Şimdi Ara

tüvtürk randevusu ve egzoz muayene

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    tüvtürk'ten araç muayene randevusu aldım. sitede, egzoz muayene ölçümü istasyonda yapılır diyor. ölçüm yapılmamış araç ağır kusurdan kalır diye de belirtmş. muayene için aracı kabul ettiklerinde egzoz ölçümünü de yapacaklar mı yoksa randevu saatinden daha önce gidip, ölçümü yaptırıp, öyle mi aracı teslim etmeliyim? adamlar randevu saati konusunda takıntılı oldukları için bilen varsa sorayım dedim. randevum pzartesi, acil cevap makbule geçer

• 2 iş aynı anda olur sıra verirler muayne için o ara derler egzosa geç diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önce ezosu yapıyorlar sonra muayene. İkisini de aynı zamanda yaparsınız gidince. Çok beklemek istemiyorsanız bi yarım saat önce gidin bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kafanız karışmasın. Egsoz muayenesi ile araç muayenesi aynı yerde yapılmıyor. TÜVTURK'lerde araç muayenesi yapılıyor ama asıl muayenenin yapıldığı bölümden hariç bir yerde önce egsozu yaptırıyorsunuz. Sonra asıl muayene sıranızı bekliyorsunuz.
  • Kasaya ödeme yaptırdıgınızda egzoz + muayne ücreti bir ödeyip ilk önce egzoz muayne bölümüne gidip muayne yaptırdıktan sonra muayne alanına geçiyorsunuz. 5 dk sürüyor sıra yoksa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

Kafanız karışmasın. Egsoz muayenesi ile araç muayenesi aynı yerde yapılmıyor. TÜVTURK'lerde araç muayenesi yapılıyor ama asıl muayenenin yapıldığı bölümden hariç bir yerde önce egsozu yaptırıyorsunuz. Sonra asıl muayene sıranızı bekliyorsunuz.

Her merkezde var mı bilmiyorum ama orada egzoz ölçümü de yapılıyor .

• Sanayide egzost muayenesi yaptır
    Tüvtürk' te uğraştırıyorlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Başka yerde yaptır...

• gidin sanayide halledin 5 dk egsozu tüvtürk'de egsoz ile uğraşmayın çok sıkıcı aşırı zaman alıyor.
  • ekzos önce yapılır erken gidin,bence sanayide yaptırın

• Bugün saat 3'de Antalya sütcüler istasyonu tarafına gitmem gerekti. Hemen randevu aldım 16:30-17:00 için. Konyaaltından akdeniz sanayi'ye uğrayıp egzost muaynesini hallettikten sonra diğer işlerimi yaptım ve sonra 16:15 gibi istasyona gittim. Aldığım sıra 16:38 gibi yandı, parasını, yetki belgesini (şirket aracı) v.s. verip asıl sırayı bekledim. 16:55 gibi işim bitmişti.
    Lpg tankının tarihinden ve lastik desen farkından korkuyordum ama 7-8 kalem hafif kusur ile geçtik muayneden bu yılda Tarih 2008 miş 4 yıl daha rahatız
  • Mutlaka yakınında egzoz muayenesi yapan özel yerler vardır git orda yaptır uğraşma
  • Hangi şehirdesiniz bilmiyorum

Muayene önce eksoz muayenesi yaptırmalısınız.Bunuda netten bakarak hangi yetkili firma varsa bulunduğunuz şehirde onlara yaptırabilirsiniz.Sorun çıkarsa yaptırdığınız firma gerekli çözümleri buluyor ve sonra ölçümler düzgün çıkarsa ruhsata ekleniyor.Bu işlem bittikten sonra muaveneye girebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zarinca -- 29 Ağustos 2014; 23:47:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: q1q2

selam,
    tüvtürk'ten araç muayene randevusu aldım. sitede, egzoz muayene ölçümü istasyonda yapılır diyor. ölçüm yapılmamış araç ağır kusurdan kalır diye de belirtmş. muayene için aracı kabul ettiklerinde egzoz ölçümünü de yapacaklar mı yoksa randevu saatinden daha önce gidip, ölçümü yaptırıp, öyle mi aracı teslim etmeliyim? adamlar randevu saati konusunda takıntılı oldukları için bilen varsa sorayım dedim. randevum pzartesi, acil cevap makbule geçer

Sali gunu neredeyse telef oluyordum umraniyede. Egzozunu yapabiliyorsan disarda yap . En azindan onun icin bekleme 30 dk bekledim. Sinir oldum.

• jonywayt J kullanıcısına yanıt
    Ben bu yüzden 60 km yol gidip Şile' de girdim muayeneye.
    H.sonu olmasına rağmen bomboştu ve saatinden önce girdim.
    İlk muayenede geçemeyince aynı gün 2 saat sonrasına çok rahat randevu aldım ve muayeneden geçtim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.