Şimdi Ara

TüvTürk muanesinde 5. koltuk problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Uyarı mahiyetinde yazıyorum , benim gibi alanda böyle bişeyle karşılaşıp saç baş yolmayın , en azından bilerek gidin.

307 aracım var , bilen bilir arka tarafta ortada 3. bir kişinin oturabileceği bir alan bulunur.Ruhsatta araç sürücü dahil 4 koltuk görünmektedir.Mevzuat değişmiş , bu 3.koltuktan sebep ruhsatta 5 koltuk yazması gerekiyormuş. Velhasıl araç ağır kusurlu sayıldı.Trafik tescile gidip ruhsat değişmesi gerekiyormuş , bedeli 66 TL.

3 defa aynı yerden geçen araç bu sefer takıldı.Şeyi anlamadım ben , tamam ruhsatta 5 koltuk görünmesi gerekiyor.İyide bu benim neden problemim oluyor ruhsatı işleyen görevlinin , kurumun vs. problemi değil mi ?Neden ben extradan 66 Tl veriyorum anlamak mümkün değil.

Bu arada TÜVTÜRK'e de helal olsun. Bunu gören eleman patlak yağlar akan amortisörü , yanmayan stop lambasını (-sonradan fark ettim bende hemen değiştirdim) gibi şeyleri görmedi. Birde orjinal olan camlara "film var hafif kusur" yazıldı.

Saygılarımla.

• Nasipse perşembeye muayeneye gidiyorum, sonucu yazarım:

TüvTürk muanesinde 5. koltuk problemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuVNeRa -- 26 Temmuz 2014; 23:14:21 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaç tane emniyet kemeri varsa ona göre hesabediliyor.
  • TuVNeRa kullanıcısına yanıt
    o arabada 3 kişi yazsa gene sorun olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiorino'da oluyordu böyle hatalar.Ya ruhsatı değiştireceksin ya da ortadaki emniyet kemerini sökeceksin. :D

Benim ruhsattaki 4 rakamını polis memuru yuvarlak sert silgi ile silip yazıcıdan tekrar yazdırmıştı sağolsun. :)
  • bende de 206 var ve 4 kişi yazıyor ruhsatta. muayene yılsonunda.hayırlısı artık
  • habire yeni kurallar çıkarıyolar,insanlara eziyet olsun masraf çıksın başka bişey değil ,standart otomobil işte 4 yazsa ne çıkar 5 yazsa ne

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ARAÇ MUAYENEDE KOLTUK SORUNU..!!
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tam bi saçmalık maksat masraf çıksında devletin cebi dolsun

• Benim ruhsata baktım şimdi 5 yazıyor . Neye göre 4 yada 5 yazılıyor emniyet kemerine göremi ki ?
  • Orta bardaklık varsa indir al sana 4 kişi deyip muayeneden geç.

Eksiler gelebilir ama mantıklı bir yöntem.Emniyet kemerini de sök arkadakileri sökmek biraz uğraştırır ama olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.