< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
hocam tyt'den bahsederken düşmanımdan bahsediyor gibiyim. öyle nefret ettim ki. sene boyu ayt çalışmadım tyt çalıştım. sınava yakın olduğu kabul edilen denemelerde 117 doğru 3 yanlış, 115 doğru 5 yanlış, 114 doğru 3 boş 3 yanlış ve 2018 tyt ve msü'de 4 yanlış 6 yanlış gibi bir sürü denemede süper netlere ulaştım. özdebirde 200lü bir sıralama yapmıştım tyt'den. cidden baya iyi bir yere getirmiştim tırnaklarımla kazıyarak. sonra ne mi oldu gerçek sınavda odaklanma ve motivasyon problemi nedeniyle, sınav psikolojisini yönetememem nedeniyle 99.25 net ile 10k yaptım. Hayatımdaki en büyük hayal kırıklıklarından biriydi. Hala atlatamadım. Size tavsiyem süreyi ve psikolojiyi yönetme olayına iyi çalışın. çünkü gerçek sınavda girdiğiniz denemelerden daha kolay ve yapılabilirliği yüksek sorular gelecek, muhtemelen yanlış sayınız az olacak. ama o sınavı robot gibi çözebilecek konuma gelmek için çalışmak lazım. o psikoloji için ekstra bir çalışma gerekebilir. ama gözünüz korkmasın. aslında çok basit. sınavı gözünüzde fazla büyütüp stres olmayacaksınız. bir de fazla gevşeyip salıp sınavın ciddiyetini göz ardı etmeyeceksiniz. mantıksal yaklaşacaksınız.
|
Şimdiden 40 net yapıp 10 soru da kendin mi yazmak istiyorsun? Şöyle boş yorumlarla ego tatmini yapıp, kendine motivasyon arayanlara gıcık oluyorum.
|
Hocam ben mezunum ve uzun zamandır bu aralıktayım. Yani 30-35'i beğenmemem gibi bir durum yok yalnızca hedeflerim büyük ve sürekli aynı yerde takılmak gerçekten sinir bozucu.
Ayrıca beni tanımadan bu denli önyargılı davranmanız gerçekten tuhaf. |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 100net100k -- 21 Ağustos 2019; 14:37:40 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|