Şimdi Ara

Tüy dökücü krem veya sprey ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kol kaslarımın çevresinde biraz kıllar var böyle çok aşırı abartılı değil ama rahatsız oluyorum açıkçası bunları tüy dökücü sprey veya kremmi kullansam ? ileride dahada çok çıkmasından korkuyorum bu tür rahatsızlığı olan varmı acaba

• yokmu yardım edicek kimse
  • Derinin altına kıl mı oluyor lan ? Yoksa kaslar derinin altında değil miydi ?
  • yol gitsin.
  • Veet Tüy Dökücü Köpük 8-9 $
  • bende teakwondo için bcak kıllırımı sprey ile alıyorum daha sert çıkıyo ama azalıyo mu çoğalıyo mu anlamıyorum .s
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasdas033

bende teakwondo için bcak kıllırımı sprey ile alıyorum daha sert çıkıyo ama azalıyo mu çoğalıyo mu anlamıyorum .s

ya demek istedigim hani jilet vurursun daha sonra %10 gibi daha fazla cıkar sonum öyle olmasından korkuyorum yoksa bildigimiz ağdamı yapsak ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wax mı Saç Spreyi mi?
    11 yıl önce açıldı
    Minoxil Forte %5 Saç Döker Mi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ağda işi çok can yakıyor ben bulaşmıyorum o işe bide zahmetli valla jilet sürmüş gibi bi çoğalma yok ama kişiden kişiğe göre degişiyo bizim arki jiletle alıyor ne zamandır ama yine az çıkıyo genetik bide
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasdas033

ağda işi çok can yakıyor ben bulaşmıyorum o işe bide zahmetli valla jilet sürmüş gibi bi çoğalma yok ama kişiden kişiğe göre degişiyo bizim arki jiletle alıyor ne zamandır ama yine az çıkıyo genetik bide

anladım dostum sağol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.