Şimdi Ara

turkticaret.net de pandela icin DNS ayarlari?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ayrica pandela.com'dan da bir alan aldim.
    pandelanin bana vermis oldugu DNS adi ve İP'yi ; turkticaret.net'deki hesabimda ekledim ama sitem goruntuelemiyor. nerde hata yaptim? turkticaret.net'deki ayarlara hic mi dokunmayacaktim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustklc -- 25 Mart 2006; 17:36:35 >

• quote:

Orjinalden alıntı: mustklc

turkticaret.net'den bir domain aldim.
    Ayrica pandela.com'dan da bir alan aldim.
    pandelanin bana vermis oldugu DNS adi ve İP'yi ; turkticaret.net'deki hesabimda ekledim ama sitem goruntuelemiyor. nerde hata yaptim? turkticaret.net'deki ayarlara hic mi dokunmayacaktim?

Pandela'dan aldığınız DNS bilgilerini TurkTicaret'de nereye eklediniz? Eklemeniz gereken yer, domaini alırken bilgileri girdiğiniz (idari yetkili, teknik yetkili vs. vs. gibi 4 farklı bölüm var,) kısmın hemen altındaki kısım. Orada size DNS adreslerini ve IP'lerini soruyor (IP girmek zorunda değilsiniz, sadece dns leri girseniz de oluyor.).

Şu andan sonra yapmanız gereken işlem, hesabınıza giriş yaptıktan sonra siberhosting bölümüne gelip, orada domaininizi seçip, DÜZENLE ile DNS bilgilerini gireceğiz kısıma gelmeniz ve DNS'leri değiştirmeniz.

Hepsi bu kadar. ;)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.