Şimdi Ara

Turnkey Internet Ayda 0.79$ Hosting / Black Friday (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
23
Favori
12.260
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lepanto

Anladım hocam hayırlı olsun.

Bu arada ikinci domain için benim girdiğim kodu da kabul etmedi, sanırım aynı kodla bir domain alabiliyoruz. Kodu nereden bulmuştunuz acaba?

başka bir hesap ile deneyince tekrar oldu.

kodu google'da godaddy coupon yazdım ilk çıkan siteden aldım.
    http://www.retailmenot.com/view/godaddy.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weisanstein

Rica ederim, hayırlı olsun. O site WordPress ile yapılmış. Hepsi WP çalıştırır bu kampanyadaki paketlerin. Sıkıntı olmaz.

bilgiler için çok teşekkürler Weisanstein
  • Lepanto kullanıcısına yanıt
    Aynı sağlayıcıdan uzatmak daha pratik olur tabiiki. Ama başka sağlayıcıya da transfer edebilirsiniz alan adını.

Bunu yapmak için bitiş süresinden minimum 7 gün önce transfer işlemlerini başlatmanız tavsiye edilir.

Ücret olarakta, aynı sağlayıcıdan uzatırsanız standart ücret olur. Değerlendi diye fazladan ücret istemezler sizden.

Bazı firmalar, ara sıra transfer indirim kodu veriyorlar, denk gelirse ondan kullanabilirsiniz.
  • Bluecns kullanıcısına yanıt
    Peki o domain klasörü altına sitenin dosyalarını attınız mı? Yani bir kurulum/yükleme yaptınız mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nor

Peki o domain klasörü altına sitenin dosyalarını attınız mı? Yani bir kurulum/yükleme yaptınız mı?

İndex.html dosyası attım site hiç bağlanmıyor. wp dosyalarını da attım site bağlanıp açılmadığı için kurulum da yapılamıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bluecns

quote:

İndex.html dosyası attım site hiç bağlanmıyor. wp dosyalarını da attım site bağlanıp açılmadığı için kurulum da yapılamıyor

Çalışıyor senin domain hocam. İHS den almışsın domaini muhtemelen nameserverlar geç güncelleniyor
  • Bilmediğim için soruyorum; ns yönlendirmesi ile bizim modemimizin nasıl bir alakası var?
  • quote:

Bilmediğim için soruyorum; ns yönlendirmesi ile bizim modemimizin nasıl bir alakası var?

Anlatması uzun. Teknik bir konu ama reset atmadan, çalıştır ekranından ipconfig /flushdns komutu da dns ön belleğinin temizlenmesi için yeterli olabilir.
  • Modemi restledim, tarayıcıyı temizledim olmadı. Abd proksiyle girebiliyorum. Oda yavaş oluyor normal olarak girmem lazım o da zamanla olur sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bluecns

Modemi restledim, tarayıcıyı temizledim olmadı. Abd proksiyle girebiliyorum. Oda yavaş oluyor normal olarak girmem lazım o da zamanla olur sanırım.

Hala giremezsen bana ulaş hocam. Sanırım sıkıntının ne olduğunu biliyor olabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebaboli

Ben bu işlerde baya cahilim.

SSD li Windows Vps arıyorum. Sadece bir programımın çalışması için gerekli. Yani site vs için değil uzak masaüstü gibi olacak.

Bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz? Şimdiden teşekkürler.

Yardımcı olabilecek kimse yok mu?
  • Kisisel web sitesi icin hosting ariyordum, iyi denk geldi. Paylasan arkadasa cok tesekkur ederim.

Yalniz su an aylik alma gibi bir durumumuz yok sanirim. Gercekten isimi gorur mu gormez mi tam emin olamadigim icin 3 yillik paket almak pek kafama yatmiyor.

Bu arada kisisel web sitesi oldugu kadar, yazilim gelistirme ortami olarak kullanmak istedigim icin ozelliklerin yerlerde surunmeyen bir sistem onerisi varsa cok makbule gecer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: incitmemeli

quote:

Orijinalden alıntı: Maybe Tomorrow

Kisisel web sitesi icin hosting ariyordum, iyi denk geldi. Paylasan arkadasa cok tesekkur ederim.

