Şimdi Ara

Tüy Dökücü Krem aldım :) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
4
Favori
10.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • B.B sporcuları ya da Fitnesscıları podyum öncesi genelde jilet kullanırlar + yarışma boyası ile vücutları altın gibi tertemiz görünür. Tüylerden kesinlikle kurtulmanın tek çaresi var lazer yöntemi ya da ağda... Tüy dökücü kremlerin yapısında şeker olduğu için kıl köklerini besler 2. 3. denemeden kıllarınız iğne gibi çıkar. Yaptıktan sonra 2 3 gün rahat gezersiniz ancak sonradan kaşıntı, kıl dönmesi bir arada berbat hale gelir. Üstelik eskisinden daha çok olarak. Benim tavsiyem yıllardır bu işin içindeyim güzel bir bodygroom ile kılların uzunluğunu kısaltabilmeniz ve sarartıcı kullanmanız hem kıl kökleri zayıflar hem de kılsız gezmemiş olursunuz.Erkek vücudunda biraz kıl iyidir. Çekici kılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Risk Budur

lapiden kullandık bakalım işe yarayacak mı sonuçları yazarım

takip fiyat ne kadar nerden aldın
  • Bu Vi-Vet'in krem fiyatı ne kadar ayrıca hangi marketlerde bulabiliriz? Bir de nasıl uygulanıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saman Kafa

quote:

Orijinalden alıntı: Risk Budur

lapiden kullandık bakalım işe yarayacak mı sonuçları yazarım

takip fiyat ne kadar nerden aldın

3.5 tl eczaneden
  • Bu kıl tür konusunda hep bi bilinmemezlik var sanki.tüy dökücü kremi bende alıcaktım ama heryerde "jilet etkisi" yapar dedikleri için hiç kullanmadım, keşke sende biraz bakınsaydın nette.
    Acaba yüz için, lazer epilasyondan başka yapılabilecek en iyi çözüm nedir?Lazer epilasyona yaklaşık 100-150lira verip kökten kurtulmak var ama vakit bulup da gidemedik.
  • Arkadaşlar, yurt dışı ve Türkiye'de tüm testleri yapılan güvenebileceğiniz bir Türk markası var. Bay ve bayanlar için kullanılabilir. tuydokucum.net adresindenulaşabilirsiniz. Kapıda ödeme seçeneği de var. Pahalı değil. 3-4 ay gider zaten. Kullandım güzel bir ürün.

Tüy Dökücü Krem aldım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: webg

Arkadaşlar, yurt dışı ve Türkiye'de tüm testleri yapılan güvenebileceğiniz bir Türk markası var. Bay ve bayanlar için kullanılabilir. tuydokucum.net adresindenulaşabilirsiniz. Kapıda ödeme seçeneği de var. Pahalı değil. 3-4 ay gider zaten. Kullandım güzel bir ürün.

Tüy Dökücü Krem aldım :)

Bütün attığı mesajlar kıl tüy konularında

• quote:

Orijinalden alıntı: DaY_WaLkeR.

Lapiden en dandirik tüy dökücüdür. O kadar bekletirsin bekletmene rağmen almaz etmez.

En iyisi veet'dir. Çok iyi alır ve bekletme süresi daha kısa ama 12-13 lira gibi bir fiyatı var pahalı yani. Aslında pahalı değil de ben genital bölge için kulllandığımdan kısa sürede bitiyor. Onun yerine DİA'da Vi-Vet diye bir krem var. Bekletme süresi veet'den biraz daha uzun ama veet kadar etkili tam f/p ürünü. Fiyatıda 6 lira tavsiye ederim.

Not: Tüy dökücülerin jiletten farkı yoktur.

Arkadaş haklı veet en iyi ama şunu unutma ki bu dediğim çok doğru sen şimdi o tüy dökücüyü sürmekle ugrasıcagına sür köpüğü jilet vur hemen daha iyi hem işin hızlı biter...... bilip bilmeden sürüyosun sonra o çıkan kıllar sertleşince 2 3 ay yumuşatmak için uğraşırsan sakalda oldugu gibi gidiceksin AĞDA yapıcaksın.

