< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER ❗İLK SAYFA GÜNCEL❗ (792. sayfa)

-
-
Hocam birini unuttunuz
https://forum.donanimhaber.com/yeni-sanal-operator-selam-telekom-tt-altyapisiyla--161212206
-
netgsm 4. operatör olarak geçiyor turkcell bazını kullanıyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
bu suriyelilerin sanırım. adamlar yerli sanal operatör netgsm'i yasakladılar elin suriyelisine sanal operatör kurmasına izin verdiler...
-
İnternet bağımlısı değilim de, cazip olan: Tarifenin içeriği ile fiyatıydı. Ayrıca bankacılık, finans vs işlemleri için mecbursunuz telefon sahibi olmaya ve çeşitli tarifelerden yararlanmaya.
-
Pttcell hakkında bilginiz varsa burada paylaşabilirsiniz. Hangi tarifelerini tavsiye edersiniz?
-
şuan 20 gb 204 tl 30 gb 248 tl +1000 dk whatshaap ücretsiz pttcell içi bedava 20 gbda 3 ay 20 gb ek veriyor her ay
-
Hocam PTT ben de tavsiye ederim yenileme dönemine bayağı iyi teklifleri var dediğiniz gibi şu anki fiyatları da çok iyi.
Mesela anneme dün 32 GB 2000 dakika 1000 SMS 228 TL teklif verdi kabul ettim önceki tarifesi de 17 GB 1500 dakika 155 liraydı .
Taahhüt bitişine 90 gün kala aradılar 20 GB 377 TL dediler fiyat yüksek falan dedik karşıdaki hanımefendi buraya not düşelim gibisinden bir şey söyledi iki hafta sonra gelen teklif bu etkisi var mı bilmiyorum.
iyi teklif pttcell kal diye sunuyor bunları telekomda bulamassın bu fiyatlara
Aceleniz mi vardı tarifeniz yetmiyormuydu ?
yeni 27 sinde geçseydiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Daha çok fatura ödeme😉tl'yi dönüştürme aygıtlarından falan yararlanmıyorum😉
Telefondan 2 tane tuşa bas öde buyuk kolaylık👍
Ben bilgisayarı da interneti de telefonu da çıkartan şeytani aklı bilen biri olarak konuştum😉
Memlekette iş yok aş yok.
Benim tavsiyem cep telefonlarından uzak durun.televizyonla ilgili konuşmama zaten gerek yok yeni nesil pek tv izlemiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucuzlukavcisimezarciamca -- 12 Mayıs 2025; 4:45:2 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Taahhütümün bitmesine 16 gün kaldı. Fırsat kaçmaz diyip hemen geçtim.
-
Dün Ankarada bir iki mağzadaki rakamlar
-
Fırsat kaçmazdı zaten sağlık olsun
1 ayınız mundar olmuş
-
Hocam merhabalar tt faturalıdan faturasıza geçmiştim ideal paketler için şimdi baktım idealler zamlanmış faturasızda 2.ayın içindeyim aldığım paket 1 haziranda bitiyor enfes 20gb paketine geçeyim mi yoksa beklemelimiyim sizce teşekkürler
ptt mevcut abonesini düşünüyor
ideal paket diye birşey yok tekrar gözden geçirin
enfes paket diye de birşey yok onların hepsi tarife .
Yıldızlı günlerdeki enfes tarifeleri değerlendirin .
ideal ve şaşmaz tarifeler pahalı kalıyor .
-
Pardon hocam yanlış yazmışım tarife yazıcakken enfes tarifesine geçiyorum o zaman çok teşekkürler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X