Bildirim
Tüy Dökücü Krem aldım :)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
tüy türklerin genel özelliğidir. kolu kılsız kız bile yok la sokakta misal . nolcak
-
quote:
Orijinalden alıntı: tesla troll
tüy türklerin genel özelliğidir. kolu kılsız kız bile yok la sokakta misal. nolcak
Six packlerler killi killi guzel gozukmuyor.:-)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
SS isteruk -
nie la zangief vardı ondada kıl vardı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gayipten Gelen Ses -- 11 Mart 2013; 19:40:44 > -
Beyler komple sürdüm gögüs kısmına ve alt kısma 10 dakika bekletin diyormus ben 30 dakika beklettim kupkuru oldu ama yinede kıllar döküldü hatta yıkandım daha iyi oldu ama tam anlamıyla dökülmedi yarında bir posta atarım düzelir. -
quote:
Orijinalden alıntı: Risk Budur
Spor yapıyorum vücutum biraz tüylü. Resim çekiyorum hoş gözükmüyor tüyler bende tüy dökücü krem aldım dökeceğim tüyleri kılları daha seksi gözükeceğim sanrıım
kremin adı lapiden
az sonra deneyeceğim bakalım
bende deneyeceğim ayrıntılı olarak bilgilerndirirsen sevinirim beni alıntılayıp haberdar et lütfen sonuçlardan sonra -
quote:
Beyler komple sürdüm gögüs kısmına ve alt kısma 10 dakika bekletin diyormus ben 30 dakika beklettim kupkuru oldu ama yinede kıllar döküldü hatta yıkandım daha iyi oldu ama tam anlamıyla dökülmedi yarında bir posta atarım düzelir.
o kremler jilet etkisi yapıo die biliyorum araştır bi istersen insan bacağında sakal olsun istemez :d -
quote:
Orijinalden alıntı: ozkaya12
quote:
Beyler komple sürdüm gögüs kısmına ve alt kısma 10 dakika bekletin diyormus ben 30 dakika beklettim kupkuru oldu ama yinede kıllar döküldü hatta yıkandım daha iyi oldu ama tam anlamıyla dökülmedi yarında bir posta atarım düzelir.
o kremler jilet etkisi yapıo die biliyorum araştır bi istersen insan bacağında sakal olsun istemez :d
görcez bakalım
merak ettiğim body ile ilgilenenlerin vücudunda sıfır tüy var nasıl yapıyorlar
-
quote:
quote:
quote:
o kremler jilet etkisi yapıo die biliyorum araştır bi istersen insan bacağında sakal olsun istemez :d
görcez bakalım
Ağda yapıyorlardır :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
görcez bakalım
Lazer epilasyon diye bir şey var gardaş
-
Jilet attın şuan kıllarına 1 kıl kökünden 4 kıl çıkacak...
-
Lapiden en dandirik tüy dökücüdür. O kadar bekletirsin bekletmene rağmen almaz etmez.
En iyisi veet'dir. Çok iyi alır ve bekletme süresi daha kısa ama 12-13 lira gibi bir fiyatı var pahalı yani. Aslında pahalı değil de ben genital bölge için kulllandığımdan kısa sürede bitiyor. Onun yerine DİA'da Vi-Vet diye bir krem var. Bekletme süresi veet'den biraz daha uzun ama veet kadar etkili tam f/p ürünü. Fiyatıda 6 lira tavsiye ederim.
Not: Tüy dökücülerin jiletten farkı yoktur. -
quote:
Orijinalden alıntı: DaY_WaLkeR.
Lapiden en dandirik tüy dökücüdür. O kadar bekletirsin bekletmene rağmen almaz etmez.
En iyisi veet'dir. Çok iyi alır ve bekletme süresi daha kısa ama 12-13 lira gibi bir fiyatı var pahalı yani. Aslında pahalı değil de ben genital bölge için kulllandığımdan kısa sürede bitiyor. Onun yerine DİA'da Vi-Vet diye bir krem var. Bekletme süresi veet'den biraz daha uzun ama veet kadar etkili tam f/p ürünü. Fiyatıda 6 lira tavsiye ederim.
Not: Tüy dökücülerin jiletten farkı yoktur.
bende 2-3 kutu lapiden kullandım.dediğiniz gibi çok etkili değil.bunun üzerine tavsiyelere uyarak veet in kini almayı düşündüm ama siz böle deyince kararsız kaldım.peki bu vi-vet i ne kadar bekletiyorsunuz.
+ jiletten farkı yoktur niye dediniz.Ben koltuk altıma hiç jilet vurmadım sadece lapiden kullandım ve faydasını görüyorum. nası desem koltuk altım mesela ceviz boyutunda bi yerde kıl çıkıyor ama jilet vuran 1-2 kişide gördüm böle o ortadan yukarı ve aşşa doğru kılların yolu uzuyor daha büyük alanda çıkıyor.
-
sonucu bekliyoruz
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Spor yapıyorum vücutum biraz tüylü. Resim çekiyorum hoş gözükmüyor tüyler bende tüy dökücü krem aldım dökeceğim tüyleri kılları daha seksi gözükeceğim sanrıım
kremin adı lapiden
diasa marketten vivet tüy dökücü alsaydın o daha iyiydi kokusu lapiden gibi kötü değildir ve daha etkili döker -
quote:
kremin adı lapiden
sakın deneme daha fazla çıkıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: MeLiHBeY59
quote:
Orijinalden alıntı: DaY_WaLkeR.
Not: Tüy dökücülerin jiletten farkı yoktur.
bende 2-3 kutu lapiden kullandım.dediğiniz gibi çok etkili değil.bunun üzerine tavsiyelere uyarak veet in kini almayı düşündüm ama siz böle deyince kararsız kaldım.peki bu vi-vet i ne kadar bekletiyorsunuz.
+ jiletten farkı yoktur niye dediniz.Ben koltuk altıma hiç jilet vurmadım sadece lapiden kullandım ve faydasını görüyorum. nası desem koltuk altım mesela ceviz boyutunda bi yerde kıl çıkıyor ama jilet vuran 1-2 kişide gördüm böle o ortadan yukarı ve aşşa doğru kılların yolu uzuyor daha büyük alanda çıkıyor.
Tüyleri azaltmaz yani onu demek istiyorum, yine gür çıkar jiletle aldığın gibi. Vi-Vet iyidir veet'e para verme boşuna.
-
lapiden kullandık bakalım işe yarayacak mı sonuçları yazarım -
quote:
quote:
quote:
görcez bakalım
görcezbide sonucuda yazarmısın ilerde sertleştimi tüyler felen diye sertleşmiyosa bu yaz bende aliyim :D
Benzer içerikler
- göğüs kılları nasıl alınır
- lc waikiki defolu ürünler nerede satılıyor
- sevgilimi aldattım
- sürekli rüya görmek ve yorgun uyanmak
- cenabet gezmek
- blackberry kurucusu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X