Şimdi Ara

TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER ❗İLK SAYFA GÜNCEL❗ (792. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: mmert54 , mmert54 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 10 Misafir (3 Mobil) - 8 Masaüstü4 Mobil1 iOS
5 sn
15.987
Cevap
368
Favori
815.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
16. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 790791792793794
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bak misal teknosacell yeni abone alımına kapatılmış sadece bimcell ve pttcell kaldı alt operatör

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ozandedebek kullanıcısına yanıt

Hocam birini unuttunuz

https://forum.donanimhaber.com/yeni-sanal-operator-selam-telekom-tt-altyapisiyla--161212206

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    netgsm 4. operatör olarak geçiyor turkcell bazını kullanıyor

TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER ❗İLK SAYFA GÜNCEL❗ 

bu suriyelilerin sanırım. adamlar yerli sanal operatör netgsm'i yasakladılar elin suriyelisine sanal operatör kurmasına izin verdiler...

• ucuzlukavcisimezarciamca kullanıcısına yanıt

İnternet bağımlısı değilim de, cazip olan: Tarifenin içeriği ile fiyatıydı. Ayrıca bankacılık, finans vs işlemleri için mecbursunuz telefon sahibi olmaya ve çeşitli tarifelerden yararlanmaya.

Pttcell hakkında bilginiz varsa burada paylaşabilirsiniz. Hangi tarifelerini tavsiye edersiniz?

• Ayturkr kullanıcısına yanıt
    şuan 20 gb 204 tl 30 gb 248 tl +1000 dk whatshaap ücretsiz pttcell içi bedava 20 gbda 3 ay 20 gb ek veriyor her ay

• Böyle bir teklif geldi son 16 gün kala hemen geçtim.
    TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER ❗İLK SAYFA GÜNCEL❗

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam PTT ben de tavsiye ederim yenileme dönemine bayağı iyi teklifleri var dediğiniz gibi şu anki fiyatları da çok iyi.
    Mesela anneme dün 32 GB 2000 dakika 1000 SMS 228 TL teklif verdi kabul ettim önceki tarifesi de 17 GB 1500 dakika 155 liraydı .
    Taahhüt bitişine 90 gün kala aradılar 20 GB 377 TL dediler fiyat yüksek falan dedik karşıdaki hanımefendi buraya not düşelim gibisinden bir şey söyledi iki hafta sonra gelen teklif bu etkisi var mı bilmiyorum.

• ogulcanbb kullanıcısına yanıt
    iyi teklif pttcell kal diye sunuyor bunları telekomda bulamassın bu fiyatlara

Aceleniz mi vardı tarifeniz yetmiyormuydu ?

yeni 27 sinde geçseydiniz TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER ❗İLK SAYFA GÜNCEL❗ 

• Ayturkr kullanıcısına yanıt

Daha çok fatura ödeme😉tl'yi dönüştürme aygıtlarından falan yararlanmıyorum😉

Telefondan 2 tane tuşa bas öde buyuk kolaylık👍

Ben bilgisayarı da interneti de telefonu da çıkartan şeytani aklı bilen biri olarak konuştum😉

Memlekette iş yok aş yok.

Benim tavsiyem cep telefonlarından uzak durun.televizyonla ilgili konuşmama zaten gerek yok yeni nesil pek tv izlemiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucuzlukavcisimezarciamca -- 12 Mayıs 2025; 4:45:2 >
  • Taahhütümün bitmesine 16 gün kaldı. Fırsat kaçmaz diyip hemen geçtim. TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER ❗İLK SAYFA GÜNCEL❗ 

• Dün Ankarada bir iki mağzadaki rakamlar

Fırsat kaçmazdı zaten sağlık olsun TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER ❗İLK SAYFA GÜNCEL❗ 1 ayınız mundar olmuş

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Hocam merhabalar tt faturalıdan faturasıza geçmiştim ideal paketler için şimdi baktım idealler zamlanmış faturasızda 2.ayın içindeyim aldığım paket 1 haziranda bitiyor enfes 20gb paketine geçeyim mi yoksa beklemelimiyim sizce teşekkürler

• Alp-1905 A kullanıcısına yanıt
    ptt mevcut abonesini düşünüyor

• çesna kullanıcısına yanıt

ideal paket diye birşey yok tekrar gözden geçirin

enfes paket diye de birşey yok onların hepsi tarife .

Yıldızlı günlerdeki enfes tarifeleri değerlendirin .

ideal ve şaşmaz tarifeler pahalı kalıyor .

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Pardon hocam yanlış yazmışım tarife yazıcakken enfes tarifesine geçiyorum o zaman çok teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 790791792793794
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.