Şimdi Ara

Türksattaki sinema filmi gösteren kanallar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abidik gubitik film kanallarının hepsi gitmiş.frekanslarımı kapandı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Türksat'ta Sinema Filmi Gösteren Kanallar

Türksat uydusunda film izleyebileceğiniz çeşitli kanallar bulunmaktadır. Bu kanallar, ücretli ve ücretsiz seçenekler sunar ve farklı türlerde filmler yayınlar.

Ücretsiz Kanallar

• TRT 1: Yerli ve yabancı filmler yayınlayan, Türkiye Radyo ve Televizyon Kurumu'na ait bir kanal.
    • TRT 2: Daha çok belgesel ve kültürel içerikler yayınlayan bir kanal ancak zaman zaman film de gösterir.

Ücretli Kanallar

• beIN Movies 1: En yeni gişe rekortmeni filmlerden klasiklere kadar çok çeşitli bir film kütüphanesine sahip bir kanal.
    • beIN Movies 2: Aksiyon, macera ve gerilim türündeki filmlere odaklanan bir kanal.
    • beIN Movies 3: Komedi, aile dostu ve romantik filmler yayınlayan bir kanal.
    • Film4U: Bağımsız filmler, yabancı filmler ve kısa filmler gibi daha az bilinen filmler sunan bir kanal.
    • CNBC-e: Günlük haberlere ve iş dünyası programlarına ek olarak akşamları çeşitli filmler yayınlar.
    • Fox Türkiye: Popüler dizilerin yanı sıra hafta sonları film gösterimleri de yapar.

Korsan TV Kanalları

Yasa dışı olarak yayın yapan ve telif hakkı korumalı içerikler gösteren korsan TV kanallarından kaçınmalısın. Bu kanallar, cihazlarına ve kişisel bilgilerine zarar verebilecek kötü amaçlı yazılımlar içerebilir.

İpuçları

• En sevdiğin filmleri bulmak için Türksat'ın elektronik program rehberine göz at.
    • Filmlerin yayın saatlerini ve kanallarını önceden kontrol et.
    • Rahat bir oturma yeri ve lezzetli atıştırmalıklar ile film keyfini çıkar.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Evet bende izliyordum rambo tv yi kesildi diğerlerine baktim onlarda kapanmış ayrica power tv hd powerturk hd kanallarida kesildi hepsi ayni frekanstaydı.

• arkadaşlar...türkiye uydusu illegal yayınlara darbe vurup türksat üzerinden yayın yapmalarını engellemiş olabilir sanırım korsan televizyonlar bizim uydumuzdan kovalandılar galiba dünya üzerindeki diğer ülkelerin uydularına geçiş yapabilirler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartilkisi -- 15 Eylül 2015; 1:03:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkme

Şöyle ki :
    http://www.imctv.com.tr/rtuk-digi-medya-1-ve-2-ile-guc-medya-1-ve-2de-yayin-yapan-kanallarin-yayinini-durdurdu/

Sanırım cevap burada.

Şimdi sıra korsan yayın yapan kanalların hamlelerinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quard

quote:

Orijinalden alıntı: darkme

Şöyle ki :
    http://www.imctv.com.tr/rtuk-digi-medya-1-ve-2-ile-guc-medya-1-ve-2de-yayin-yapan-kanallarin-yayinini-durdurdu/

Sanırım cevap burada.

Şimdi sıra korsan yayın yapan kanalların hamlelerinde.

arkadaşım...korsan televizyonlar yeniden türksat üzerinden kesinlikle yayına geçemezlermi hotbird ve astra gibi dünya ülkelerinin uydularınamı geçiş yapacaklar?...

• Türksattan temizlemişler çöp kanalları :)

• kartilkisi kullanıcısına yanıt
    Hotbird Astra falan bunlara lisans vermez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    digiturk moviemax reklam müziği
    15 yıl önce açıldı
    Sinema TV'de HD Filmler..
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kartilkisi kullanıcısına yanıt
    E ozaman power tv powerturk hd niye kesildi ayni frekanstalardi power dami illegal yayin yapiyor

• Frekansı komple kapattıkları için böyle. Temizlik tamamlanınca birkaç gün içinde açılacaktır diye tahmin ediyorum.
    Türksat bayram temizliğine başladı. İyi de oldu aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 15 Eylül 2015; 12:35:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım. Ama güzel filmler veriyorlardı vakit geçiriyorduk ama bunlar yine bi yolunu bulur yine kanal açarlar.

• Ben zaten hepsini silmiştim forum olmasa haberim olmayacak son durumdan :)

• Türksat'ın yarısından fazlası çöp kanallardan oluşuyor zaten. Darısı diğer dandik kanalların başına...

• turkey forum den alıntı

12265 V 27500 Power tv,Powertürk tv, Power tv HD, Powertürk tv HD, Diyar tv, Er tv, Anadolu tv ve 17 tane test yayını
    11824 V 8000 Sat7 türk, Türizm türk, c tv ve 3 tane test kanal yayında
  • Bende izleyecek bi şey bulamayınca turk filmi izliyordum.hem uzuldum,hemde temizlenmeleri gerekiyordu o açıdan sevindim.şoyle planet turk tarzı turk filmi kanalı gelse iyi olur.

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.