Şimdi Ara

TÜRKSAT 4A GÜNCELLEMESİNE YARDIM EDEBİLİRİM (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
256
Cevap
9
Favori
39.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mrjaniser

quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

quote:

Orijinalden alıntı: mrjaniser

digiline 16500d'de nasıl yapacağım? fec diye bi bölüm yok hatta şebeke de yok. bi el atarsan

11844 V 2222 YAZIP TARATIN

yok olmuyor, kanal yok deyip bitiriyor aramayı.

Tüm eski türksat frekanslarını sildiniz mi? nıt arama şebeke veya ağ seçimi varsa açık veya on olmalı 2-3 defa 11844 v 2222 yi taratmayı deneyiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatal mistake

11747 H 27500
    bu ayari girdim 120 tane kanal buldu. bunlarin arasinda trt kanallari yumurcak tv daha aklima gelmeyen birsuru kanal yok.
    ne yapmam lazim ?
    uydu markasi techstar

Türksat'ın eski tüm frekanslarını silin sonra 11844 v 2222 yazıp taratın şebeke açık olmalı taratırken.

• bizim uydu da 1C çıkıyor hala 4A güncellemesi nasıl olacak çok merak ediyorum.
    verilen frekansları girdim kanalları tarıyor ekleniyor ama hala uydu 1C 8. kattan atıcam alıcıyı :D
  • Arkadaşlar goldmaster 40100cı modelli reciver ı kullanmaktayım. Yeni yazılım bulup türksat4a uydusuna geçiş yapamıyorum. Bunu nasıl halledebilirim ve nereden nasıl güncelleyebilirim? Lütfen tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum. saygılar
  • turkeytv kullanıcısına yanıt
    saolun hocam teşekkür ederim sayenizde yaptım çok saolun
  • camsil C kullanıcısına yanıt
    cevap verildi mi bilmiyorum ama iş yerine gelen samsung cihazlara aşağıdaki konuda geçen kanal listesini yüklüyoruz. herhangi bir sorun yaşamadık.

yükleyebilmek için
    Menü > Yayın > Kanal Ayarları > Kanal Listesini Aktarın > Yönetici pin girin (Değiştirmediyseniz 0000) > Usb'den alın

http://forum.donanimhaber.com/m_97414024/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: zx6r

bizim uydu da 1C çıkıyor hala 4A güncellemesi nasıl olacak çok merak ediyorum.
    verilen frekansları girdim kanalları tarıyor ekleniyor ama hala uydu 1C 8. kattan atıcam alıcıyı :D

1C 2A YAZMASI ÖNEMLİ DEĞİL KANALLAR ÇIKTIYSA 4ADIR

Kanallar çıktı çıktı da uydunun adı 1c
    Bişey değişmemiş gibi duruyor

• Herkese merhaba,

Bütün frekans ayarlarını yapmama rağmen hiçbir trt kanalını izleyemiyorum. Sinyal yok uyarısı alıyorum.
    Çoğu kişi lnb ayarıyla ilgili dedi bazıları da frekans ayarları ile alakalı dedi. Neden olabilir sizce ? Ne yapmam gerek?

Teşekkürler
    mention

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerem2018 -- 26 Eylül 2014; 19:22:52 >
    11775 te sinema tv cikmiyor, diger butun kanallar var niye?
    11775 arama yapoyorum rai paketi geliyor ya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar hiremco f15 var. 4a uydu kanallarını bir türlü söyleyemiyorum. Ne yapmalıyım.

• quote:

Orijinalden alıntı: yaman156

Arkadaslar hiremco f15 var. 4a uydu kanallarını bir türlü söyleyemiyorum. Ne yapmalıyım.

12380 V 27500 yazıp taratın

• quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

quote:

Orijinalden alıntı: yaman156

Arkadaslar hiremco f15 var. 4a uydu kanallarını bir türlü söyleyemiyorum. Ne yapmalıyım.

12380 V 27500 yazıp taratın

hallettim teşekkürler
  • Konuyu hortlatmak istemem ama yardimlarinizida bekliyorum. Fransada yasiyorum ve soylendigi gibi avrupanin tamina yayin yapilacak olan 4a ayarlarini verilen frekanslarda bulamiyoruz malesef.
    Yani uydu bulucuda 4a buluyoruz normal yon hersey tmm ama recevir arattirdigimiz cikmiyor sinyal yardimci olursaniz sevinirim.
  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    PCR Pid 2250 olmalıdır.
  • Süper TV Şu değerlerle açılıyor :

12379 - 30000 H
    Video Pid: 6407
    Audio Pid: 6507
    Pcr Pid: 8190
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.