Şimdi Ara

Türksat ta Dijital Şenlik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.991
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Hd receiver yarı fiyatına
    Uydunet internet Teledünya Hd sinema birarada

http://www.turksat.com.tr/content/view/723/195/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi questosera -- 17 Mart 2010; 13:35:35 >

• Şu anwww.turksat.com.tr
    vewww.uydunet.net sitelerinde sorun var
    siteye girilmiyor
    Bu kampanyadan mı yoksa
  • önceki kampanya değil mi bu?
  • Cep telefonuma mesaj olarak yeni geldi
    Bende ilgilenenler için paylaşmak istedim
    Eski kampanyası ile aynı olup olmadığını bilmiyorum
  • Kampanya başlayalı 2 ay kadar oldu
  • Kampanya şubat ayı ile birlikte başladı. Ama kablonet yetersiz kalıyor, çoğu yerde yok.
  • bana da bugün mesaj geldi ne ayaksa :S
    hiç alakam yok..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: storm

Kampanya şubat ayı ile birlikte başladı. Ama kablonet yetersiz kalıyor, çoğu yerde yok.

aaaaa kablonetmi tamam geç!
  • Dijital rezillik... Alacağınız çevrede araştırmadan kesinlikle almayın.
  • arkadaşlar bir ara, yanlış hatırlamıyorsam, uydunet alana kablotv 1TL benzeri bir kampanya vardı? o kampanya hakkında bilgisi olan var mı?
  • İlk mesajdaki link değiştirildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi questosera -- 17 Mart 2010; 13:36:33 >
  • Bu kampanyayla ilgili az çok bilgim olduğu için paylaşmak isterim. Belki bir kaç arkadaşı gereksiz masraf ve/veya zaman kaybından kurtarırım.

Dijital Şenlik Kampanyası : (Kendi dilimle)

- Kablo Net Aboneliği (43 TL Kurulum aktivasyon ücreti alınmıyor)
    bu kampanyada zaten teledünya alma mecburiyeti olduğu için kablo tv sadece teledünyanın alt yapısı olarak gerekli onun dışında pek işe yaramaz, başka bir odaya ekstra tv koyarsanız oradan da ücretsiz kablo tv izlemiş olursunuz o kadar.

- Teledünya Aboneliği (35 TL Kurulum aktivasyon ücreti alınmıyor)

Teledünyanın digiturk gibi tarifeleri var, temel paket 9,5 TL, sinema paketi 11,5 TL, HD PAket 15TL
    Kampanya Kapsamında Temel paketle beraber diğer iki paketten birini de almak zorundasınız. Bu, HD alır ayda tv için 15 tl öderim anlamına gelmiyor. O durumda Temel paket için 9,5, HD için 15 ayrı ayrı ödüyorsunuz ve bunu 24 ay taahhüt ediyorsunuz. Sadece 7 TL olan kablo tv parasını vermemiş oluyorsunuz. piyasa fiyatı 210 tl olan hd set top box 150 tl ye veriliyor size. ve bunu önemsiz vade farklarıyla taksit yapabiliyorsunuz.

- Uydunet aboneliği (35 TL Kurulum aktivasyon ücreti alınmıyor)

Uydunette de en düşük 1 mbit hızdaki tarifeleri tercih etmek zorundasınız ve bu da 24 ay taahhüt kapsamında. piyasa fiyatı 200 tl civarı olan kablosuz modemi hediye ediyorlar.

Örnek Senaryo :

Teledünya Temel paket : 9,5 TL
    Teledünya Sinema : 11,5 TL
    Internet 1 mbit, 1 gb limitli : 15 tl (14,77 gibi birşey aslında)

Toplam : 37 TL*24 = 888 TL + 105 TL Kutu Parası = 993 TL

---------------------------------

Pek Bilinmeyen ama benim kullandığım seçenek ise şu :

Internette görmedim, bayiler söylemiyor ama var böyle bir kampanya (SD Kampanyası) ki benim televizyonuım HD değilken öbürü benim için çok mantıksız.

Neyse Benim senaryom :

Teledünya Temel paket : 9,5 TL
    Internet 1 mbit, 1 gb limitli : 15 tl (14,77 gibi birşey aslında)

Toplam Maliyet : 24,5 TL*24 = 588 TL + 85 TL SD Kutu Parası = 673 TL

Aynı Kablosuz modem bana da hediye oalrak veriliyor. Kurulum ücretleri alınmıyor, Set top box taksite bölünebiliyor vs.

Maliyet açısından konuşacak olursak, sonuçta ilk senaryodaki ürünleri zaten kullanacak olanlar için ilk senaryo da gayet uygun. Ama benim televizyonum HD değil veya HD ama o kadar da dert değil 3 tane HD kanal bana yeter, diğer kanallar dijital olsun yeter derseniz 1. senaryo para kaybından başka bir şey değil sizin için. Umarım işe yarar bir bilgi olmuştur, saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi addnone -- 17 Mart 2010; 17:54:57 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.