Şimdi Ara

Turksat 3a ya geçmek (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
0
Favori
42.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende... bi uydu sitesinden hazır paket kanalları bulup ekledim ama bazı kanallar çekmiyor... doğuş grubunun hiç bi kanalı çekmio (ntv, ntvspor, kraltv vs..) atv çekiodu ama bozuldu... skyturk te yok.. onun dışında daha önce çekipte şimdi çekmeyen ufak tefek kanallar var bide...
  • Bende arama yaptırdım. İlk denememde olmadı diye düşündüm. Sonra bir daha denedim, yine baktım hiç bir kanal yok, aşağıda schumacher01 arkadaşın önerdiği "girdiğin frekansı ok tuşuna basarak işaretle..." kısmını yapmamışım sanırım... Frekansı ok yaptım ayrıca Sebeke'ye Evet dedim. Sonra aramayı başlattım, bayağı uzun sürdü hatta bir ara oldukça yavaştı. Kendisi aramayı bitirince menuden çıktım. Fakat Tv'nin ilk kanalına baktım hic bir program yok, 2. 3. kanallarda yok sonra bir de şu daha önce hiç bakmadığım en son kanallara bakayım dedim. 1480. kanal ve geriye doğru 5- 10 kanala baktım rast gele. Oraya yerleşmiş kanallar
    Hani sizinde böyle birşey başınıza gelirse birde son kanallara da bakıverin...
    schumacher01 arkadaşada teşekkürler ayrıca...

schumacher01
    Kardeş Kanal Arama bölümünde Düzenle, Ekle , Sil gibi bir menü olması lazım. Yoksa Tp Araya gir. İkisinden birini yap yani. Sonra bu frekansı gir. Girdikten sonra hemen arama ! Girdiğin frekansı ok tuşuna basarak işaretle yani OK de. Sonra Kanal araya gir( kumanda daki kırmızı tuş olması lazım ona basarak, menü herkeste değişik çünkü) ve Şebeke aramayı AÇIK yap. Sonrada hepsini bul....

• yav arkadaşlar bu numaraları veriyorlarda bunları YE-2000X CI PLUS un neresine kaydedecez bide bunu yazsalar
  • hotbird-astra-eutelsat w2-w1-w3 sirius2/3 thor2/3 intelsat 707 telecom2c-telecom 2a-intelsat705-hispasat1a-telstar11-intelsat901-arabsat2a-astra2-nss7arabsat2b-turksat1b-turksat1c-astra1d-eurobird1-intelsat903-panamsat1-amos*nileat-user1-user2-user3-user4

bunlar var bende hangisi seçiliyken frekansı girip tarama yaptırıcam turksat 2a mı 3a mı ne yok bende nasıl olucak bu iş
    PİONEER DEH B 9850 UB****HELİX A6 ****PİONEER TSC 131 PRS****FOCAL P21 V2****100 AMPER 13.8 VOLT SMPS
  • seciliyken yazılı olan frekanslar değişmiyor
  • Arkadaşlar 241 kanal buldum fakat atv,show gibi kanalları bulduğu halde görüntü yok. Sizde de aynı mı acaba (uydum next ye - 6000 FTA )
  • harsena,
    Bence Turksat1c'yi kullanmalısınız.
    Ben yaparken, taratma islemine baslamadan once Turksat(42e) sectim, sonra yan taraftaki tranponder bolumune gectim onun transponderin belirttiği bazı rakamlar vardı gostergesinde 12731v3333 gibi.. Ben bu rakamları değiştirmek için bu gosterge secili konumdayken kumandadan ok tuşuna basarak tekrar baska bir menuye gectim. Belki bu geçiş farklı modellerde bazı arkadaslarında belirtigi gibi sarı yesil kırmızı tuşlar varya onlarla olabiliyordur ama ben hic onları kullanmadım. Benim geçtigim menude ekranda iki ayrı kısım vardı sol tarafında sırayla sayılar yanlarında frekanslar vardı ornegin 53 11208 gibi boyle yaklasık 53 xxxxx
    54 xxxxx .... 258 xxxxx yanılmıyorsam 258 falan olmalı... Boyle her bir ayrı numarada sırayla birbirini takip eden frekanslar var. Burada 12731 e en yakın olan frekansı iceren satıra geldim. O seciliyken yine aynı pencerede sağ tarafta su hep bahsedilen işte su su degerleri gireceksiniz diyorla ya... Sırayla onlar vardı frekans, polarizasyon, sembol... Her birisini belirtilen şekilde girdim. Ve sol taraftaki secili olan satırın ok'eyleyip ok'eylenmediğinizi mutlaka kontrol edin bence... Ve benim kullandığım modelde sağ taraftaki belirttiğim değerleri girdiğim satırların hemen altında Tp ayar vardı onu ok yaparak aramayı başlattım.
    Belki faydası olur bir arkadaşa... Bu arada cihaz: REDLINE csx100

