Şimdi Ara

Türksat'a sert bir şikayet gönderdim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün Türksat'tan arayıp 10 TL farkla 10Mbps hız teklif etmelerine sinirlenip az önce alttaki mesajı gönderdim.

Türksat'ın kampanya politikalarından şikayetçiyim. Tüm kampanyalar yeni müşteri çekmeye odaklı, eski müşterilere uygun bir kampanya neden yapılmıyor?

Evimde 1Mbps Uydunet ve Teledünya Temel Paket kullanmaktayım, televizyonumda dahili hd dvb-c alıcısı var, conax modül ile kullanmaktayım.

Her şey dahil yaz fırsatı diye bir kampanya yapmışsınız, kampanya gayet güzel... Ancak benim evimde kurulum yapılmayacak, aktivasyon yapılmayacak, hd kutu ve modeme gerek yok... Ben sadece 49 liraya 2 yıl taahhüt vermek karşılığında teledünya üst paket ve 20Mbps internet kullanmak istiyorum, çok mu şey istiyorum? Sizin web sayfanızda 210 TL hd kutu, 175 TL kablosuz modem, 43 TL Kablo TV kurulum, 35 TL Teledünya Aktivasyon ücreti TOPLAMDA 463 TL(!) gibi bir bedele benim ihtiyacım yok.

Bugün çağrı merkeziniz beni arıyor, 10 Mbps 50GB AKN'li'ye sadece 12 ay taahhütle ve 10 TL farkla geçişinizi yapalım deyince ben iyice sinirlendim, gerizekalı mı sanıyorsunuz bizi yoksa kendinizi çok mu akıllı zannediyorsunuz? Yeni müşterilere 49 liraya 20 Mbps hız, 463 TL de hediye vereceksiniz (1 ay üst paket, sinema paket vs saymıyorum bile) , bana 41,5+10=51,5 TL'ye 10 Mbps hız teklif edeceksiniz. Bunu üreten zekayı kınıyorum!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 22 Temmuz 2013; 23:08:55 >

• bu işin kurnazlığını başlatan firmanın kim olduğunu sanırım anlamışsınızdır " Ğ-telekom" alın birisini vurun ötekine bunların hepsi ağızlarını açmış canavar gibi beklemektedirler birtürlüde doymazlar.. sizin gibi tüm firmalara yazı yazılsa belki yola gelirler..
  • Bugün de Bu yaz kampanyasına geçmek için aradım, neymiş efendim Türksat bayilerine gitmem gerekiyormuş, sorum şu oldu hanımefendiye, Türksat abonesi olmasam da bayiye gitmem gerekecek miydi? Hayır o zaman evinize ekiplerimiz geliyor dedi, gel de çıldırma altı üstü taahhütname ve cihazları getirecekler...

Resmen eski müşterileri aptal yerine koyuyorlar.
    Şimdi de 4440126'yı aradım tüm Türksat hizmetlerimi iptal ettirmek istiyorum dedim, arkadaş sağolsun beklemeye aldı baya bir sordu ama sistem maalesef izin vermiyor ben sizi anlıyorum dedi. Yarın gidip kapattıracağım sonra gelip tekrar açsınlar.
  • 50 gb kota çok az beyaw.5 film indirdimi biter.şu akn saçmalığı ne zaman bitecek bu memlekette.en az 200 olursa girerim
  • herkes sizin gibi duyarlı olasa ve hakkını arasa bu hallere düşmezdik, geçen günde ben buna benzer bir mesaj gönderdim, burayada yazdım ama hiç tınlayan destek veren olmadı.
    bizim milletimizde şu var, "bana dokunmayan yılan, bin yıl yaşasın." hal böyle olunca da haklıda olsak sesimizi duyuramıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caligula12

50 gb kota çok az beyaw.5 film indirdimi biter.şu akn saçmalığı ne zaman bitecek bu memlekette.en az 200 olursa girerim

bilinçsizce önüne ne gelirse indiren kullanıcılar olduğu sürece bitmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: engin_er_26

herkes sizin gibi duyarlı olasa ve hakkını arasa bu hallere düşmezdik, geçen günde ben buna benzer bir mesaj gönderdim, burayada yazdım ama hiç tınlayan destek veren olmadı.
    bizim milletimizde şu var, "bana dokunmayan yılan, bin yıl yaşasın." hal böyle olunca da haklıda olsak sesimizi duyuramıyoruz.

3 günlüğüne şehir dışına çıkıyorum, cuma günü de uğrayamadım abone merkezine önce kapattıracağım sonra tekrar açtırırım belki nasıl olsa eve geliyorlar, tüm tesisatı da elden geçirtmiş olurum ayrıca, şeytan diyor 2 güne bir arıza kaydı bırak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.