Yalniz su an aylik alma gibi bir durumumuz yok sanirim. Gercekten isimi gorur mu gormez mi tam emin olamadigim icin 3 yillik paket almak pek kafama yatmiyor.

Bu arada kisisel web sitesi oldugu kadar, yazilim gelistirme ortami olarak kullanmak istedigim icin ozelliklerin yerlerde surunmeyen bir sistem onerisi varsa cok makbule gecer.

Bunu al.

Hocam sanirim link ekleyecektiniz ve unuttunuz. Yoksa aklima kotu kotu seyler geliyor

• http://www.directfn.com.tr/ideal.html

Bir borsa veri terminali programı.

Hızlı ve kesinlikle internet bağlantısı problemi yaşatmayacak bir yer arıyorum.

Şuanhttps://contabo.com/?show=configurator&vserver_id=137 kullanıyorum.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thebaboli -- 6 Aralık 2014; 1:37:42 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: incitmemeli

quote:

Kisisel web sitesi icin hosting ariyordum, iyi denk geldi. Paylasan arkadasa cok tesekkur ederim.

Bunu al.

Hocam sanirim link ekleyecektiniz ve unuttunuz. Yoksa aklima kotu kotu seyler geliyor

Bunu al derken kastettiği, bu başlıktaki teklifi al manasında sanırım. Turnkey iyidir, sıkıntı yaşatmaz. Kendi sunucuları veri merkezleri olan bilindik firmalardan. Başkalarından kiralama falan yok. 3 yıllık teklif pahalı gibi duruyor ama 24 dolar verip 3 sene daha fatura ödememek de gayet güzel.

quote:

Yardımcı olabilecek kimse yok mu?

Hocam sen de bu başlıktaki firmadan Windows hosting kampanyasını al. Aylık 3 dolar gibi bir rakama geliyor. Windows Hosting de bundan daha ucuzunu bulmak zordur. Olmadı bir ay dene

https://turnkeyinternet.net/cybermonday/turbo-windows-web-hosting/

• Nor N kullanıcısına yanıt
    laider kullanıcısına yanıt
    @Nor

Anladım hocam, alan adının hangi sağlayıcıda olduğunun fiyat dışında bir önemi yok sanırım değil mi?

@laider

Başka hesapla olması mantıklı, sıkıntı yaratır mı acaba farklı hesapla almamız, sonuçta aynı isim ve paypalla alacağız fark ederlerse yaptırımları olur mu ki acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lepanto -- 6 Aralık 2014; 2:02:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Weisanstein kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim.

Benim için fiyatın uygunluğundan ziyade sistemin donmadan takılmadan en üst düzeyde çalışması ve bana problem çıkarmaması.

Bunun için aylık 60 tl ödüyorum şuan. Gene 60 tl ödeyeyim ama hem SSD li olsun hemde sorunsuz olsun. Böyle önerebileceğiniz bir kurum var mı?

3-4 çekirdek 4-8 gb ram 40-60gb SSD ve kopmayan süper hızlı internet bağlantılı windows bir ürün arıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thebaboli -- 6 Aralık 2014; 4:13:27 >
  • Hocam problem evde elektrik kesilebilir internet gidebilir. Bunların kesinlikle olmaması lazım. Ayrıca diğer lazım olanları bir üst mesajda yazdım. Umarım çözebiliriz bu durumu :)
  • Sıcak Fırsatlara Hosting ve Domain Sıcak Fırsatlar diye bir başlık açsan hani fena olmaz :) her şeyin orada toplanması güzel olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamaka

Sıcak Fırsatlara Hosting ve Domain Sıcak Fırsatlar diye bir başlık açsan hani fena olmaz :) her şeyin orada toplanması güzel olur.

Neden olmasın? Esasında Black Friday ve Cyber Monday fırsatlarından herkes istifade etsin diye aklıma gelmişti bunları açmak ama ilgi görmesi beni de sevindirdi. Daimi bir fırsat ana başlığı ile devam edebiliriz
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.