Şimdi Ara

Turktelekom 1 aydir ping ve hiz yavasligi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ttbet yalin 50mbps 200gb akk kullanicisiyim. Gecen ayin ortasindan beri speedtest yapiyorim hiz normal cikiyor ama download yapinca 5 te 1 kadar sanki sistematik sekilde ogleden sonra bozuluyor gece 01 den sonra duzeliyor pingler bazen 40 50 leri buluyor daha once olsa bile hemen duzeliyordu yani iyice can sikmaya basladi m.h aradigimda hattiniz nkrmal dior anlatiyorum durumu ayni tas ayni hamam.bazi arkadaslarda da ayni sorun varmis.bunlarin yaptigi hizmeride yapacagi iside. Gece toutubeden video actigimda 4k 60fps vidyo aciyor gunduz 480p zor aciyor bukadar adilik olmaz allahtan ikna kampanyasindayim tahhutsuz 74 lira oduyorum istedigim zaman cikabilirim canimi sikarlarsa kapattircam. Fiber yada uydu bette yok baska iss ye gecsem yan sanayi gibi bunun gibi vdsl tarifesi bulamiycam cok teredduteyim sizdede bole sikinti varsa belirtirseniz sevinirim arkadaslar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Son zamanlar da ciddi sıkıntılar var.

• Bunlarin yapacagi isin ben ping 30 larda geziyor onceden 18 20 iyiydi saha dolabini makine ile tarayasim var ariyorum birsey yok diorlar sikayet talebinde bulundum incelemeye alinmis hat tabi 3 gun sonra

• Var hocam sıkıntı dediğiniz gibi çoğu kişide 1 aya yakındır durum aynı..eve gelince acaba ping ne olacak stresi ile oyuna girer oldum şu an bunu yazarken normalde oynadığım oyunda 40 50 olan ping 400 500..dün 70 80 idi..tamamen random
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hiz kaybi problemim
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.