Şimdi Ara

TÜRKSAT 4A UYDU REHBERİ RESİMLİ ANLATIM - AYARLARI (ANA KONU) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
580
Cevap
52
Favori
347.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam sağol arıyor kanalları ama yarım saat oldu bitmedi. ne kadar sürecek?
  • Bende Samsung smart led tv aldım. Kanal listesini usb den yükledim. Kanallar geldi ancak star ve kanal d nin hd kanallarını göstermiyor. Diğer kanallarda sorun yok. Bu iki kanalda listede var ancak göstermiyor. Bunun için ne yapmam gerekiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jager.

Bende Samsung smart led tv aldım. Kanal listesini usb den yükledim. Kanallar geldi ancak star ve kanal d nin hd kanallarını göstermiyor. Diğer kanallarda sorun yok. Bu iki kanalda listede var ancak göstermiyor. Bunun için ne yapmam gerekiyor.

Dogan grubu kanallarini izleyebilmek icin dsmart kullanmaniz gerek. Normal uydudan star kanal d stv gibi kanallarin hd lerini izleyemessiniz. Parali yani. Saygilar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unforgivengin -- 20 Mart 2015; 2:55:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tv8 HD şifresiz yayına başlamış. Yeni mi başladı yoksa ben mi yeni gördüm bilemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ege..

Tv8 HD şifresiz yayına başlamış. Yeni mi başladı yoksa ben mi yeni gördüm bilemiyorum.

evet başladı, bundan sonra güncel uydu haberlerini buraya eklemeyi düşünüyorum.
  • Konuyu açan arkadaşa teşekkürler....
    12380 / 27500 / V frekanslarını kullandığımda TÜM KANALLAR bulundu , neredeyse tam.
    Bu arada tv lg....
  • quote:

Orijinalden alıntı: hburak

Konuyu açan arkadaşa teşekkürler....
    12380 / 27500 / V frekanslarını kullandığımda TÜM KANALLAR bulundu , neredeyse tam.
    Bu arada tv lg....

Hayırlı olsun.

• Dostum tesekkürler emegine. Saglık yeni aldıgım tv yi güncelleme yapmıştım bütün. Kanallar gitmişti sayende düzelttim tesekkürler. Tv lg smart 50pb670v plazma

• quote:

Orijinalden alıntı: tugra14

Dostum tesekkürler emegine. Saglık yeni aldıgım tv yi güncelleme yapmıştım bütün. Kanallar gitmişti sayende düzelttim tesekkürler. Tv lg smart 50pb670v plazma

işinize yaradığına sevindim, hayırlı olsun.
  • Hocam bende sadece Türksat tanıtım buluyor dediklerinizin hepsini yaptim uydu alici digiline nasil cozerim sorunu

• quote:

Orijinalden alıntı: ciha-T

Hocam bende sadece Türksat tanıtım buluyor dediklerinizin hepsini yaptim uydu alici digiline nasil cozerim sorunu

Herşeyi sıfırlaman lazım fabrika ayarları ve sonra TP' lerin hepsini silip, Arama ayarlarını verdiğim gibi yapıp verilen TP ' leri tek tek taratacaksanız eğer hala olmuyorsa ben birşey diyemem extra olarak, uydu yenilemen gerekir derim en fazla.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Hocam hepsini yaptım sadece 12380 / 27500 / V  frekansında 6tane kanal buldu

Size şöyle soyleyim benim daha önce 4a ayarlıydi kendim yapmistim fakat yanlışıkla fabrika ayarlarina dönduruce birdaha kanallar gelmedi

• Hocam 11747 h 27500 girin frekansa

• ciha-T C kullanıcısına yanıt
    Son durum nedir.
  • merhaba
    cihazım dt9001 bütün dediklerinizi yaptım olmadı apartmanda tek çanağı 2 ayrı evde ortak kullanıyoruz diseq ayarını nasıl yapmam gerekiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yildiztornavida

merhaba
    cihazım dt9001 bütün dediklerinizi yaptım olmadı apartmanda tek çanağı 2 ayrı evde ortak kullanıyoruz diseq ayarını nasıl yapmam gerekiyor

İlk önce A deneyin olmadı B veya 1 , 2

• MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    dostum hallettim saolasın fişi çıkarıp 10 dakika bekledim ondan sonra oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: yildiztornavida

dostum hallettim saolasın fişi çıkarıp 10 dakika bekledim ondan sonra oldu

Çok garip , cem yılmazın dediği gibi bir aç kapa yap düzelir gene haklı çıktı

• Selamlar.Soz lonusu degerlerleri yaziyorum nit aramada fakat ne yaptiysam sinyal kalitesi %4u gecmedi cozumu konusunda yardimci olursaniz sevinirim.buarada her frekansi tek tek yazip aramayi denedim.tsk.

• quote:

Orijinalden alıntı: brstnbl

Selamlar.Soz lonusu degerlerleri yaziyorum nit aramada fakat ne yaptiysam sinyal kalitesi %4u gecmedi cozumu konusunda yardimci olursaniz sevinirim.buarada her frekansi tek tek yazip aramayi denedim.tsk.

Bu yazıyı ilk sayfaya koyayım bari

Herşeyi sıfırlaman lazım fabrika ayarları ve sonra TP' lerin hepsini silip, Arama ayarlarını verdiğim gibi yapıp verilen TP ' leri tek tek taratacaksanız eğer hala olmuyorsa ben birşey diyemem extra olarak, uydu yenilemen gerekir derim en fazla.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.