Şimdi Ara

Türksat, KabloInternet'in hızını artırdı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
0
Favori
5.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: raziel__
    Arkadaşlar hızım 128Kb ve daha hiç artmadı. Hadi 1 aydır test şu bu dedik, ama şimdi türksat.com.tr de de açıklama yapıldı hızlar iki kat arttırıldı diye gel gelelim benim bağlantıda tık yok. Bugün aradım müşteri hizmetlerini bir bayan çıktı durumu anllattım kontrol etti ve bana şöyle dedi " evet sizin hızınızda bir artış olmamış. Şu anki hız arttırımı bir test uygulamasıdır ve sadece test için seçilen abonelere uygulanmaktadır. Bu aboneleri sistem otomatik olarak seçiyor, bizim yapabileceğimiz birşey yok. İlerleyen günlerde belki sizinde hızınız artırılabilir. "

Türksat.com.tr ye baktım birdaha test yapıyoruz diye bir ibare yok, haberin daha başında "Türksat KabloInternet, abonelerine sunduğu internet erişim hızını ikiye katladı. " diye yazı var. Türkçe bilen herkez bu cümleden tek bir anlam çıkartır, Türksat bütün abonelerinin hızlarını arttırdı!

Bende herhal o bayan tam konuya hakim değildi diye düşündüm, bir daha aradım müşteri hizmetlerini tekrar anlattım durumu bu sefer o da farklı birşey söyledi. Bunun sadece bazı bölgelerde uygulandığını ve arıza işlemlerine bakan ekipler tarafından o portların hızlarının arttırıldığını ( hani sistem otamatik seçiyorudu ) , belki benim hızımında 1 ay sonra artabileceğini söyledi.

Adama dedimki türksat A.Ş. resmi bir açıklama yapmış arkadaşım, bu açıklamaya görede bütün kullanıcıların hızlarının artmış olması lazım. Bu yazıda test ten filan bahsedilmiyor. Verdiği çevap bize hız arttırımıyla ilgili bir bilgi verilmedi.

Yarım saattir de bu iki arkadaşı verdikleri çelişkili bilgilerden ve yapılan resmi açıklamaya rağmen bizim bir bilgimiz yok dedikleri için şikayet etmeye ve doğru düzgün bir muhatap bulmaya çalışıyorum ancak şikayet kısmında da telefonu açan yok.

Benim gibi hızı artmayan başka kimse varmı? veya müşteri hizmetleri diye aradığmız daha kendi isimlerini bile bildiklerinden emin olamadığım insanlarla konuşmak dışında bir çözüm yolu bilen?

bende gelen ekibe hızlar artırıldı değil mi diyorum adam "hayır öyle bişey yok,kim uyduruyor bunları " diyor
    adamlar gittikten sonra test yaptım @krm-iks sayesinde hızım 128 değil 256ya yakın...
    niçin gizliyorlar anlamış değilim

• Gizlemiyorlar, bilmiyorlar sadece. Taşeron firmalar onlar. Türksat görevlileri değil. Nereden bilsinler ki...
  • @thall

Tahminimce benim gibi sorun yaşayanlara doğru düzgün bir açıklama getiremedikleri için ve Türksat A.Ş. nin de ne yaptığı belli olmadığı için, bizlere olayı doğru düzgün açıklamak yerine başlarından savma yolunu seçiyorlar.

Bunun en güzel ispatıda alıntı yaptığınız mesajımda belirtiğim ve sizinde yazdığınız gibi gerek müşteri hizmetlerinin gerekse servis elemanlarının birbiriyle çelişkili bilgiler vermeleri.
  • Kablo internet fiyatlarını beğenmeyenler bıraksın böylece bizim hızlarımızın ortağı azalır
  • quote:

Orjinalden alıntı: hammer8

Kablo internet fiyatlarını beğenmeyenler bıraksın böylece bizim hızlarımızın ortağı azalır

Şu şaçma süreç bi nihayete ersede bizde hızları beğenip, beğenmeyeceğimize karar verebilsek.
  • boş işleri bırakında fiyatları ne durumda ondan haber verin siz ..
  •  Türksat, KabloInternet'in hızını artırdı

Şimdi bu tarifeler hala deneme aşamasındamı bende 512 k kullanıcısıyım 1 mb baglantı alıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haruncic3k -- 29 Ağustos 2007; 13:35:41 >
  • Biraz mantıklı düşünelim arkadaşlar, "herkes iptal ettirsin hatlar rahatlasın" mantığı komedi resmen :) O şekilde olursa 1 yıl içinde para kazanamadıkları için gelişme olmaz, arıza olsa bakan olmaz, telefon etsen açan olmaz. Allah hepimize akıl fikir versin. Rekabet nedir , ne işe yarar, bunu öğrenmek gerekli öncelikle.
  • ingiltere kabloda en düşük hız 11mbit diye biliyorum. daha çok alınacak yol var...

