Bildirim
Turne Aracı Konusunda...
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hayır beklemene gerek yok. Şimdi al. 5* ekipmanı koy. Paran olunca alırsın tırı. -
quote:
Orijinalden alıntı: DeathCore.
Çift katlı lüks otobüsle, 18 tekerlikli lüks tır arasında bi fark varmı (kapasite ikisininde %100 hata yüzdesi ikisininde %2) şuan param çift katlı lüks otobüs almaya yetiyor 18 tekerlikli lüks tır almak için beklemeli miyim?
Adı üstünde 18 tekerlikli lüks TIR adı bile yeter -
quote:
Orijinalden alıntı: mz~
Hayır beklemene gerek yok. Şimdi al. 5* ekipmanı koy. Paran olunca alırsın tırı.
500.000$ param var 200.000$ felan kalıcak param bu parayla 5* ekipman dizebilirmiyim ortalama ne kadara mal oluyo 5* ekipman? -
100k falan diye hatırlıyorum ama yanlış olma ihtimalim yüksek. -
en fazla 150k oda pahalı yerden alırsan. -
Arkadaşlar grubu nasıl bu kadar geliştirip bu kadar para kazanabiliosunuz.. VIP misiniz -
Vip'e gerek yok bunun için konser verdikçe konser başına gelen para artar sonrada bir bakmışsın zenginsin -
quote:
Orijinalden alıntı: kalwi95
Arkadaşlar grubu nasıl bu kadar geliştirip bu kadar para kazanabiliosunuz.. VIP misiniz
Her şehirde yılda en az 1 kaliteli konser verip yerel şöhretini arttırdın mı hem konserden gelen para hemde albüm&single dan gelen para acaip olacaktır. -
Turneye Çıkmak İçin Hangi Yeteneklerin Olması Lazım..??? Yani İyi Sonuç Almak İçin -
2 tane sahne yeteği(temel telli-bas gitar-şarkı-solistlik örneğin)
şarkı yazacaksan:şairlik-bestecilik-dile dolanan müzik(bu değişebilir başka bir tane öğrensende olur)
bir tane genre yeteneği(rock metal falan)
atraksiyon yapacaksan:temel şovmenlik ve pro.şovmenlik ayrıca çeşitli yetenekler(bunlar bulunduğu genreye göre değişir)
Ayrıca mükemmel zeka ve en az mükemmle dış görünüş gereklidir. -
Hmm.Bilgi İçin Teşekkürler saol yeteneklerin çoğu var -
Fark yok diye biliyorum? -
Vıp olmayaaanlardaa tur otoobüüsü alabliyormu? tercihlerde vip üyelerin kullanablcei yazıyor yardımm edermisiniiz? -
Tur otobüsünü grup kasasında yeterli parası olan herkes alabilir. -
VIP ler için sadece Özel araçlar var Tur aracı grup parasına göre alırsın -
teskkür ederim =) -
millet konser vermeye yeni basladım da bu ilk etapta tur otobüsü alacam ama fazla arza yapmıcak ve ucuz olacak hangisini tafsiye edersiniz -
Yeni konser vermeye başladıysan malesef o dediğin tarzda tur otosunu alamazsın -
69% 3900% 8% Tur Otobüsü 45 TL 119800 TL
.
83% 4600% [1] 15% Eski Paslı Çift Katlı Otobüs 69.5 TL 124800 TL
.
46% 2500% 2% Gran Turismo Tur Otobüsü 45 TL 199800 TL
.
100% 6561% (v2) 8% Çift Katlı Otobüs 67.5 TL 249800 TL kısmına bakıyoruz.
.
100% 7872% (v2) 13% Gürültülü Eski Kamyonet 103.2 TL 259800 TL yapıyoruz.
.
100% 6561% (v2) 2% Lüks Çift Katlı Otobüs 67.5 TL 374800 TL
.
100% 5248% (v2) 7% TIR 101.21 TL 599800 TL
.
100% 26568% (v2) 2% 18 Tekerlekli Lüks TIR 101.3 TL 899800 TL
bunlardan hangisini aliyim. bide 5 yıldızlı tüm ekipmanlar sığmalı bide arıza oranı %9 altında olmalı. sırf kalite olmasın arıza yapmasın 5 yıldız her ekipman girsin yeter bana. evet tavsiyelerini bekliyorum
GRUBUN 300 000 LIRASI VAR
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PaganIX -- 4 Ocak 2012; 16:18:24 >
Benzer içerikler
- ticarium taktikleri
- haxball forma
- haxball mobil
- haxball hile
- hamster kombat nasıl oynanır
- tarayıcı oyunları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X