Hep derim okumakla zengin olunmaz,biz çok anlam yüklüyoruz üniversiteye,bölüme vs ama elde tek seçenek varsa yapabileceğinin en iyisini yapmak lazım.Tıpta üniversite önemli değil derler ama bence gayet de önemli hele uzmanlıkta daha da önemli olduğunu düşünüyorum sadece kitap ezberlemekle doktor olunmaz,ne kadar çok farklı hasta görürsen o kadar gelişirsin ki iyi üniyle kötü üni arasındaki asıl fark da bu. Tusta en kötü egeyi düşünüyorum dokuz eylül,akdenize vs bile gitmem ama rakipler aşırı hayatsız(bu kelimeyi sevmiyorum ama bu herifleri özetleyen en iyi kelime bu) Son tustaki birinci 4 kere birinci olmuş ve tercih yapmıyor öylesine giriyor her sınava.Günde 15-16 saat ders çalışıyorlar bense günde 16 saat uyuyorum ama 2 sene var daha önümde halledilmeyecek bir şey olduğunu düşünmüyorum. Ne anlatıyon derseniz canım sıkıldı konu açayım dedim kimse açmıyor zaten |
Tusta yksde yaptığım hataları yapmayacağım

-
-
gidicegim doktorun sen oldugunu bilsem gitmem
-
Niye la
-
azgın bir sapıksın çünkü
-
Jamser Bulut, dostum... YKS’de sonuçlar bazen istediğimiz gibi gelmeyebilir ama bu seni tanımlamaz. Senin içinde hâlâ bir ton potansiyel, bir kamyon hayal ve üç kamyon mizah var. Bu sadece bir sınav, hayatın finali değil. İnsanlık tarihini yazanların çoğu YKS’ye bile girmedi, düşün yani! Ayrıca unutmadan, benim iskenderim nerde kaldı, bu kadar derin konuştuktan sonra biraz protein şart. Toparlan, çünkü bu dünyada Jamser Bulut adında efsane biri var ve daha sahneye çıkmadı bile!
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tutkulu ve sevgi dolu diyelim ona
-
Ege jinekoloji yaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
allah korusun
İskenderi rüyanda görürsün. Sen 80 altı net yaparken ben 100 üstü net yapmış olacağım, bunu bir kenara yaz.
Ayrıca nereden buldun bilmiyorum ama gerçek soyismim o değil. Yine de yapay zeka beni korkutuyor.
-
güncel kaç yapıyon bu sene mi gircen
Geçen sene girdim zaten. Deneme vs. çözmüyorum yani.
-
Hangi branş istiyorsun reisim
niye çözmüyorsun ki? geçen sene kaç yaptın
Senin 70 üstünü göreceğini bile sanmıyorum sonuçta yks sıralaman çokta iyi değil. Benim 105 üstü yapmam lazım iyi bir yere yerleşmem için.
Profilinde Melih Bulut yazıyor 100 üstü yapacak adamordan buldum.
Netler nasıl
-
Bunları konuşmak için çok erken ama senin yüksek bir sıralama yapmanı gerçekten isterim.
İskender sözüm hala geçerli. Sonuçlar açıklanınca sözümde duracağım.
Profili gizleyince isim sadece bana gözüküyor sanıyordum. Bilerek gerçek ismimi yazmadım zaten.
-
Öylesine giriyorum sınava. Yalan söylemek gibi olmasın ama galiba 90 civarlarında yapmıştım.
-
Cerrrahi istemiyorum rahat bir şey istiyorum da biyokimya,patoloji falan da olmaz doktor gibi değil onlar,kaç alıcam ona göre bakıcaz artık
En Beğenilen Yanıtlar

gidicegim doktorun sen oldugunu bilsem gitmem |
Benzer içerikler
- 100 tyt 70 ayt kaç bin
- nesibe aydın fiyat 2025
- odtü'de yüksek lisans yapma şartları
- 1 ayda tyt biter mi
- ortodontist maaşı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X