Şimdi Ara

Turnkey Internet Ayda 0.79$ Hosting / Black Friday (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
23
Favori
12.260
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Büyük sıkıntıdan kurtardınız beni sağolun. Cpanel dosya yöneticisi içerisinde aradım ben hep gizli dosyaları göster seçeneğini meğer ilk açılışta soruyormuş :) Fireftp ile bağlantı kurduğumda da gizli dosyaları görememiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karasac

turkney ultimate 2 aldım az önce paypalla american ekpress ekliydi onu sectimpaypalda diğer kartı değil yalnız mastercard ı secerken dövizi çevirdi. express te bunu yapmadı niye acaba?

Paypal ödeme esnasında size bu durumu soruyor aslında. Beni satıcının döviz cinsi ile yada kendi döviz cinsimden faturalandır diye bir alan var. Ön tanımlı olan kendi döviz cinsi türünden faturalandırılmak. Bu durumda paypal yüksek urdan hesap ediyor ve daha fazla ödüyorsunuz. Muhtemelen kartınızın birinde ödeme seçeneğini satıcının döviz cinsi olarak değiştirmişsiniz ve tavsiye olunan da bu.
  • Weisanstein kullanıcısına yanıt
    3 yıllık olarak ultimate 1 aldım ama 50 domains demesine rağmen addon domains dediğimde 0 hak gösteriyor, yanlış yerden mi yapıyorum?
    başka bir yerden domain aldım ama bir türlü cpanelden ayarını bulamadım.
    yapan arkadaşlar nasıl yaptıklarını kısaca anlatabilir mi? dns server adresini falan bulamadım bir türlü
  • Arkadaşlar ben Linux Ultimate paket ile birliklte birde alan adı almıştım ancak halen beklemede görünüyor.

Paket alış tarihi: 29.11.2014 aceba herhangi bir işlem yapmam gerekliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: karasac

teşekkürler .. Weisanstein.

Rica ederim güle güle kullanın.

quote:

Büyük sıkıntıdan kurtardınız beni sağolun. Cpanel dosya yöneticisi içerisinde aradım ben hep gizli dosyaları göster seçeneğini meğer ilk açılışta soruyormuş :) Fireftp ile bağlantı kurduğumda da gizli dosyaları görememiştim.

Rica ederim. Evet oralarda bir yerlerde soruyor acılısta. Ben pek kullanmıyorum o file manager'ı genelde işlerimi Total Commander ile hallediyorum.

quote:

3 yıllık olarak ultimate 1 aldım ama 50 domains demesine rağmen addon domains dediğimde 0 hak gösteriyor, yanlış yerden mi yapıyorum?
    başka bir yerden domain aldım ama bir türlü cpanelden ayarını bulamadım.
    yapan arkadaşlar nasıl yaptıklarını kısaca anlatabilir mi? dns server adresini falan bulamadım bir türlü

Domain ve cPanel'inizi bağlamanız lazım. Turnkey'den size gelen maildeki nameserver bilgilerinizi registrar panelinize giriniz. Daha sonra da domainizi add on domain olarak cPanelden ekleyiniz. Hala sıkıntı varsa detaylı yardım edelim.

quote:

Arkadaşlar ben Linux Ultimate paket ile birliklte birde alan adı almıştım ancak halen beklemede görünüyor.

Paket alış tarihi: 29.11.2014 aceba herhangi bir işlem yapmam gerekliyor mu?

Çok söyledim almayın domain diye ama neyse. Teknik destekten bir ticket açın yarım saat içinde döner ilgilenirler.

• Merhaba,

Turnkey 79 cent olan pakette özel ip ve ssl var mı? Kampanya sayfasında free yazıyor ancak ödeme sayfasında opsiyonel diyor. Bilginiz var mı?
  • bu serverlara ubuntu kurulumu seçebiliyor muyuz acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: brucelee

Merhaba,

Turnkey 79 cent olan pakette özel ip ve ssl var mı? Kampanya sayfasında free yazıyor ancak ödeme sayfasında opsiyonel diyor. Bilginiz var mı?

