Şimdi Ara

Tuttuğu takımı değiştiren erkek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben Beşiktaşlı olarak doğdum fakat yeri geldi 5 6 yaşında galatasaraylı oldum ondan sonra 3. sınıftan itibaren 7. sınıfa kadar ciddi bi fenerbahçeliydim gel gelelim 7. sınıftan bu yana (şuan lise 3'teyim) Beşiktaşa döndüm sizin bana tepkiniz ne olur yani bende kendime kızıyorum ve ciddi ciddi seviyorum Beşiktaş'ı çocukluk arkadaşım var şuan aynı lisedeyiz lise ortamlarında sürekli döneklik yaptın deyip dışlıyor başkalarının yanında ve bende gerçekten Beşiktaşlı doğup büyüdüğümü söyleyemiyorum onlara ve dönek lafı harbiden insana koyuyor. Siz benim durumumda olsaydınız ne yapardınız yardım eder misiniz

• Kafanı takma derim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beşiktaş 2 yıl feda senesine girse Galatasaraylı olurmuşsun gibi bir his geldi
  • Sacmaliga bak ya. Takim degistirdi diye donek mi oluyor. Sanki kan bagi falan. Isteyen istedigini tutar millete mi dusmus

• Takım değiştiren adam cinsiyetini de değiştirir.. Ilıklık belirtisidir.. Ama ılık olmak kötü birşey değil, rahat edersin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: galapagoskaplumbağası

Beşiktaş 2 yıl feda senesine girse Galatasaraylı olurmuşsun gibi bir his geldi

Dostum yapma sende gözünü seveyim artık takım falan değiştirmem yani sırf bu sene şampiyon olabileceği için söylemiyorum yanlış anlaşılmasın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: atmosferikmotor

Takım değiştiren adam cinsiyetini de değiştirir.. Ilıklık belirtisidir.. Ama ılık olmak kötü birşey değil, rahat edersin..

Motive edeceğine daha çok baltalıyorsun ve ayıp ediyorsun kardeşim Allaha şükür ılık insan değiliz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: richierich59

quote:

Orijinalden alıntı: atmosferikmotor

Takım değiştiren adam cinsiyetini de değiştirir.. Ilıklık belirtisidir.. Ama ılık olmak kötü birşey değil, rahat edersin..

Motive edeceğine daha çok baltalıyorsun ve ayıp ediyorsun kardeşim Allaha şükür ılık insan değiliz

Dönmeye devam edersen ılınırsın merak etme.. Dönüp durmanın sonu topaçlık ve ılıklıktır..
  • Tuttugun takimlari stadyumda hic izledin mi?
  • atmosferikmotor kullanıcısına yanıt
    Bu saatten sonra takım değiştirmem zaten rahat olabilirsin
  • JoeyBane kullanıcısına yanıt
    Hayır, hiç birisinin formasınıda almamıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: richierich59

Hayır, hiç birisinin formasınıda almamıştım

Konu kilit
  • kardeşim ne dönekmişsin sen yav hadi ben fanatik gsliyken takım tutmayı bıraktım(şike sezonu) da senin durum vahim
  • quote:

Orijinalden alıntı: GreatKhan

kardeşim ne dönekmişsin sen yav hadi ben fanatik gsliyken takım tutmayı bıraktım(şike sezonu) da senin durum vahim

Allah aşkına bari şu 6 yaşını bile ciddiye almayın yani çocuktuk o zamanlar da benim sorunum uzun bi süre fenerli olmamdı zaten
  • Takim tutmayin diyen kimse yok ama holigan olmayin, simdi ben galatasarayi tutuorum ama bana getirisi ne hic bisey desteklerim sahip cikarim ama fazlasina gerek yok icine hangisi siniyorsa onu tut salla gitsin

• Eyvallah sağolun beyler fikirleriniz için
  • Yıl olmuş 2016 hala futbol konuşan insanlar var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o arkadaşları bırak bence, hani en fazla birkaç dakika "sen de ne kıvırtıyormuşsun be" diye dalga geçilir sonra unutulur gider, uzatan adam gerizekalıdır zaten
  • Takım tutmak başlı başına saçma bir olay zaten. Bu sebepten dolayı insanları yargılamak nedir ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JampolPapa

o arkadaşları bırak bence, hani en fazla birkaç dakika "sen de ne kıvırtıyormuşsun be" diye dalga geçilir sonra unutulur gider, uzatan adam gerizekalıdır zaten

Sonuna kadar haklısınız hocam keşke herkes sizin gibi düşünebilse bırakıcam bu gidişle
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.