Şimdi Ara

TÜRKSAT 3A/4A ESKİ ANA KONUDUR VE KİTLENMİŞTİR (440. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
11.956
Cevap
243
Favori
816.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
151 oy
Sayfa: önceki 438439440441442
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: devcity

quote:

Orijinalden alıntı: haklısın toprAAm

quote:

bunun bir açıklaması var mı?
     TÜRKSAT 3A/4A ESKİ ANA KONUDUR VE KİTLENMİŞTİR
    bu nasıl bir saçmalık ne yapamıyorum ya?

Sorun ne?

sorun 11844 d 2222 frekansı ile kanal bulamamam diğerinde sorun yok 169 tane buluyor bu frekanslar ile sinyal var kalite yok.

• LG LA serisi ben yaptım ayarları. Umarım TV8' de geçer HD' ye.

The purpose of life is to end.
  • Arkadaşlar şu an Atv,Kanald,show, star HD kanalları ücretsiz olarak izlenebiliyormu?

Orijinalden alıntı: mutalvarol

quote:

Orijinalden alıntı: DALGIÇ ADAM

Digitürk var bu hd kanallar banada geldimi extra bir şey yapmadım kolay kurulum yapsam güncellenirmi

Fabrika ayarlarina cevir cihazini sonra digiturk türksat kurulumu na gir yapilir

Hocam yaptım ama kanal listesini açında yine türksat 2A/3A yazıyor hd kanallar gelmedi arkadaşalr star tv falan hd izliyor benim normal

Orijinalden alıntı: LivingDeads69

LUTFEN SORUMLA ILGILENIN ARKADASLAR----------

Bugun itibariyle tum kanallar uctu malum uydu degisimi sebebiyle. Sonra, yazilim yukletmeye goturdum. Halloldu. Gelip kurdum sorun yoktu ama SADECE TURKSAT 4A uydusu calisirken. Uydu kumandasindan UYDUYU DEGISTIRIP (hotbird'i secip) bir iki muzik ve moda kanalim vardi onlara bakayim dedim. Onlar da cekiyordu.

TAAAAAA KI UYDUYU kumandayla YENIDEN TURKSAT 4A secene dek. TURKSAT 4A sectigimde TURKSAT 4A uydusundaki hicbir kanal CEKMIYORDU.

Durumu anlayamadim bir kez daha goturdum. Bana, sorun yok hepsi cekiyor dediler ve hakikaten oyleydi. IYICE SIYIRMAYA BASLADIM.

Eve dondum, ayni seyi denedim ( yeniden hotbird sectim) . TURKSAT 4A'ya geri dondugumde TURKSAT 4A kanallari YINE YAYIN ALMIYORDU.

Bir daha goturmek yerine, LNB'yi sokup yeniden taktim. TURKSAT 4A kanallari geldi.

OZET :

Uydu alici : sunny

Simdi sorum su. Onceki yukletmede HOTBIRD de secsem, daha sonra TURKSAT 4A'ya ceviriyor her iki uyduda da kanallari sorunsuz izliyordum. Simdi bir uydu sectigimde oteki uyduda SINYAL ALAMIYORUM. Her iki uydunun birden calismasi nasil saglanir?

Zaten 1 canaktan 1 uyduyu izleyebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hometech şebeke arama yok koskoca türksat sadece şebeke diyor başka çözüm vermiyor
    lütfen yardım edin adam gibi açıklama yapan yok

HTC One (M8)

HTC UltraPixel™ // HTC Duo Camera // HTC Motion Launch™ // Zoe™ // HTC BoomSound™

• quote:

Orijinalden alıntı: kingablu

arkadaşlar lg tv im var ayraları en sonunda yapabildim 200 e yakın kanal buldu biraz az gerçi ama yeni hd kanalların çoğu var en azından işime yarayanlar var ancak trt nin hd kanalları yok. onları nasıl ekleyebilirim?

Önce fabrika ayarlarına dönün sıfırlayın. Sonra şunu girin frekans: 11747 yatay H sembol: 27500 500 kanal ve bütün hd ler geldi. 3 saattir uğraşıyodum :)

Adam gibi adam ATAM!

Hayatında hiç 9 voltluk pile dil değdirmemiş adamlar, gelmiş bize doksanlardan bahsediyor.
  • Mini scart uydu alıcıları için kurulumu çözdüm eminim benim gibi sorun yaşayan vardır anlatayım:

-Her yerde Türksat 4a değerlerini girerek uydu ekleyin yazıyor ama bizim cihazlarda elle frekans girilmiyor max 11300 var i yüzden bu aşamayı atlıyoruz uydu eklemiyoruz.
    -eski uyduya devam turksat 1c kanal menüsünden tüm kanallari sildikten sonra turksat sitesinden bakarak frekans ve sembolleri teker teker girerek ekliyoruz mesela 11977 27500 yazınca kanal d grubu 23 kanal ekleniyor

quote:

Orijinalden alıntı: devcity

quote:

quote:

bunun bir açıklaması var mı?
    bu nasıl bir saçmalık ne yapamıyorum ya?

Sorun ne?

sorun 11844 d 2222 frekansı ile kanal bulamamam diğerinde sorun yok 169 tane buluyor bu frekanslar ile sinyal var kalite yok.

aynı sorun bizim HD olmayan cihazda var kanallar cıkmıyor , Komsuya gittim onda da çıkmıyor. HD uyduda ve Samsung Smart tv deki uyduda çıkıyor. Anlamadım gitti sorun tam olarak nedir :S

• lg la640 için sıralı liste paylaşırmısınız arkadaşlar....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 saattir arıyorum ne şebeke ne network var ek bi seçenek verecek yokmu 2 aylık uydu 2 ay öncede bu mesele vardı insan birşeyler yapar teknik destekte kapalı

Orijinalden alıntı: Emrah1923

bende açılıyor yalnız frekans 12246/27500/H gösteriyor bende

Enteresean gerçekten. Mümkün değil bulmuyor :(

PS4+25
    GALATASARAY
  • Vay arkadaş Star HD de Beşiktaş maçı Şov HD de güldür güldür şov. Hangisini açacağımı şaşırdım yav, sonunda kavuştuk.

Kanal D ve Cnn in HD leri de daha sonra gitmez inşallah. En büyük son bombalar onlar oldu.

BİR NESİL SEMTİNE SAHİP ÇIKIYOR !
  • az sakallı dede kullanıcısına yanıt
    evet

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.