Şimdi Ara

Türksat Kablo Çifte Fırsat(Kablo tv+ 25 Mbps 25 gb akn sınırsız internet) 30 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
4
Favori
2.158
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kurulum, aktivasyon ücretsiz 24 Ay taahhüt.
    +9 lira cihaz ücreti, isteğe bağlı +3 teledünya üst paket.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galleo -- 23 Kasım 2015; 13:38:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Akn 25 gb ?

• binada kablolu tv olması gerekıyor dimi ?
  • Altyapı olması gerekiyor , akn 25 gb , artı 9 tl cihaz ücretleri var. Yani minimum 39 liraya tekabül ediyor.
  • Verdikleri modem çok.dandik, cekim gucu cok zayif, sirf ondan turksata gecmiyorum, yok mu buna uyacak cekim gucu iyi bi modem,ayrieten satin alsak

• Çok güzel fırsat. Biz geçtik kullanıyoruz. Yalnız akn yetmez diyorsanız bir üst pakette 40 tl'ye 50 yada 75 gb alabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dj_CooL kullanıcısına yanıt
    Evet ,yle olması gerekiyor.

• bizim sokakta 2 ay önce günlerce bişiler yaptılar, arıyorum çağrı merkezini altyapı yok, hizmete açılınca binaya gelirler diyor. genel müdürlüğe dilekçe verin dedi. onlarla daha önce görüşmüştüm, yöneticiden onay alınması lazım vs ıvır zıvır bişiler söledi.

madem yönetici karar verecek temsilcilerinizi gönderin insan gibi ikna etmeye çalışsın, ben ne uğraşacağım yönetici ile.

abone olmak deveye hendek atlatmaktan daha zor bunlarda, baktım beklenecek gibi değil bunların yüzünden gittim 2 yıl taahhüt verdim vodafone.net e.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fantasticoo -- 21 Kasım 2015; 15:26:57 >
  • maestrosef M kullanıcısına yanıt
    yeni modemle bu sorun halledildi. Bende şikayetçiydim eski modemden fakat yenisi baya iyi 4 duvardan 30 metre ileriye sinyal verebiliyor. Eskisi 2 duvardan sonra kayboluyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan2142

yeni modemle bu sorun halledildi. Bende şikayetçiydim eski modemden fakat yenisi baya iyi 4 duvardan 30 metre ileriye sinyal verebiliyor. Eskisi 2 duvardan sonra kayboluyordu.

Modem markası ve modeli nedir acaba? Bendeki 2 oda sonra cırt oluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • MaXiLoPeZ kullanıcısına yanıt
    Ben her ay 20 TL'ye ekstra 100 GB AKN satın alıyorum 49 TL'ye 10 mbit 125 GB kullanıyorum.
  • 30tl falan değil. Modem ücreti Teledünya Hd kutu derken 40 liraya çıkıyor.
  • 9 tl de modem ve hd kutu ya gidecek 39 lira
  • Bizim mahallede yok. Nasıl getirtebiliyoruz bilgisi olan var mı?

• 25 GB AKN kime yeter? Altyapıda yok zaten vodafone net kullanmaya devam en iyisi 16mbit 60 GB AKN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SturmpioneeR -- 21 Kasım 2015; 17:30:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SturmpioneeR

25 GB AKN kime yeter? Altyapıda yok zaten vodafone net kullanmaya devam en iyisi 16mbit 60 GB AKN

O ne kadar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan2142

Yeni modemin markası modeli nedir bende merak ediyorum. Superonline 50mbit 100 gb AKN ye 69 lira ödüyorum. Turksattan memnun kalirmiyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

quote:

Orijinalden alıntı: SturmpioneeR

25 GB AKN kime yeter? Altyapıda yok zaten vodafone net kullanmaya devam en iyisi 16mbit 60 GB AKN

O ne kadar

49.90 Hocam
  • kaan2142 K kullanıcısına yanıt
    Arkadaşıma tavsiye ettim uydunet'i bağlattık, sık sık akşamları kesinti oluyor ds ışığı sönüyor. 20 metre arkadaki arada birkaç duvar olan odada çekmiyor. Allahtan çocuk internet bağımlısı biri değil online oyun da oynamıyor yoksa benim başıma kalacaktı. Türksat'ın daha yolu var, yeni altyapılar yerine bu sorunların önüne geçmesi gerek kanımca. Ama yine de tercih edilebilir diğerlerine nazaran fiyat farkı var bariz.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.