Şimdi Ara

TUŞLU TELEFON KULLANIYORUM ŞİMDİ BEN EZİKMİYİM (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
126
Cevap
0
Favori
5.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lotus Expeditor

Bu devirde tuşlu telefon kullanana ne denir?

Old school
  • ben de senede bir 1 ay kadar nokia 1203c kullanıyorum.

telefonu satarım parasıyla yenisini sipariş ederim, baba yadigarı yetişir. telefon arızalanır baba yadigarı yetişir. her gören sorar bu ne diye, telefon işte, sms atıyor karşıdakinin sesini veriyor, mikrofonu da arızalı olmasa tam telefon.

TUŞLU TELEFON KULLANIYORUM ŞİMDİ BEN EZİKMİYİM

• quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

ben de senede bir 1 ay kadar nokia 1203c kullanıyorum.

telefonu satarım parasıyla yenisini sipariş ederim, baba yadigarı yetişir. telefon arızalanır baba yadigarı yetişir. her gören sorar bu ne diye, telefon işte, sms atıyor karşıdakinin sesini veriyor, mikrofonu da arızalı olmasa tam telefon.

TUŞLU TELEFON KULLANIYORUM ŞİMDİ BEN EZİKMİYİM

canavar dimi kaç sene oldu

• MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    10 seneyi geçtik de mesele o değil.

ŞARJ HALEN 1 HAFTA
  • Kıskandiklarindan öyle bakıyorlardir. Alma, ne gerek var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinava hazirlanirken ben de kullaniyordum.Telefon bagimliligin olmuyor ve daha sosyal oluyorsun.Hatta telefonu evde unuttugunda uzulmuyorsun.Gayet de iyi ediyorsun eziklikle alakasi yok.Akilli telefonlar bagimliliktan baska ise yaramiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maalesef sana o göz ile bakıyorlar, toplumun gerçeği.
    Eğer benim eski telefon kullanmam gerekirse tereddüt etmeden kullanırım.Başkasının ne kullandığı kimseyi ilgilendirmez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi bir telefonum var ama bence değildir benim işimi bu gördüğü ve imkanım elverdiği için alıp kullanıyorum elindeki telefon işimi görse emin ol onu kullanırım hatta şuana kadar en sevdiğim 2 telefon var biri n96 biri iphone 4 ikiside aynı kasada iphone 7 gibi olsa başka telefona hayatta bakmam.
  • Hayır. Ama görsem bakarım. Bu da gayet normal

• tuşlu telefonun olduğu için hiçbir şekilde ezik olmazsın ama sen bloklular listemde olduğuna göre ,çok daha farklı bir tuhaflığın olmalı :)
  • 2005ten yazıyorum

Alacan mı Nokia alacan.(nokta)

----------

Telefon bir statü belirtisi değidir eğer altın elmas kaplama falan değilse ha öyleysede pek çok zengin bunu görgüsüzlük olarak görür.

Yabancilar zaten en kral telefonu asgari ucretlerinin yarisindan biraz fazlasina aliyor bizde de durum 3 4 asgari ucret seviyesinde kötü ama bunun bir statü olayı olmadigini gösteriyor

Genelde insanlar aşağılık psikolojisini bastırmak için alıyor güçlü telefonları ha ihtiyaci olup alanlarda var misal ben (cidden telefonla yapilmadik iş bırakmadım)

Hep dediğim gibi bir şey hala işe yarıyorsa iş görüyorsa değiştirmeye gerek yoktur sizinde işinizi görüyorsa boşverin gitsin statü belirleme minimum arabadan evden başlar sonra yatlar katlar sanat eserleri vsvs diye devam eder

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • müthiş yorumlar sağolun dostlar,eksik olmayın
  • Ben de bakıyorum tuşlu telefon kullananlara. Ama imrendigimden bakiyorum. Telefon gunde ortalama 5 saat elimde, zaman kaybından baska bir sey değil. Önemli bir şeye bakacaksan da ac bilgisayarı mis gibi takil.

Yerinde kullanilirsa akıllı telefonlar iyi ama o ayari yakalamak benim icin cok zor. Keske direk birakabilsem.

• quote:

Orijinalden alıntı: marslan1999

Ben de bakıyorum tuşlu telefon kullananlara. Ama imrendigimden bakiyorum. Telefon gunde ortalama 5 saat elimde, zaman kaybından baska bir sey değil. Önemli bir şeye bakacaksan da ac bilgisayarı mis gibi takil.

Yerinde kullanilirsa akıllı telefonlar iyi ama o ayari yakalamak benim icin cok zor. Keske direk birakabilsem.

inan sokakta herkes virüs bulaşmış zombi gibi telefonlarına bakıyor heryerde bi elinden düşürün yok yok yok,hele bayanlar çok daha felaket milletin hayatı sosyal medya olmuş ordan gelecek tepkilere göre yaşıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

quote:

Ben de bakıyorum tuşlu telefon kullananlara. Ama imrendigimden bakiyorum. Telefon gunde ortalama 5 saat elimde, zaman kaybından baska bir sey değil. Önemli bir şeye bakacaksan da ac bilgisayarı mis gibi takil.

inan sokakta herkes virüs bulaşmış zombi gibi telefonlarına bakıyor heryerde bi elinden düşürün yok yok yok,hele bayanlar çok daha felaket milletin hayatı sosyal medya olmuş ordan gelecek tepkilere göre yaşıyorlar

Yolda yürürken arabaya çarpan gordum

Giderken baktik önümüze atlayacak durduk çamurluga carpti bir tanesi

• quote:

quote:

quote:

hahaha kızmı idi erkekmi ben gördüm bir kız uzun boylu bakımlı sokakta havalı havalı gidiyordu öyle dalmışki telefona adama bir çafrptı kt yere onun yerine biz utandık

• ben de tam tersine iphone kullananlara o gözle bakıyorum hocam

gitmiş o takoza en az 2000+ para vermiş diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirchade -- 10 Mayıs 2017; 15:16:42 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

hahaha kızmı idi erkekmi ben gördüm bir kız uzun boylu bakımlı sokakta havalı havalı gidiyordu öyle dalmışki telefona adama bir çafrptı kt yere onun yerine biz utandık

Kız. Biraz hızlı yürüyen erkek olsa bir de maddi hasar olacak ugras dur

• quote:

Orijinalden alıntı: Sirchade

ben de tam tersine iphone kullananlara o gözle bakıyorum hocam

gitmiş o takoza en az 2000+ para vermiş diye

ıphone amcaoğlu kullanıyor mesaj yazarken müzik dinliyemiyor birde herşey ücretli hapis gibi işletim sistemi,android daha özfgürde ne bileyim alsammı telefon almasammı parasına değilimde sırf şu çılgınlığa yenik düşmek istemiyorum telefonla kişilik tartmak ne demek yahu
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.