Orada yıldız var. SSL için dedicated IP almanız şarttır diyor kampanya sayfasında. Dedicated IP'ler genelde aylık 1,5-2 dolardan başlar. Turnkey 2 dolara veriyor benim bildiğim kadarıyla. ve SSL sadece 1 sene ücretsiz dedi IP alırsanız. Sonraki seneler yıllık 14.99 unuzu alacaklar

Bunlar sunucu değil hosting paketleri. İşletim sistemi kuramazsınız. Kurulu olan üzerinde sitelerinizi host edersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weisanstein -- 2 Aralık 2014; 23:24:03 >
    turnkeyden gelen mailde nameserver bilgileri yok
    addon domain olarak hakkımda yok zaten, 0 gösteriyor
    ticket açayım en iyisi, teşekkürler
  • Weisanstein*

Bu Turnkey'in 3 aylık kampanyası tek bir domain içinmi yoksa 50 farklı domain içinde host edebiliyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordalpos -- 3 Aralık 2014; 12:07:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bende turnkey den 2. pkaeti aldım. Gelen mail de nameserver bilgileri yok. Domainleri nasıl yönlendireceğiz? Dns leri yapılandırmak mı gerekiyor acaba? Dns ayrıntılı ayarlarda ip nosuna göre ftp hesabını çalıştırabildim. Fakat domani nasıl yönlendireceğim. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordalpos

Weisanstein*

Bu Turnkey'in 3 aylık kampanyası tek bir domain içinmi yoksa 50 farklı domain içinde host edebiliyor mu?

50 farklı domaini tek bir cPanelden hesabınıza ekleyebilirsiniz en ucuz pakette.

quote:

arkadaşlar bende turnkey den 2. pkaeti aldım. Gelen mail de nameserver bilgileri yok. Domainleri nasıl yönlendireceğiz? Dns leri yapılandırmak mı gerekiyor acaba? Dns ayrıntılı ayarlarda ip nosuna göre ftp hesabını çalıştırabildim. Fakat domani nasıl yönlendireceğim. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Bir destek ile irtibata geçin isterseniz. nameserverları sorun. Normalde gelen mailde olması lazım neden göndermemişler bilemiyorum. Satın alan diğer arkadaşlara da sormak lazım onlara gelmiş mi onlar nerden öğrendiler.

• dryalcinkaya D kullanıcısına yanıt
    Hocam paketi satın aldığınızda 2 mail geliyor. Bende biri inbox'a geldi, diğeri Junk'a gitti. Junk'a gidende ns bilgileri vardı.

Bir bakın isterseniz sizde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nor

Hocam paketi satın aldığınızda 2 mail geliyor. Bende biri inbox'a geldi, diğeri Junk'a gitti. Junk'a gidende ns bilgileri vardı.

Bir bakın isterseniz sizde.

Doğrudur mutlaka nameserver bilgisi olması lazım. Bence de öyle bir durum söz konusu
  • Nor N kullanıcısına yanıt
    evet doğru... junk maile gelmiş bilgiler. Teşekkürler...
    Hocam kampanya devam ediyor gördüğüm kadarıyla. Bir tane daha paylaşmıştınız, o da devam ediyorsa hangisi daha iyidir pek anlamam da bu işlerden. Kafamdaki birkaç plan için ucuzken alayım dedim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeri mi bilmiyorum ama domain kampanyalarını kaçırdık mı? Bu siteden domain alamıyoruz sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laider -- 4 Aralık 2014; 3:06:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam kampanya devam ediyor gördüğüm kadarıyla. Bir tane daha paylaşmıştınız, o da devam ediyorsa hangisi daha iyidir pek anlamam da bu işlerden. Kafamdaki birkaç plan için ucuzken alayım dedim.

Kampanya devam ediyor gibi ben sepete ekleyebildim ve kupon calıstı ama ödeme yapmadım. Sanıyorum hosting kampanyasına devam ediyor Turnkey. Diğer konum NameCheap'ti ama onların kampanyaları sona erdi.

quote:

Yeri mi bilmiyorum ama domain kampanyalarını kaçırdık mı? Bu siteden domain alamıyoruz sanırım.

Buradan domain alırsınız ama gerek yok ucuz vermiyorlar. GoDaddy kuponlarını kovalayın. Black Friday ve Cyber Monday fırsatları kaçtı artık 1 dolardan bir sürü domain aldık diğer konumda NameCheap'ten

• cevap için teşekkürler

başka bahara artık :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: laider

cevap için teşekkürler

başka bahara artık :)

Hocam GoDaddy kupon kodlarını sürekli takip edin 4 TL civarına domain veriyorlar sık sık. Kafanızda site fikri var ise ertelemeye gerek yok
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.