Şimdi Ara

Turuncu İndirimi 6-7 Nisan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.781
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HP PAVILION G6-2266ST C9C31EA BEYAZ NOTEBOOK

BELLEK : 8 GB
    İŞLEMCİ : AMD A10-4600M APU QuadCore
    İŞLEMCİ HIZI : 2,3 (Turbo Core ile 3,2 GHz)
    SABİT DİSK : 750 GB
    EKRAN KARTI : 1,5 GB Çift Ekran Kartı (AMD 7660 +7670)

2025 TL yerine 1.399 TL bence kaçmaz. Gerçek dört çekirdek, kasasınıda gördüm harika.
    1 Yıl sigorta hediyesi var.
    Ürün kullanıcı yorumları da çok iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarafsiz_editor -- 8 Nisan 2013; 19:39:54 >

• bende bu ürüne uzun süredir bakıyordum yarın gidip alacağım, teknosa hediye çeki kullanabiliyormuyum acaba?
  • http://www.teknosa.com/urunler/119960912/lg-42la640s-dvb-s-3d-fhd-smart-led-lcd-tv-lg-hb110?term=19960912

LG 42LA640S DVB-S 3D FHD SMART LED LCD TV + LG HB1100MK 3D BLURAY EV SİNEMA SİSTEMİ
    2399 Tl 200 Tl Hediye çeki ile birlikte

LG LA Serileri daha yeni piyasaya çıkmış sanırım 200 Tl Hediye çeki ve Ev Sinema Sistemide en ucuz kliksada 579 Tl düşersek eğer

2399 - 200 Hediye Çeki - 579 Tl Ev Sinema Sistemi 1620 TL ye 2013 Model LG

Sizce nasıl LA640S hiç bir yerde yorum göremedim

• 200 hz metalik tasarim alinabilir bi cihaz bu fiyata uygina geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekran kartı nasıl 1+0,5 mi anlamadım tam
  • AMD APU teknolojisi ob ekran kartını ortadan kaldırdı CPU üstüne AMD nin 512 MB ayrık performanslı bir ekran kartı var, bunun yanında 7670 1 GB var toplam 1,5 GB ve aynı anda çalıştığı için yüksek performans veriyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kliksa da ki fiyat çok iyiymiş
  • arkadaşlar bu işlemci intelde hangisine denk geliyor i5 mi i7 mi
  • çekirdek sayısı olarak i7 ama i7 turbo boost ile 8 mantıksal işlemci gibi oluyor. i5 fiyatından bile daha ucuz ama performans çok iyi özellikle oyunlarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarafsiz_editor -- 6 Nisan 2013; 1:40:30 >
  • Ucuz telefon varmi ?

İs icin

• quote:

Orijinalden alıntı: tarafsiz_editor

kliksa da ki fiyat çok iyiymiş

ben biraz önce aldım. üstüne birde %4 paramıgeriver iadesi ile beraber 1200'e geldi...accayip keyiflendim
  • hp 1102w almayı düşünüyorum. 230'larda genelde piyasada, teknosada 189'a gelio. Yazıcıyı kullanan var mı, önerir misiniz?

Link: hp 1102w

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sub_v -- 6 Nisan 2013; 9:04:37 >
  • HP G6 serisinden aman uzak durun derim cok fazla isiniyor, hp dv 6000 serisini kullanan biri olarak uzak durunnn... onu alacaginiza asus ultrabook vardi 1200 e yada dell 5520 alin rahat edin

• A104600m nin işlemci performansı i5-i7 arasıdır.. fiyatıda normal..test sitelerine aldanmayın onlarn çoğu sentetik test yada intel uyumlu programlarla yapılmış.. bende baya araştırdım notebook ihtiyacım vardı.. amd10 4600m olsun istedim ama ikinci el fiyatları sıfıra yakındı... 1150 liraya asus core i7 3. nesil bulunca kaptım hemen..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carloska -- 6 Nisan 2013; 12:43:39 >
  • Beyler G6 ya ucuz diye atlamayın. Hp nin en sorunlu kasasıdır g6. Fan problemleri zaten tüm hplerde var. Asus alın rahat edin hevesiniz kursağınızda kalmasın...
  • turuncu (B)indirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadmen

quote:

ben biraz önce aldım. üstüne birde %4 paramıgeriver iadesi ile beraber 1200'e geldi...accayip keyiflendim

Bunun gibi bir site daha vardı arkadaşlar adı neydi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Alp

quote:

Orijinalden alıntı: deadmen

quote:

Bunun gibi bir site daha vardı arkadaşlar adı neydi?

avantajix

• @Sefa

Teşekkür ederim hocam.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.