Şimdi Ara

Tüv Türk Bana Izdırap Oldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bunlar sözde avrupadan geldiler burada tek uyguladıkları türk işi bürokrasi, benim de kusursuz aracımı ruhsat yazım hatasından bırakmışlardı
  • Tüv-Türk Cumartesi günleri açık değilmiydi ?
  • geçmiş olsun. bilip bilmeden burada sizi eleştirenlere aldırmayın. müşteri hizmetlerini arayıp mağduriyetinizi bildirin ve tekrar randevu talep edin.
  • Memursun maden al rapor arkadaş. İzin alan memur mu kaldı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir is dolayli yoldan yapabilirsa cikmasa sarar.Yok randevu iptal etme,aramalar,gitmeme... olacak is olmasa varir.Ogleden sonra izin alinir aracin herseyi yaptirilir.Kaldi ki devlet kurumu izin,rapor olayi ozeldeki dagi tasi yarmaya gerek kalmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Mersindeyim bende.Yardımcı olurdum size Çok sıkıntı bu muayene işlemleri.Linea varken arka stop lambasını 1 hafta önce değiştirmiştim.Aksilik bu ya orda tam geçtim derken arka sağ stop yanmıyor dediler ve sinyal lambası da yanmıyormuş.Şansa bak dedim.Yanımda yedek ampülde yoktu Şimdi acele işim var yaptırayım getireyim kontrol edin dedim.Yok olmaz dediler.Tamam dedim.Yerler hafiften ıslaktı,Dipgaz yapıp hafiften ilerledim sinirden.Yani çok sabırlı olmak gerekiyor.
  • hakanotuken H kullanıcısına yanıt
    Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmanın tam örneğisiniz. Tarsus istasyonunda randevu olarak yer kalmamış olması sizi randevusuz almayacak anlamına gelmiyor. En büyük hatayı burada yapıyorsunuz. Belirli sayıda randevulu alıyor geri kalanını randevusuz alıyor.
    Tüvtürk muayene sistemi ilk başladığında bütün istasyonlar Tarsus'un çalıştığı sistemle çalışıyordu artık çoğunluğu sadece randevuyla çalışıyor. Gittiğinizde 4 yada 5 saat beklemeyi göze alın. Fakat muayene tekrarını ücret vermeden yaptırmak için ilk muayene yaptırdığınız istasyona gitmek şart diye biliyorum. Çağrı merkeziyle görüşün tekrar ödeme gerekip gerekmediğini öğrenin.

Çift randevu aldığınızdan dolayı yaşadığınız iptale ve randevu hakkınızın dolmasından dolayı şikayet etmeye hakkınız yok. Uygulama bu şekildeyken bile bazı istasyonlardan 1 hafta sonrasına randevu alınabiliyorken insanlara aynı araca birden fazla istasyondan birden fazla randevu hakkı yada aynı istasyonda birden fazla randevu hakkı tanınsa 6 ay sonrasına zor randevu alırız.

İzin meselesini dert edip en baştan sıranızı terk edip gitmek ciddi hata. Yaşayarak öğrenmiş oldunuz.

• Koca Tüvtürk senin 100 küsür lirana yatmak için ayak yapıyor. Ya arkadaşım, bırak bunları. Olmuş bir talihsizlik, ama sen dalgınlık etmişsin, ama sistem arızası... Son dakikaya bırakmanın anlamı yokmuş. Memursun madem, bu istasyonlar cumartesi de açık. Cumartesi gideydin. Bir diğer konu, sıra numarası almayı başarırsan, sıra bitene kadar fazla mesai yapıyorlar. Yani, saat 5'e randevu al, saat 5'den önce orada ol. Saat 7'de de sıra gelse muayeneye alırlar arabanı. Dolayısı ile izin ile muayene yaptırıyorsan, aklında olsun akşam üstüne izin al. Böylece yarım saat, bir saat izin alır, iş ne kadar sürerse sürsün işini hallederdin.

Şimdi randevu hakkın dolduğu için dediğimi yapamazsın. Bu seferlik ver bir aracıya yaptırsın.
  • Tarsus istasyonuna sabah 8 de gittim sıra numarası bulabildim 2 saat içerisinde muayenemi gerçekleştirdim. Sıkıntım sona erdi şükür.
  • 8,30 a randevu alıp 8 de tuvturkteydim. 9 da anca aldılar aracımı.
    e o zaman niye 8,30 a randevu veriyosun?
    daha çok para kazanıcaz daha çok araba alıcaz diye milleti bekletiyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: sepulnation

Memursun maden al rapor arkadaş. İzin alan memur mu kaldı?

amir çok önemli
    amir var 2 saatlik izi istesen senelik iznini kullan der
    amir var işleriniz aksamadığı sürece herkes istediği kadar kafa izni kullansın der
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.