Şimdi Ara

Tuşlar aynı anda basmıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fifa oynarken sağ ve alt ok tuşlarına basılı tutarken D tuşum basmıyor. Sorun ne olabilir?? Ne fifa ne de hexball oynayabiliyorum

• Standart klavye kullanıyorsan aynı anda bastıgın butun tuslar calısmaz.Pes de fifafa capraza top atamazsın falan bunun için oyuncu klavyeleri var onlardan alıcaksın Ornegin Microsoft X4 aynı anda 27 tusa basabilirsin.

SAYGILARLA
  • tam olarak hatırlamıyorum , ama denetim masasından kurcalarsan bulursun klavye ile ilgisi yok yani :)
    hani yapışkan turlar falan vardı ya o sekmede bi ayar olmas lazım onu yaptıktan sonra tamamdır :) kolay gelsin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreej12

tam olarak hatırlamıyorum , ama denetim masasından kurcalarsan bulursun klavye ile ilgisi yok yani :)
    hani yapışkan turlar falan vardı ya o sekmede bi ayar olmas lazım onu yaptıktan sonra tamamdır :) kolay gelsin :)

Bu olay donanımsal bir sorundur adıda ghosting olarak gecer bunun olmaması için anti-ghosting klavyeler vardır.Lutfen yanlıs bilgilendirme yapmayalım.

Bakınız :http://dergiweb.com/donanim/microsoft-tan-anti-ghosting-ozellikli-sidewinder-x4-klavye-3087

SAYGILARLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rock_Rage -- 23 Haziran 2011; 1:38:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rock_Rage
    quote:

tam olarak hatırlamıyorum , ama denetim masasından kurcalarsan bulursun klavye ile ilgisi yok yani :)

Bu olay donanımsal bir sorundur adıda ghosting olarak gecer bunun olmaması için anti-ghosting klavyeler vardır.Lutfen yanlıs bilgilendirme yapmayalım.

Bakınız :http://dergiweb.com/donanim/microsoft-tan-anti-ghosting-ozellikli-sidewinder-x4-klavye-3087

SAYGILARLA

geçen dh de birinin böyle bir sorunu vardı , bunu söylemiştik düzelmisti . Ayrıca benim merak ettiğim bir konu daha var , benim laptopda bazen 3 tuş aynı anda basılıyodu bazen basilmiyodu, su an basılıyo ama bunu neye bağlarız ?

• quote:

quote:

SAYGILARLA

Kesinlikle doğru, klavye konfigürasyonu gerektiren oyunlar sıklıkla oynanıyorsa oyun klavyesi almak gerekli.

Misalen benim kullandığım klavye Logitech G15. Çok memnunum. İkinci el fiyatları da 50 lira civarında. Bu tip sorunlarla karşılaşmak istemiyorsan edinmelisin bunlardan.

• Ben 5 Liralık bir USB klavye almıştım,onda oluyordu,basıyordu. Şuan asus laptop kullanıyorum...
    Ve bir de mesela aşağı+sağ+D basmıyor ama aşağı+sol+D basıyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KLAVYEDE BAZI TUŞLAR ZOR BASIYOR
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DenizBaransel!

Ben 5 Liralık bir USB klavye almıştım,onda oluyordu,basıyordu. Şuan asus laptop kullanıyorum...

Hiç klvayenin içini acıp baktınızmı bilmiyorum ama su sekildedir

Simdi her tusun ayrı veri yolu olmadıgı için bir cok tus aynı veriyolunu kullanır bu yuzden bastıgın tuslar ornek asagı+sag+d aynı hat uzerindeyse calısmaz ama bir tus baska bir veri yolunu kullanıyorsa calısabilir.Her klavyenin veri yolu tasarımı bir degildir farklılık gosterebilir.

SAYGILARLA

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DenizBaransel!

Ben 5 Liralık bir USB klavye almıştım,onda oluyordu,basıyordu. Şuan asus laptop kullanıyorum...

Hiç klvayenin içini acıp baktınızmı bilmiyorum ama su sekildedir

Simdi her tusun ayrı veri yolu olmadıgı için bir cok tus aynı veriyolunu kullanır bu yuzden bastıgın tuslar ornek asagı+sag+d aynı hat uzerindeyse calısmaz ama bir tus baska bir veri yolunu kullanıyorsa calısabilir.Her klavyenin veri yolu tasarımı bir degildir farklılık gosterebilir.

SAYGILARLA

Teşekkürler,açıklayıcı bi cevap oldu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.