• Peki goguse makinayla dalsak ne olur arkadaslar nasil etkileri olur genelde cevremdekiler makinayla aliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gmt_one

Peki goguse makinayla dalsak ne olur arkadaslar nasil etkileri olur genelde cevremdekiler makinayla aliyor

Rahatlıkla alabilirsin ben alıyorum sorun yok. Eskisinden daha gür çıkmıyor yani hep aynı hacimde. Benim kıllar kıvırcık uzadıkça kıvrılıyor o yüzden alıyorum sürekli.
  • quote:

quote:

Peki goguse makinayla dalsak ne olur arkadaslar nasil etkileri olur genelde cevremdekiler makinayla aliyor

Rahatlıkla alabilirsin ben alıyorum sorun yok. Eskisinden daha gür çıkmıyor yani hep aynı hacimde. Benim kıllar kıvırcık uzadıkça kıvrılıyor o yüzden alıyorum sürekli.

Omuz ve kol üstlerini alıyorum bende ama göğüste aşırı derecede kıl var,epilatör çok acıtıyor alamadım normal tıraş makinesi ile mi alıyorsunuz yoksa badygroom gibi bir şey ile mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: veysel93

quote:

quote:

Omuz ve kol üstlerini alıyorum bende ama göğüste aşırı derecede kıl var,epilatör çok acıtıyor alamadım normal tıraş makinesi ile mi alıyorsunuz yoksa badygroom gibi bir şey ile mi ?

http://images.gittigidiyor.com/7430/Remington-PG350-Tiras-Makinesi-Erkek-Bakim__74303045_0.jpg

Bunla alıyorum.

@webg

175ml tüy dökücüye 79tl verecek kadar enayi değil kimse. 1 kilo veet alırım o fiyata toptan. Kendi ürününün reklamını yapma burda. Yok bitkiselmiş yok tüylerin oluşturan proteinlerin üzerine etki edermiş. Bildiğin asit ne bitkiseli, çocuk kandırıyorlar sanki siteye bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaYWaLkeR -- 19 Haziran 2013; 15:41:26 >

• tüy dökücü krem, ağda, makine de kullandım.

Tüy dökücü krem kesinlikle tavsiye etmiyorum. kılları yüzeyden alıyo ve 2 güne belirgin hale geliyo. cildi tahriş ediyo ve kılın ortasında sarı bir tüy oluyo onu bırakıyo. onu görmek biraz zor, iyi bir ışıkla belirgin hale geliyo.

Makine, kılları çoğaltmıyo ama çok bir performans beklemeyin. çok başlıklı bir makineneiz varsa uzun kılları önce kısaltıp sonra sıfır almak baya uğraştırıyo. yanlarda kısaltan bıçak ortada sıfır bıçak bulunan modeller güzel onlarda biraz pahalı. en kötü yanı zamanla deforme oluyo makine ve zor almaya başlıyo.

Ağdayı kesinlikle öneririm. 1 hafta pürüzsüz cilt. sonuçta kılları kökünden alıyo. tek kötü yanı ağda işte biraz acıtabiliyo
  • Merhaba

El ve ayaklarımda kullandım. Ha, tabi ki ucuz ve pahalı ürünler vardır. Fikrimizi söyledik. Hata ettiysek affola. Ben ne üretici ne satıcıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: webg

Merhaba

El ve ayaklarımda kullandım. Ha, tabi ki ucuz ve pahalı ürünler vardır. Fikrimizi söyledik. Hata ettiysek affola. Ben ne üretici ne satıcıyım.

Bırak her yere aynı mesajı yazmayı. Üye olduğun tarihe bak, mesaj yazdığın konulara ve mesajın içeriğine bak. Kullandığın ürünü profil fotoğrafına koyman da ayrı bi garip biz niye koymuyoruz ? %200-300 kar yaptığın dandirik bir ürünün reklamını burda kimse yemez, herkes yeterince bilgili sizin ki gibi dandirik sitelerden dandirik ürün almama konusunda.
  • dun bnde agdayla kollari aldim insallah cogaltmaz

• webg W kullanıcısına yanıt
    Bir Fransızca kursu, bir de tüy dökücü krem.
    Reklam yapmaya geldiğin açık, devam edersen şikayet edileceksin.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.