Şimdi Ara

tüv türk muayene ile ilgili sorularım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün muayeneye girdim. bir sıkıntı yok. sadece motor no okunmuyor diye bir hafif kusur yazmışlar. bunu da nasıl düzelttirebilirim bilmiyorum.

asıl sorularım ise

fren testinde sol ve sağ sapma %11 gibi bir değer çıkmış. bana biraz fazla geldi. bunu ciddiye almalı mıyım ? ya da nasıl bir kontrol yaptırabilirim. neden olabilir ?

araç 2016 model dizel otomatik astra k 48 bin km de . aracı zorlayan biri değilim. oldukça sakin kullanırım hatta

birde muayeneyi 3 ay geciktirdiğim için 60 tl ceza çıktı. bunu orda ödedim ancak bir tanıdığım polis kontrolünde bende ödediğim görünmedi filan dedi. orda cezayı ödemem yeterli değil mi ? başka bir işlem yapmama gerek var mı

tüv türk muayene ile ilgili sorularım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut12344 -- 30 Mart 2019; 18:31:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardes lastik uygulamasi devam ediyormu milleti lastik ebatlarindan birakiyorlardi etiketteki neyse o takili olmak zorunda diye bu uygulama devam ediyormu uygulamadan vazgectiler diye duydum nekadar dogru

• Motor numarasını kafaya takmayın. Her motor numarası dışarıdan okunacak basit bir yerde olmuyor. Okumak için ekstra çaba gösterilmesi gerekenlere uğraşmıyorlar doğal olarak. Onun için hafif kusur zaten
  • Frenler kontrol ettirin. Yetkili servis daha iyidir. Onlara sorun olmazsa özelde yaptırın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardes lastik uygulamasi iptal oldumu yoksa etiketteki lastikmi sart yine cevap versen

• djcetin kullanıcısına yanıt
    lastik ebatları ile ilgili birşey söylemediler bana. benim lastikler orjinal olduğu için sanırım bir problem olmadı.

böyle birşey de gittiğimde duymadım. zaten içerde işlem yaparken araca yaklaşamıyorsunuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tecil ile ilgili
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.