• Hadi ya durum o kadar vahim mi yapabileceğim bişey var mı peki bunu düzeltmek için.Arıza kaydı falan mı yapmam gerekiyor.

sizin aşağıdaki kutuya girilip sinyalin ayarlanması lazım 444 0 126 arayın
  • Birbirimizi Yoktan yere üzmeyelim. Birbirimize anlayış gösterirsek konu daha sağlıklı birşekilde çözüm bulur rahat bir şekilde işler.
    Konuyu düzenledim,lütfen bundan sonraki konuşmalarımızda daha dikkatli ve saygı sevgi çerçevesi içinde yapalım.
    Anlayışınız için teşekkürler.
  • ben 256 sınırsız kullanıcısıydım birden 25 kb ile indirdiğim dosyaları 100 ile indirmeye başladım bugün bişey indirmeyi deneyince 20 ile indirmeye başladı
    http://62.248.80.10/RTSubscriberStatus/Default.asp den hızımı ölçmeye karar verdim ama mac adresimi bulamadım ve özelliklere girip yapılandır>gelişmiş>ağ(MAC) adresi yazısına tıkladım değer yok yazıyordu

• quote:

Orjinalden alıntı: PaRTy_TiMe

ben 256 sınırsız kullanıcısıydım birden 25 kb ile indirdiğim dosyaları 100 ile indirmeye başladım bugün bişey indirmeyi deneyince 20 ile indirmeye başladı
    http://62.248.80.10/RTSubscriberStatus/Default.asp den hızımı ölçmeye karar verdim ama mac adresimi bulamadım ve özelliklere girip yapılandır>gelişmiş>ağ(MAC) adresi yazısına tıkladım değer yok yazıyordu

kablo modemizin arkasına bakın orda yazar

veya şurdada bulursunuz

http://192.168.100.1/

• quote:

Orjinalden alıntı: krm-iks

quote:

Orjinalden alıntı: PaRTy_TiMe

ben 256 sınırsız kullanıcısıydım birden 25 kb ile indirdiğim dosyaları 100 ile indirmeye başladım bugün bişey indirmeyi deneyince 20 ile indirmeye başladı

kablo modemizin arkasına bakın orda yazar

veya şurdada bulursunuz

http://192.168.100.1/

biz çoklu kullanıcıyız ve kablo modem bende değil ayrıca link açılmıyor

• Bide şu yeni hızlar ve yeni fiyatlarla tarifeleri açıklasalarda herkes rahatlasa
  • devlet sırrı oldu ya şu tarifeler.
    ULA FBI VEYA MİT BUNLAR KADAR DEĞİL

• CMTS sayfasında bazı sorunlar başladı arkadaşlar. Sorunsuz erişilen sayfa iki gündür benim modeme ulaşamıyor. Hatta her hangi bir sorun olmamasına rağmen değerleri göremiyor. Sanırım alt yapıyı kurcalıyorlar :)

""Modem ping edilemiyor""
  • quote:

Orjinalden alıntı: CarpeNoctem

CMTS sayfasında bazı sorunlar başladı arkadaşlar. Sorunsuz erişilen sayfa iki gündür benim modeme ulaşamıyor. Hatta her hangi bir sorun olmamasına rağmen değerleri göremiyor. Sanırım alt yapıyı kurcalıyorlar :)

""Modem ping edilemiyor""

bende bi sorun yok ama hız iki kat halen aynı
  • Bende de ping edememesi için bir sebep yok... Hatta sorun olmamasına rağmen limitteki değerimi (cmts sayfanın açılmamasından sorumlu tutup) mükemmel değerlere getirttim.

Downstream
    Signal to Noise Ratio 37 dB
    Power Level 0 dBmV

Upstream
    Signal/Noise Ratio 23,8 dB
    Power Level 37 dBmV

(Upstream power 30 idi ve zaman zaman 28'e iniyordu onu 37'ye çıkarttım.)
  • ayıptır sorması nasıl getirttin bende isterim böyle degerler
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.