Şimdi Ara

TÜRKSAT 4A GÜNCELLEMESİNE YARDIM EDEBİLİRİM (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
256
Cevap
9
Favori
39.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cruel_crazy

Hocam diğer konudaki Samsung videisundan turksat hallettim hotbird için ne yapabilirim?

Tam olarak sorun nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: people66

arkadaşlar bende hiremco titanx hd var 4a frekansını girip aratınca show star fox ntv ntvspor kanald atv vs. kanallar çıkmıyor onlarında frekanslarını tp ye ekliyorum ama tarama sonlandırıldı diye hata veriyor ( merih video sitesindeki gibi kurulum yaptım ) ne yapmamız lazım nextsar hd uydu alıcılarındada aynı sorun var komşumdada bu kanalları bulamadım

TÜM FREKANSLARI SİLİP ŞEBEKE AÇIK OLACAK ŞEKİLDE 11844 V 2222 YAZIP TARATIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkeytv -- 19 Eylül 2014; 17:38:42 >
  • turkey ustam bnm kanal sıralamam 1001 diye başlıyor dahili tv lg 50lb670 böyle ismi sıfırladım fakat soorun devam ediyor lütfen yardım

sorunla bir bilgin var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

quote:

Hocam diğer konudaki Samsung videisundan turksat hallettim hotbird için ne yapabilirim?

Tam olarak sorun nedir?

Turksat aramadan önce bütün kanallari sildim hocam
    Hotbirddeki kanallari ayarlamak istiyorum. Samsung videosundaki gibi değerler varsa yapabilirim diye düşünüyorum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    11015 11016 11013 YAPARAK FREKANSLA OYNAYINIZ
  • quote:

quote:

quote:

Tam olarak sorun nedir?

Hotbirddeki kanallari ayarlamak istiyorum. Samsung videosundaki gibi değerler varsa yapabilirim diye düşünüyorum?

UYDU AYARLARINDAN HOTBİRDİ SEÇİP OTOMATİK TARAMA YAPINIZ.

• quote:

Orijinalden alıntı: cagiris1

turkey ustam bnm kanal sıralamam 1001 diye başlıyor dahili tv lg 50lb670 böyle ismi sıfırladım fakat soorun devam ediyor lütfen yardım

sorunla bir bilgin var mı

TÜRKSAT'IN ESKİ TÜM FREKANSLARINI KANALLARINI RADYOLARINI SİLDİNİZ Mİ?
  • Bazı uydu alıcılarında uydu ekleme kısmına elle sayı giremiyoruz , kaydırarark orada ki mevcut frekansları seçiyoruz 11300 e kadar var yukarısı yok , bunlarda nasıl bir çözüm bulabiliriz?
  • http://i.hizliresim.com/4Rgkap.jpg
    kanal bölümüne göremiyorum bu fonksiyon kullanılamıyor diyor.televizyon markasi samsung

• quote:

Orijinalden alıntı: Saylam06

Hocam Kanal D HD ve CNN Turk HD Sifreli midir? HD kanallardan sadece bunlara ulasamadim da...

12245 Yatay 27500'ü deniyorum sürekli fakat olmuyor.

(SEG TV dahili HD uydu alıcılı)

DÜZELMEZSE FABRİKA AYARLARIN AGERİ DÖNÜN TEKRAR TARATMA YAPIN
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Tam olarak sorun nedir?

Hocam oto ayarda bütün kanallar siliniyor..

• Hocam az önce 11844 frekansları vardı fakat arama yaptığımda hiç bi kanal çıkmıyodu uyduyu fabrika ayarlarına döndürdüm sıfırdan taratmak için şimdi 11844 ü bulamıyorum uydu modeli : Next ye8000-ci
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Tam olarak sorun nedir?

Hocam oto ayarda bütün kanallar siliniyor..

HOTBİRD UYDUSU EKLİMİ?

• turkeytv kullanıcısına yanıt
    evet tvyi sıfırladım bundan önce kanalları sıldım sonrada tvyi sjıfırladım aynı sorun devam ediyor
  • Evimde 2 tv 2 goldmaster uydu alıcısı var.ikisindende ayarları yaptım ama eski liste.hala duruyor yeni aldığım gold master alıcıya da tüm frekansları sildim ole denedim 0 kanal buldu fabrika ayağına aldım.eski liste hala duruyor kanallar 800 deb çıkıyor o önemli değil de.hix bir hd kanalı izleyeymiyorum ses var ama görüntü yok napam gerek

• quote:

Orijinalden alıntı: sogukyemek

http://i.hizliresim.com/4Rgkap.jpg
    kanal bölümüne göremiyorum bu fonksiyon kullanılamıyor diyor.televizyon markasi samsung

UYDU AYARLARINA OTOMATİK MANUEL BURALARA GİRİP TARATMA YAPINIZ
  • Arkadaşlar dedemin Uydu alıcısı var..SEOUL marka..Cihaz sorunsuzdu bu frekanslar değişmeden önce..
    Ekran siyah kayıyor uydu çalışıyor..Kablolar sorunsuz..Siyah bi ekran menu gorunuyor ama nereye tıkladığımı zar zor taradım güncelleme tamam fakat ekran siyah ve sadece kanal isimlerini seçebiliyorum görüntüyü tam olarak aamıyorum.Sorunum neyden kaynaklı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jidda

Hocam az önce 11844 frekansları vardı fakat arama yaptığımda hiç bi kanal çıkmıyodu uyduyu fabrika ayarlarına döndürdüm sıfırdan taratmak için şimdi 11844 ü bulamıyorum uydu modeli : Next ye8000-ci

11844'ü siz ekleyip taratacaksınız 11844 V 2222 3/4
  • quote:

quote:

giremiyorum abicim sorun orda.resime dikkatli bakarsan sönük olan tek o var.izin vermiyor girmeme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sogukyemek -- 19 Eylül 2014; 18:21:41 >

• quote:

quote:

quote:

giremiyorum abicim sorun orda.resime dikkatli bakarsan sönük olan tek o var.izin vermiyor girmeme

Fabrika ayarlarına dönmelisiniz o zaman

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.