskli bir uygulamadır. Tüy dökücü kremleri yalnızca vücudun diğer bölgelerinde, üretici talimatlarına uygun şekilde kullanmalısın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet

• quote:

Orijinalden alıntı: blackrush

Şunu yada

http://www.bioder.com/tr/urunler/tuy-azaltici/yuz-bakim-kremi.html

şunu kullan

http://www.bioder.com/tr/urunler/tuy-azaltici/yuz-serumu.html

hocam veet almıştımda daha uygulamadım aynı formul yokmu içinde bioderle
    bi sorun çıkartmasın diye kullanmadan önce konu açtım(kızarıklık, tahriş,kabarma ,vs

• Krem ,Jilet vb sürersen daha çok çıkar kardeşim.Kendimden biliyorum.Çözüm yolunu biliyorum ben kurtuldum %97 işe yarayan bir yöntem ciddiyim eğer sende bu sorunundan kurtulmak istiyorsan pm den bana ulaş derim
  • denendi, yapilmaması tavsiye olunur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.