Şimdi Ara

Turnkey Internet Ayda 0.79$ Hosting / Black Friday (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
23
Favori
12.260
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Satın almaya kalkınca domain soruyor, domain sahibi olmak zorunlu mu bunun için? Cidden hiç anlamıyorum yakında araştırıp girişirim diyordum kafamdaki şeyler için. Ucuz domain fırsatlarını da kaçırmasam iyi olurmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weisanstein

quote:

Orijinalden alıntı: laider

cevap için teşekkürler

başka bahara artık :)

Hocam GoDaddy kupon kodlarını sürekli takip edin 4 TL civarına domain veriyorlar sık sık. Kafanızda site fikri var ise ertelemeye gerek yok

evet, arattım "cjcrmn149s" kodu ile 3,7TL ödedim.
    çok çok teşekkürler

peki hobi amaçlı şu tip bir site kurmak istiyorum:
    http://www.grafikerevi.com/

bunun için hangi hosting paketini almam gerekir sizce?

hiç bilmiyorum bu işleri.

• laider kullanıcısına yanıt
    GoDaddy'nin Türkiye sitesinden mi aldınız hocam? Aylık mı 3,7 lira?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lepanto

GoDaddy'nin Türkiye sitesinden mi aldınız hocam? Aylık mı 3,7 lira?

evet, Türkiye sitesinden 1 yıllık aldım, 3.7TL tuttu.

not: şimdi başka bir tane daha alayım dedim, şöyle dedi:
    "Üzgünüz, girdiğin kaynak kodu ile ilgili birincil promosyon miktarı artık kullanılamıyor."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laider -- 4 Aralık 2014; 4:31:13 >
    3,29 gözüktü bende bir yıl için. Eksik aldığım birşey mi var ki acaba?

Şimdi bu alan adını alınca bizim üzerimize mi olacak alan adı, 1 yıldan sonra başkası alabilir mi? Ya da kullanım hakkı GoDaddy'nin mi, bilginiz var mı?
  • quote:

3,29 gözüktü bende bir yıl için. Eksik aldığım birşey mi var ki acaba?

Şimdi bu alan adını alınca bizim üzerimize mi olacak alan adı, 1 yıldan sonra başkası alabilir mi? Ya da kullanım hakkı GoDaddy'nin mi, bilginiz var mı?

ben çok acemiyim,
    ama 1 yıldan sonra ilk size sorarlar, hatta bir süresi var diye biliyorum,
    istedikleri rakamı vermezseniz başkasına satarlar diye duydum yalan olmasın.

aynı kodu mu kullandınız?
    Evet o kodla o fiyata indi hocam. O zaman bir garantisi yok, direk kendimiz alamıyor muyuz ki, şu alan adı işlerini tam anlamıyla öğrensem iyi olacak.

Turnkey'den alım yaptınız mı? 3 yıllık toplu miktar çıkıyor karşıma almaya kalkınca.
  • quote:

Evet o kodla o fiyata indi hocam. O zaman bir garantisi yok, direk kendimiz alamıyor muyuz ki, şu alan adı işlerini tam anlamıyla öğrensem iyi olacak.

Turnkey'den alım yaptınız mı? 3 yıllık toplu miktar çıkıyor karşıma almaya kalkınca.

henüz hosting aşamasına gelmedim, bilemiyorum. şimdilik 1 yıllık aldım bakalım, 1 yıl sonrasında ne olur hiç düşünmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laider -- 4 Aralık 2014; 5:01:04 >
    Anladım hocam hayırlı olsun.

Bu arada ikinci domain için benim girdiğim kodu da kabul etmedi, sanırım aynı kodla bir domain alabiliyoruz. Kodu nereden bulmuştunuz acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lepanto -- 4 Aralık 2014; 5:14:25 >
  • quote:

Satın almaya kalkınca domain soruyor, domain sahibi olmak zorunlu mu bunun için? Cidden hiç anlamıyorum yakında araştırıp girişirim diyordum kafamdaki şeyler için. Ucuz domain fırsatlarını da kaçırmasam iyi olurmuş

Sahibi olduğunuz bir domain yoksa almak istediğiniz ve boşta olan bir alanadını yazabilirsiniz ya da sallama bir şey yazsanızda olur. Ne de olsa alt alan adı eklenebiliyor.
  • Lepanto kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar alan adını 1 senelik aldıysanız, sürenin bitmesine 3 ay kaladan başlayarak size hatırlatma maili atarlar.

Süreniz bitmeden tekrar uzatırsanız (aldığınız registrar sitesinden) , alan adınızı sizden alamazlar. Uzatmazsanız, sürenin bitiminde boşta kalır. Sonrası biraz daha karışık ama süreyi geçirmediğiniz sürece sıkıntı olmaz sizin için.

