Şimdi Ara

Turne Aracı Konusunda...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çift katlı lüks otobüsle, 18 tekerlikli lüks tır arasında bi fark varmı (kapasite ikisininde %100 hata yüzdesi ikisininde %2) şuan param çift katlı lüks otobüs almaya yetiyor 18 tekerlikli lüks tır almak için beklemeli miyim?

• Hayır beklemene gerek yok. Şimdi al. 5* ekipmanı koy. Paran olunca alırsın tırı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathCore.

Çift katlı lüks otobüsle, 18 tekerlikli lüks tır arasında bi fark varmı (kapasite ikisininde %100 hata yüzdesi ikisininde %2) şuan param çift katlı lüks otobüs almaya yetiyor 18 tekerlikli lüks tır almak için beklemeli miyim?

Adı üstünde 18 tekerlikli lüks TIR adı bile yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: mz~

Hayır beklemene gerek yok. Şimdi al. 5* ekipmanı koy. Paran olunca alırsın tırı.

500.000$ param var 200.000$ felan kalıcak param bu parayla 5* ekipman dizebilirmiyim ortalama ne kadara mal oluyo 5* ekipman?
  • 100k falan diye hatırlıyorum ama yanlış olma ihtimalim yüksek.
  • en fazla 150k oda pahalı yerden alırsan.
  • Arkadaşlar grubu nasıl bu kadar geliştirip bu kadar para kazanabiliosunuz.. VIP misiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vip'e gerek yok bunun için konser verdikçe konser başına gelen para artar sonrada bir bakmışsın zenginsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalwi95

Arkadaşlar grubu nasıl bu kadar geliştirip bu kadar para kazanabiliosunuz.. VIP misiniz

Her şehirde yılda en az 1 kaliteli konser verip yerel şöhretini arttırdın mı hem konserden gelen para hemde albüm&single dan gelen para acaip olacaktır.
  • Turneye Çıkmak İçin Hangi Yeteneklerin Olması Lazım..??? Yani İyi Sonuç Almak İçin
  • 2 tane sahne yeteği(temel telli-bas gitar-şarkı-solistlik örneğin)
    şarkı yazacaksan:şairlik-bestecilik-dile dolanan müzik(bu değişebilir başka bir tane öğrensende olur)
    bir tane genre yeteneği(rock metal falan)
    atraksiyon yapacaksan:temel şovmenlik ve pro.şovmenlik ayrıca çeşitli yetenekler(bunlar bulunduğu genreye göre değişir)

Ayrıca mükemmel zeka ve en az mükemmle dış görünüş gereklidir.
  • Hmm.Bilgi İçin Teşekkürler saol yeteneklerin çoğu var
  • Fark yok diye biliyorum?
  • Vıp olmayaaanlardaa tur otoobüüsü alabliyormu? tercihlerde vip üyelerin kullanablcei yazıyor yardımm edermisiniiz?
  • Tur otobüsünü grup kasasında yeterli parası olan herkes alabilir.
  • VIP ler için sadece Özel araçlar var Tur aracı grup parasına göre alırsın
  • teskkür ederim =)
  • millet konser vermeye yeni basladım da bu ilk etapta tur otobüsü alacam ama fazla arza yapmıcak ve ucuz olacak hangisini tafsiye edersiniz
  • Yeni konser vermeye başladıysan malesef o dediğin tarzda tur otosunu alamazsın
  • 69% 3900% 8% Tur Otobüsü 45 TL 119800 TL

.
    83% 4600% [1] 15% Eski Paslı Çift Katlı Otobüs 69.5 TL 124800 TL

.
    46% 2500% 2% Gran Turismo Tur Otobüsü 45 TL 199800 TL

.
    100% 6561% (v2) 8% Çift Katlı Otobüs 67.5 TL 249800 TL kısmına bakıyoruz.

.
    100% 7872% (v2) 13% Gürültülü Eski Kamyonet 103.2 TL 259800 TL yapıyoruz.

.
    100% 6561% (v2) 2% Lüks Çift Katlı Otobüs 67.5 TL 374800 TL

.
    100% 5248% (v2) 7% TIR 101.21 TL 599800 TL

.
    100% 26568% (v2) 2% 18 Tekerlekli Lüks TIR 101.3 TL 899800 TL

bunlardan hangisini aliyim. bide 5 yıldızlı tüm ekipmanlar sığmalı bide arıza oranı %9 altında olmalı. sırf kalite olmasın arıza yapmasın 5 yıldız her ekipman girsin yeter bana. evet tavsiyelerini bekliyorum

GRUBUN 300 000 LIRASI VAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PaganIX -- 4 Ocak 2012; 16:18:24 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.