Düşünmek bile hata hocam, yarın ne olacağının garantisi yok ülkemizde, zam üzerine zam, 50GB paket için güzel fiyat. şuan kullandığınız tarife nedir acaba ve ne kadar ödüyorsunuz ? |
TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER ❗İLK SAYFA GÜNCEL❗ (469. sayfa)

-
-
-
şuan ki tarifeniz nedir hocam ve kadar ödüyordunuz ?
-
2 sene önceki taahhütüm var. Aynısıydı sanıyorum 120 TL ödüyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
3 ay önce bana da buna benzer tarife sunmuşlardı, 9 yıllık müşterisiydim Türk telekom'un, prime 30 gb tarifesini 356 tl'ye sunmuşlardı taahhütüm 9 gün kala, o zaman tabi güncel faturam 135 tl falan olduğu için kabul etmedim, ve NETGSM geçiş işlemi başlattım, fakat maaş aldığım banka ile entegrasyonları olmadığından dolayı uygulamalarına giremiyorum ve bankadan sms alamıyorum, Bugün tekrar TürkTelekom yolu göründü bana, Rakipsiz Kamu Prime 30 tarifesine geçtim 315 tl'ye 30GB/2000DK/1000 SMS. ilk ay 20GB Hediye, Sil Süpür aylık 5GB, WhatsApp Diğer prime tarifelerinde olduğu gibi sınırsız, Prime tarifesi için bence normal bir fiyat, ne çok uygun, ne çok pahalı, tam orta şekerli bir teklif sunmuşlar, eğer TürkTelekom'dan memnunsanız, kalmanızı tavsiye ederim, F/P olarak en azından üzmüyor diğer operatörler gibi.
-
Telekom faturasız a yeni geçtim.
Uygun tarife için bir taktik var mıdır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hangi pakete geçiş yaptınız hocam ?
-
Faturasız a paket felan seçmedim ne olacak da hiçbir bilgim yok Vodafone kurtulma adına geçiş yaptım
-
20 GB sosyal sınırsız selfy paketim sona geldi. 220 TL ödüyordum. Aynı tarifeye taahhüt yapmadılar. Taahhutsuz 446 TL ile devam edebilirdim ama ne zaman zam göreceği belli değildi. Mecburen masaya oturduk. 40 GB sosyal sınırsız prime tarifesine :%10 indirim uyguladılar ve 460 TL ye anlaştık. Şimdilik memnunum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
halen daha devam ediyormu sınırsız 40 gb paketi şuan kardeşim kullanıyor bu paketi aşağı yukarı taahütüne 30gün var
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
35 GB 1000 Dakika 212 TL iyi mi
şu an ne kullanıyorsunuz?
-
Bimcell ama Türk Telekom faturasuza geçeceğim ordan bu teklif veriliyormuş
Ek internet paketi alacağım 30 gb 240 tl fatura kesim tarihine kadar gün bazlı ödeme mi yapılıyordu yoksa tam ücret mi
''aylık '' ve ''fatura donemi '' diye 2 farkli ifade var ...o ayrıma dikkat etmek lazim ..(almadan evvel musteri hizmetlerine danisin isterseniz)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 8 Temmuz 2024; 23:12:23 > -
-
pahalı, 2-3 sayfa geriye giderseniz 320-340 liralara benzer tarifeler var.
bana şu an gelen teklif: Popüler Prime 40 GB (size gelenle tek fark 3bin yerine 2bin dakika, sanki çok lazımmış gibi). 342 TL.
Bence bekleyin.
Gerçi ben de kararsızım geçip geçmemeye :D (10 gün kaldı taahhüt)
-
Turk Telekom Prime'a hos geldiniz. Yurt ici her yone 2000DK, TT Mobillilerle SINIRSIZ konusma, 250SMS, 40GB cepten internet, sosyal medyada gecerli SINIRSIZ internet ve Whatsapp'ta SINIRSIZ mesajlasmanin keyfini cikarin. bireysel.turktelekom.com.tr/prime B001
kaç tlden yenilemiştiniz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X