Şimdi Ara

Tuş atama sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar takdir edersiniz ki tek başına Action bar PvP combatta beni çok sınırlıyor. Farklı tuş kombinasyonları yaratmak istiyorum. Misal; Z,X,C tuşlarına bastığımda farklı skiller veya Ctrl+1,2,3 combinasyonunu yaptığımda farklı skiller yapabilmek istiyorum. İnternette izlediğim PvP videolarındaki action barlar da farklı tuşlar kullanabiliyorlardı. Bunun için hangi Add-on u kullanabilirim veya standart interface panelinden bir şeyler ayarlayabilir miyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi p(x) -- 11 Temmuz 2011; 22:27:06 >

• Addona gerek yok.Oyundayken esc ye bas Key bind menüsü var orda. Biraz bakarsan çok rahat çözersin zaten.Kolay gelsin
  • sorunsal
    sf. 1. Çözümü belli olmayan. 2. Doğru olma ihtimali bulunmakla birlikte, şüphe uyandıran, kesin olmayan, problematik.

Kaynak:http://tdkterim.gov.tr/bts/
  • quote:

Orijinalden alıntı: RespecT

sorunsal
    sf. 1. Çözümü belli olmayan. 2. Doğru olma ihtimali bulunmakla birlikte, şüphe uyandıran, kesin olmayan, problematik.

Kaynak:http://tdkterim.gov.tr/bts/

ekşisözlük sayesinde çoluk çocuğun ağzına dolanan,kullananı entel,bilgili vs. yaptığı sanılan kelime.
  • adam size editorum olun dememis alt tarafi yardim istemis... nedir bu forumlardaki insanlari asagilama kendini buyuk gorme ''sorunsali'' cozemedim... asil konuya gelecek olursak, Bartender adli bir addon var... bence tam aradigin addon... yillardir kullanirim cok da kolay ve zevklidir kullanmasi... eger istersen bir adet video hazirlayarak nasil yapilacagini gosterebilirim...
  • -bilader sorun carsamba gunu mu?
    -yok abi carsamba iyi sorun sali
    -haa anladim sorunsali
    -evet be abi
  • veni vidi vici... daha baska ne denir ki

quote:

-bilader sorun carsamba gunu mu?
    -yok abi carsamba iyi sorun sali
    -haa anladim sorunsali
    -evet be abi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Klavye Makro tuşu atama
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bartender kur. ayarlarına gir orada key bindings var. onu seçtikten sonra actionbarlar üstüne git hangi spell e hangi butonu atamak istiyorsan sadece mouseu üzerine götür ve butona bas bukadar
  • adam yardım istemiş millet kelimeye takmış
  • Adam yardım istemiş sen millete takmışsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Le0RiC

adam yardım istemiş millet kelimeye takmış

Az bile yapmışlar bence, konuyu açacağı zamanı menuye bir göz atarak geçirseydi, sorunsalı su almaz batmazdı... (Peh ne kötüydü be kelime oyunu nefret ettim kendimden)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.