Arkadaşlar kol kaslarımın çevresinde biraz kıllar var böyle çok aşırı abartılı değil ama rahatsız oluyorum açıkçası bunları tüy dökücü sprey veya kremmi kullansam ? ileride dahada çok çıkmasından korkuyorum bu tür rahatsızlığı olan varmı acaba
yokmu yardım edicek kimse
Derinin altına kıl mı oluyor lan ? Yoksa kaslar derinin altında değil miydi ?
yol gitsin.
Veet Tüy Dökücü Köpük 8-9 $
bende teakwondo için bcak kıllırımı sprey ile alıyorum daha sert çıkıyo ama azalıyo mu çoğalıyo mu anlamıyorum .s
quote:
Orijinalden alıntı: yasdas033
bende teakwondo için bcak kıllırımı sprey ile alıyorum daha sert çıkıyo ama azalıyo mu çoğalıyo mu anlamıyorum .s
ya demek istedigim hani jilet vurursun daha sonra %10 gibi daha fazla cıkar sonum öyle olmasından korkuyorum yoksa bildigimiz ağdamı yapsak ?
ağda işi çok can yakıyor ben bulaşmıyorum o işe bide zahmetli valla jilet sürmüş gibi bi çoğalma yok ama kişiden kişiğe göre degişiyo bizim arki jiletle alıyor ne zamandır ama yine az çıkıyo genetik bide
quote:
Orijinalden alıntı: yasdas033
ağda işi çok can yakıyor ben bulaşmıyorum o işe bide zahmetli valla jilet sürmüş gibi bi çoğalma yok ama kişiden kişiğe göre degişiyo bizim arki jiletle alıyor ne zamandır ama yine az çıkıyo genetik bide
anladım dostum sağol
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme