Şimdi Ara

Tusu kazanmayacaksanız tıp yazmayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun uzun yazmayacağım ama pratisyen hekim çalışma şartları hiç iyi değil. Şartlar iyi olmadığı kadar çalışan hekimler de insan kalitesi olarak oldukça düşük. Polikliniğe ve aile sağlık merkezlerine gelenlerin yüzde 90'ı dr. lardan şikayetçi. Dr'larda ağır çalışma şartlarından.(ne kadar doğru bilmiyorm)

Kendimde ayda yılda bir gittiğim sağlık ocağında olumsuz bir tecrübe yaşayınca, diğerlerine internetten bakaym dedim.Aşağıda rastgele seçilmiş genellikle uzman olmayan hekimlerin çalıştığı farklı sağlık merkezleri var, giden kişilerin yaptıkları yorumlardan ne kadar memnuniyetsiz oldukları ortada(yorumlara google'da aratarak ulaşabilirsiniz)

Çankaya Atakule Aile Sağlık Mer.

SOKULLU MEHMET PAŞA AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ

Çankaya Bestekar Aile Sağlığı Mer.

Çankaya Hilal Aile Sağlığı Merkezi

Ahmet Haşim Aile Sağlık Merkezi

(Not aile sağlık merkezleri hakkında kişisel bilgim yoktur çankaya içerisinde arama yaparak ulaşabilirsiniz )

• Fakültenin tusla hiçbir alakası yok. Hiçbir fakülte tusa öğrenci hazırlamaz. Hacettepe de kastamonu da. Fakültelerin amacı en iyi şekilde pratisyen hekim mezun etmektir. Tus başarısı tamamen size bağlı.

Tabii şöyle bir faktör var, ankaradaki adamın gideceği tus dershanesi ile kastamonudaki adamın gidecegi dershane muhtemelen aynı olmayacaktır. (Hatta kastamonuda dershane var mı yok mu bilmiyorum)

• Haklılık payı var

Aile hekimliği olma gibi şansınuz var ama genelini acilen atıyorlar çok yorucu ora

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim akraba var TUS'a girmedi krallar gibi yaşıyor şu an kişiye göre değişir o ailenin ekonomik durumu vs.de önemli

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    Aile hekimliği artık tustan alınmıyor mu hocam?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • DarKnight171001 D kullanıcısına yanıt

Fakültenin tusla hiçbir alakası yok. Hiçbir fakülte tusa öğrenci hazırlamaz. Hacettepe de kastamonu da. Fakültelerin amacı en iyi şekilde pratisyen hekim mezun etmektir. Tus başarısı tamamen size bağlı.

Tabii şöyle bir faktör var, ankaradaki adamın gideceği tus dershanesi ile kastamonudaki adamın gidecegi dershane muhtemelen aynı olmayacaktır. (Hatta kastamonuda dershane var mı yok mu bilmiyorum)

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    hocam ama acilde de asistandan çok kazanıyorlar, kimisi bilerek pratisyen kalıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • +1

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TIP YAZMAYIN
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam sadece kastamonu değil diğer gelişmemiş şehirlerde de tus dersanesi olduğunu sanmıyorum. hatta o okulların eğitimi bile kötü. bence kastamonu kafkas erzincan siirt gibi yerleri illa tıp okuyacam diyenler yazmalı. mesela dişte mühendislikte vsde de yaparım çok da iyi kazanırım diyenler gitmemeli. sonradan pişman olabilirler çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D72C9D06E -- 1 Ağustos 2021; 15:56:32 >
  • Hocam kişiye bağlı. Bence mezuna kalan, illa doktor olcam ve 20k benim icin cok iyi bir sıralama diyenler yazmalı. Ama kisinin hedefi yuksekse, henüz ilk yılıysa bence de oralara gidecegine mezuna kalmalı.

• aynen

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.