• Goldmaster SAT 57000 CI modelinin güncellemesi nasıl olacak arkadaşlar.
  • Sorunu buldum galiba ! Bu uydu işinde çok iyi değilim ama çok da uzak sayılmam.Bende 150 küsür kanal buldum ama Ntv,Kanal D,Show tv gibi kanallar yok.Neden yok ? Şimdi tekrar dikkatimi çekti arama yaparken.Frekansları V yani dikey olan kanalları otomatik te olsun manuel de olsun girdiğimde hemen buluyorum.Ama frekansları H yani yatay olan kanalları örn. Ntv,Show,Kanal D filan ne yaparsam yapıyım çıkmıyo.Sonuç olarak ben olayı frekansları H olduğuna bağlıyorum.Acaba bu genel bir soprun mu,yoksa bnm çanaktan veya Lnb den kaynaklanan bi sorun mu bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum,saygılar
    beni donanımforumda mağdur ettiler corona olasınız, hesabıma kötülük yapanlar arabanızı çizsinler kamyonlar ezsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: k@r@ntin@

quote:

quote:

resim bu arkadaşlar ne yapmam gerek

Resimi göremeyenler için:
     Turksat 3a ya geçmek

Turksat 3a ya geçmek

Turksat 3a ya geçmek

Lütfen yardm edin kurdum kanalı fakat şebeke arama falan yok

Arkadaşlar lütfen ne yapmam gerek

Lütfen arkadaşlar ilgilensin biri benimle...

hocam şimdi direk otomatik arama yapacaksınız başka bi işlem kalmamış

• arkadaşlar ben de next newwave ye 5000 var otomatik tarattım kanal d show tv falan çıkmadı siz de durum nasıl şimdi birşey dikkatimi çekti 12731 turksat kanalında sinyal gidip gidip geliyor acaba tüm kanalların bulunamaması n-bu surumdan kaynaklanıoy olabilir mi herhalde uydu tam olarak faaliyete geçmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersenk -- 27 Ekim 2008; 22:05:35 >

Bende Vestelin ZAP diye verdiği dandik receiver var. Lig tv yi iptal ettiğim için boşa çıkmıştı. Manuel ayarlamadan girip, verilen değerleri yazınca, moralinizi bozmak gibi olmasın ama radyolar dahil 336 kayıt buldu. Bazıları çift ve bir doluda test kanalı var. Yarın temizlik yapacağım. Görüntü kablo tv ye göre çok daha güzel (plazma da). Birde HD receiver alırsam daha da güzel olacak sanırım. Not: Tüm baba kanallar var.

Hepinize iyi geceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmusluer -- 27 Ekim 2008; 22:05:54 >

Orjinalden alıntı: OnuR

Yahu bu dreambox 500s de nasıl yapılıyor acaba yapıp anlatabilecek biri var mı?

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.