Şimdi Ara

TUTANAK TUTULUR MU? ( SINAVINIZ BİTMİŞTİR )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
92
Cevap
1
Favori
40.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hoca sınavınız bitmiştir dediğinde kitapçığı kapatıp kalemi bıraktım, optikte 2 sorunun başına nokta koymuştum o an onu sildim sadece. Hoca önümdeydi toplamaya benden başladı, optiği kitapçığın arasına koyup topladı herhangi bir şey demedi.
    Sizce tutanak tutar mı?
    Herhangi bir işaretleme yapmadım sonuçta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hitaplarına dikkat et eğer biliyorsan niye beyin özürlüsü gibi konu açıyorsun buraya? Sana diyorum ki, sure bittikten sonra kitapçık ve optik üzerinde işaretleme yapamazsın eğer bunu algılayamıyorsan beyin özürlüsü diye hakaret edeceğine bir aynaya bak.

seneye başarılar dilerim bu forumun iyice seviyesi düştü.
    Yapay Zekanın Yanıtı

Sınavda Tutanak Tutulması

ÖSYM Sınavlarında Tutanak Tutulduğunu Nasıl Öğrenebilirim?

Sınavda tutanak tutulduğunu öğrenmek için ÖSYM'nin resmi web sitesini ziyaret etmelisin. Sınav sonuçları açıklandıktan sonra, sonuç ekranında "Tutanak Tutulmuştur" ibaresi yer alacaktır.

Tutanak Tutulmadan Sınav İptal Olur mu?

Hayır, tutanak tutulmadan sınav iptal olmaz. Ancak tutanak tutulduktan sonra kopya çekme, sınav kurallarını ihlal etme gibi durumlarda sınav iptal edilebilir.

ÖSYM Sınavında Tutanak Nasıl Tutulur?

Sınavda tutanak, sınav görevlisi tarafından tutulur. Görevli, olaya tanık olan diğer görevlilerin de ifadesini alır ve tutanağı imzalar. Tutanakta, olayın tarihi, saati, yeri, tarafların bilgileri, olayın ayrıntılı açıklaması ve alınan önlemler yer alır.

Sınavda Tutanak Tutulmasının Sonuçları

• Sınavın iptali
    • Disiplin cezası
    • Cezai işlem

YKS'de Tutanak Tutulursa Ne Olur?

YKS'de tutanak tutulması, sınavın iptal edilmesi veya disiplin cezası alınması gibi ciddi sonuçlara yol açabilir. Bu nedenle, sınav kurallarına uymak çok önemlidir.

YKS Tutanak

YKS sınavlarında tutanak tutulması, sınavın yürütülmesini bozan veya sınav güvenliğini tehdit eden olaylarda gerçekleştirilir. ÖSYM, tutanakların incelenmesi sonucunda gerekli işlemleri başlatır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Tutmamıştır.
  • Hocam tutarsa çok kötü olur ya sonuçta ben bi soruyu silmedim işaretlemedim, sadece optikteki bi noktayı sildim

• sıkıntı çıkmaz

• Keske noktayi sildim deseydin adama bence tutulmaz da nasil bir gozetmen olduguna bagli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazar1907 -- 12 Haziran 2017; 10:25:55 >
  • Lazar1907 kullanıcısına yanıt
    Kadındı, iyi birine benziyodu sınavdan önce konuşup gülüyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: lnxüssüxintürevi

Hocam tutarsa çok kötü olur ya sonuçta ben bi soruyu silmedim işaretlemedim, sadece optikteki bi noktayı sildim

Tutmadığına adım kadar eminim, rahat ol.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tuttuğunu sanmıyorum
  • Kagitlari onlar topluyodu dimi kafama takildi bi de benim kitapcik acikti optikten kac bosum oldugunu sayiyodum adam geldi kitapcigi kapatti ama isaretleme falan yapmadim kalem elimde degildi zaten bi sorun olur mu?

• Hicbir sey yoktur o zaman rahat ol

• Bide tutmak istese de kitapçıkları topladıktan sonra benin optiği bulmak için uğraşması falan da lazım

İçim rahatladı valla

• quote:

Orijinalden alıntı: Odtuhavacilikveuzay

Kagitlari onlar topluyodu dimi kafama takildi bi de benim kitapcik acikti optikten kac bosum oldugunu sayiyodum adam geldi kitapcigi kapatti ama isaretleme falan yapmadim kalem elimde degildi zaten bi sorun olur mu?

Sorun olmaz.
  • Konu saçma biz neeeee bilelimmm aaaaabiii git kadını bul sor

• jakobs21 J kullanıcısına yanıt
    Başından benzer bi olay geçen olabilir kardeşim

• tutmuştur kesin çok katılar bu konuda eğer kötü bir durum olursa sakın üzülme seneye bir daha denersin

• Bu kadar kolay mı?

Kusura bakma da ben aykırı bi durum yapmadım soru çözmedim soru silmedim, eğer iptal durumu olursa başkaları gibi yerimde oturup bi sene daha bekleyemem.

• kolay tabi kural değil mi? belki sen orada süre bittikten sonra o sildiğin şeyden dolayı bir çok insanın hakkına girmiş olacaksın?

kesin tutmuştur tutanağı ben sana diyim bir arkadaşımında başına gelmişti.

• Hitaplarına dikkat et eğer biliyorsan niye beyin özürlüsü gibi konu açıyorsun buraya? Sana diyorum ki, sure bittikten sonra kitapçık ve optik üzerinde işaretleme yapamazsın eğer bunu algılayamıyorsan beyin özürlüsü diye hakaret edeceğine bir aynaya bak.

seneye başarılar dilerim bu forumun iyice seviyesi düştü.

• İşaretleme yapmadım, işaretlediğim bi soruyu da silmedim. Beynine tüküreyim senin

• Şimdi optik formun neresi olursa olsun silsende, kalemle işaretlesende işaretleme yapmış olmuyor musun? Oluyorsun sınav iptal kolay gelsin seneye

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.