Şimdi Ara

Turuncu esnek şerit ayırıcı (delinatör) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
11.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ABABA2307

    Hırsızın hiç suçu yok yani, öyle mi? Araba kullanırken daha dikkatli olsan ve önüne baksan, o delinatöre çarpmadan geçerdin.
    Onları yollara 'gidin çarpın' diye yerleştirmiyorlar. Hem vur hem de belediyeye ona buna lanet oku. Yok yaa!!!

    Kabahati kendinde arayacağına....

    Öncelikle, yola tuzak kuran, yol daralması biter bitmez oradan xxx gibi delinatörün çıkacağına dair (Aynı yön, dikkat et) uyarı bulundurmayan tüm sorumlu kurumlara lanet okurum.

    Senin dediğin şuna benziyor; belediye hizmet için çukur açmış ama üzerini kapatmamış, dikkatli olup üzerine düşmeseydin...O çukuru içine düş diye açmıyorlar...Dikkatli olsaydın...der gibi.

    Kardeşim, bilip bilmeden konuşma, hırsız teşbihine eyvallah da, tuzak kuran peşkeşçi anlayışı bana savunma. Hayatında kaç kez hangi çift şeritli otobanda aynı yöne giden şeritler arasına delinatör konulduğunu gördün? Belli ki anormal ve sıradışı bir durum bu, zira yukarıda bir arkadaşın dediği gibi karşı yönden gelen trafiği yol çalışması nedeniyle buraya yönlendirmek için önceden kurulum yapmışlar AMA karşı yönden gelen trafiği buraya daha vermeden mevcut çift şeritli yolunda burayı kullanmasına izin vererek kazaya davetiye çıkarmış sivri zekalılar. Anladın? Empati yapmadan da laf sokmaya çalışma, bir tek sana değil, birgün aynı tuzak ve rezalete maruz kalabilecek her insan evladına sözüm. Hadi hayırlı cumalar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 4 Eylül 2015; 11:56:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sen nerede yaşıyorsun Allahaşkına? 1800lerin Texas'ında mı?

    HAngi kurum milletin gözüne soka soka vatandaşa tuzak kurabilir? Gerçi gizlisi de olamaz bu işin.

    Belli ki onları oraya koymanın bir amacı var, ama o amaç bitmiştir onlar sökülmemiştir o ayrı. Böyle yollarda yavaş ve dikkatli gidilirse birşey olmaz.

    Sanki karayolları ve belediye "ulan ne yapsak ne yapsak, şu vatandaşlara nasıl bir tuzak kursak" deyip de yola delinatör çakmışlar!!!

    Ordan geçenlerin %99,9'u çarpmadan geçiyor, senin gibi dikkatsizler de bodoslama vurup gelip burda konu açıp ağlıyor ve resmi kurumlara saldırıyor. Çarpmadan geçenler neden konu açıp senin yaptığını yapmıyorlar acaba?

    Zaten RADARA GİRİP CEZA YİYEN, KIRMIZIDA GEÇİP CEZA YİYEN, CAMLARI FİLMLİ OLUP CEZA YİYEN vb. hata yapıp ceza yiyen veya kaza yapanlar gelip burada konu açıp ağlarlar...

    Dikkat etseydin...




  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABABA2307 -- 8 Eylül 2015; 22:37:30 >
  • Arkadaşlar bu şerit ayırıcılar yerine Koni kullanmak daha mantıklı gibi eğer dükkanınızın önüne çalışma saatlerinde park edilmesini istemiyorsanız ki ispark tarafından kullanılan bir yer değilse

    delinatörler resmi olmayan kullanımlarda trafik akışının az olduğu yerlerde kullanılması tavsiye edilir.

    bu ürünleri trafikgerecleri buradan temin edebilirsiniz .
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.