Bilmek istediğiniz başka konu varsa yardımcı olmaya çalışayım.
  • quote:

Hayır domain sahibi olmak zorunda değilsiniz. Orada kendi domainimin nameserverlarını güncelleyeceğim gibi bir seçenek de geliyor olması lazım. Onu seçerek ve rastgele bir domain sallayarak (domaininiz yoksa) satın alabilirsiniz.

quote:

evet, arattım "cjcrmn149s" kodu ile 3,7TL ödedim.
    çok çok teşekkürler

peki hobi amaçlı şu tip bir site kurmak istiyorum:
    http://www.grafikerevi.com/

bunun için hangi hosting paketini almam gerekir sizce?

hiç bilmiyorum bu işleri.

Rica ederim, hayırlı olsun. O site WordPress ile yapılmış. Hepsi WP çalıştırır bu kampanyadaki paketlerin. Sıkıntı olmaz.

---------------

Domain (Alan Adı) aldığınız zaman kaç senelik aldıysanız o kadar sizinledir. O süre bitmeden 1 yıl, 2 yıl vs. uzatabilirsiniz. Uzatmazsanız tekrar pazara düşer ve başkaları alabilir. Karışık bir durum yok bunda

• Hocam ben kendi blog sitem için ornek.com ile Ultimate II hostunu aldım. Ancak başka bir domaini bu hosta bağladığımda ftp adresi filan yenisite@ornek.com oluyor. Bunu yenisite.com yapabiliyormuyuz acaba. Biraz karışık oldu ama umarım anlatabilmişimdir.

EDIT: Kısaca hosta bağlı ana etki alanını değiştirebiliyormuyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yu5uf37 -- 4 Aralık 2014; 18:44:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yu5uf37

Hocam ben kendi blog sitem için ornek.com ile Ultimate II hostunu aldım. Ancak başka bir domaini bu hosta bağladığımda ftp adresi filan yenisite@ornek.com oluyor. Bunu yenisite.com yapabiliyormuyuz acaba. Biraz karışık oldu ama umarım anlatabilmişimdir.

EDIT: Kısaca hosta bağlı ana etki alanını değiştirebiliyormuyuz?

Ana etki alanını sunucu admini düzeltebilir sadece. Bir ticket açarsanız ilgilenirler sizin için çok gerekli ise. Ya da eklediğiniz add on domain için yeni bir FTP hesabı yaratın FTP bölümünden. O şekilde kullanici@yenisite.com şeklinde FTP hesabı üretebilmesi lazım cPanel'in

Hayırlı olsun. Epey bir kişiyi hosting sahibi yaptık bu kampanya sezonunda

• @brucelee

Alan adı aldım onu hallettim hocam teşekkürler cevap için.

@Nor

Anladım hocam peki yine aynı sağlayıcıdan mı almak durumundayız alan adını, ve sanırım standart fiyatlarından uzatmamız gerekecek. Bir de alan adı değerlenirse uzatmak için fazla para istemeleri gibi durumlar olabilir mi?

@Weisanstein

Anladım hocam şimdiki domainimi yazsam, orada belirttiği gibi ilerde farklı domainleri de host edebilirim sanırım bunda. Peki 3 yıllığına alsam bunu, yine fiyat garantisi var mı yoksa 3 yıl sonra fiyat yükselecek mi?
  • quote:

@brucelee

Alan adı aldım onu hallettim hocam teşekkürler cevap için.

@Nor

Anladım hocam peki yine aynı sağlayıcıdan mı almak durumundayız alan adını, ve sanırım standart fiyatlarından uzatmamız gerekecek. Bir de alan adı değerlenirse uzatmak için fazla para istemeleri gibi durumlar olabilir mi?

@Weisanstein

Anladım hocam şimdiki domainimi yazsam, orada belirttiği gibi ilerde farklı domainleri de host edebilirim sanırım bunda. Peki 3 yıllığına alsam bunu, yine fiyat garantisi var mı yoksa 3 yıl sonra fiyat yükselecek mi?

Gene 3 yıllık fatura kesilecek size ve gene aynı fiyat olacak. Fiyatlar ömür boyu sabit.

• Weisanstein kullanıcısına yanıt
    Hocam detaylı bir özel mesaj gönderdim bir bakabilirseniz sevinirim.
  • Hesabına domain ekledim public_html de klasör olarak domain klasörü oluştu.. Ns ayarları da doğru ticket oluşturup sordum hatta.. Ne yaptıysam adres hesaba bağlanmadı. Site açılmıyor. Eksik birşey mi yapıyorum acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu işlerde baya cahilim.

SSD li Windows Vps arıyorum. Sadece bir programımın çalışması için gerekli. Yani site vs için değil uzak masaüstü gibi olacak.

Bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz? Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Hocam detaylı bir özel mesaj gönderdim bir bakabilirseniz sevinirim.

Sizin mesajı cevapladım.

Nameserver güncellemesi yapıldıktan sonra 24-36 saate kadar sürebilir propagation işlemi. Hala bağlanmadı ise sıkıntı vardır sitenin adresi ne özelden söylerseniz bakalım
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.