Şimdi Ara

TÜRKSAT 3A/4A ESKİ ANA KONUDUR VE KİTLENMİŞTİR (442. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.956
Cevap
243
Favori
816.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
151 oy
Sayfa: önceki 440441442443444
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

TÜRKSAT 3A/4A ESKİ ANA KONUDUR VE KİTLENMİŞTİR

kanalları düzenlemedim.

diğer kanallar sorunsuz şekilde izlenebiliyor.

hangi kanallar HD soranlara cevap olur umarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w-a-n-t-e-d -- 18 Eylül 2014; 21:40:08 >

Orijinalden alıntı: muraska

quote:

Orijinalden alıntı: blackberryy

quote:

Orijinalden alıntı: kingablu

arkadaşlar lg tv im var ayraları en sonunda yapabildim 200 e yakın kanal buldu biraz az gerçi ama yeni hd kanalların çoğu var en azından işime yarayanlar var ancak trt nin hd kanalları yok. onları nasıl ekleyebilirim?

Önce fabrika ayarlarına dönün sıfırlayın. Sonra şunu girin frekans: 11747 yatay H sembol: 27500 500 kanal ve bütün hd ler geldi. 3 saattir uğraşıyodum :)

hocam hangi şehirdesiniz ? konun ilk mesajında bu frekansı türkiyenin doğusundaki iller kullansın diyodu

Afyondayım. Diğer frekansı çok denedim olmadı bide buna bakiim dedim oldu. Belkide LG den kaynaklıdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Emrah1923

show hd ve habertürk hd de yayın yok şu an kanallar açılmıyor sizde de öylemi?

Merhaba, aşağıdaki linkte kanal listesi mevcuttur, HD kanallar basta olmak üzere sıralanmıştır.
    İyi seyirler dileriz.

https://www.gsmavm.com/images/yeni/GsmavmTurksat4AKanalListesi.rar

Saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: hitokiri_johndoesai

Türksat 4A uydusunu göremiyorum; uydu seçim ekranında yalnızca 2A ve 3A'yı görebiliyorum. 4A'yı nasıl bulacağız? Elle verilen değerleri giriyorum, bir şey çıkmıyor. Frekans: 11844, Polarizasyon: Dikey, Sembol Oranı: 222.

aynen

BİR NESİL SEMTİNE SAHİP ÇIKIYOR !
  • Battal gazi çakma hd qeyf

millet şuna bi bakın

sonra manuel ayarlama sekmesine gidip uydu#2 nizi seçip 12015 H 27500 yapıp bir miktar bekliyorsunuz zaten sinyal almaya başladığınızı aşağıda çıkan renkli çubuklardan anlıyorsunuz. ağ arama sekmesini tıklayıp güncelle dediğinizde arama yapmaya başlıyor. eğer güncelle aktif olmazsa 12015 H 27500 üzerine bir kez daha gidip OK tuşuna basınız.

ben yükledim ama editor niyeyse geçersiz dosya diyor sürekli

Orijinalden alıntı: berkay956

Kanal arama bölümünde hangi seçenekler var

Hocam bütün seçenekleri denedim olmadı. Yardımın için çok sağ ol. Pes ettim.:)

Şimdi Turksat 2A-3A yı sildim komple. Yeni uydu ekledim resimde görüldüğü gibi. Bu frekansları girdim ama hiç bir kanalı bulmuyor.
     TÜRKSAT 3A/4A ESKİ ANA KONUDUR VE KİTLENMİŞTİR TÜRKSAT 3A/4A ESKİ ANA KONUDUR VE KİTLENMİŞTİR

[size=1

• quote:

Orijinalden alıntı: sakarboy

Görmeyen veyahut dikkatinden kaçmış arkadaşlar için tekrar veriyorum,

Samsung smart tv kullananlar için TÜRKSAT 4A güncellemesi yapılmış hazır kanal listesi ne dair konumuz mevcut dur.

http://forum.donanimhaber.com/m_97414024/f_//tm.htm#97429962

Benim işime yaradı. Benim gibi tembel olup üşenen herkesin işine yarayacaktır. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Samsungavm.com

18/09/14 tarihi itibariyle Turksat 4A üzerinden yayın almaya başladığımızdan dolayı, Samsung Smart TV Dahili Uydu alıcısı üzerinden yayın alan kullanıcılarımızın yaşadığı yayın sorununu gidermek için tarafımızdan düzenlen kanal listesine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
    Linkteki dosya içerisinde Yenilenen kanal frekansları ve yeni yayına başlayan yerli yabancı tüm HD ve SD kanalların listesi bulunmaktadır.
    Yapmanız gereken sadece dosyayı indirip, USB bellekten kanalları televizyonunuza yüklemektir.
    Uydu alıcınızın anten yönünü değiştirmeye gerek olmadan direkt olarak yeni kanalları zahmetsizce izleyebilirsiniz.
    Kanal listesini en çok izlenen kanallar ve HD kanallar başta olmak üzere düzenlenmiştir, üzerinde tekrar değişiklik işlemi yapabilirsiniz.

Link:https://www.gsmavm.com/images/yeni/GsmavmTurksat4AKanalListesi.rar

Gsmavm İyi seyirler diler

deniyorum hemen çok teşekkürler

edit:dostum editorde hd kanallar görünmüyor hatta atv,trt dışında pek kanal da görünmüyor niye öyle oldu ? sıralama yapmak istiyorum

edit2:neyse tv ye attım ordan tekrar usb ye attım..düzenleyip tekrar tv ye gönderecem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bcan402 -- 18 Eylül 2014; 21:52:21 >

• arkadaşlar bunu hiç lg tvde hd kanal gören var mı lütfen bir bakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altmisbir61 -- 18 Eylül 2014; 21:50:30 >

DH üyeleri lütfen yardım edin. Heryerde şebeke arama yapın hiçbir şeye gerek kalmaz dendi ama ne yaptıysam olmadı TRT kanalları STAR - STAR HD ve adını bilmediğim birsürü yerel kanal var ama bilindik ATV, KANAL D, SHOW, HALK TV vs. hiçbirini bulmuyor. LG 42LA640S var son yazılım güncellemesi mevcut. Komşumuzda VESTEL Smart TV var ondada arama yaptım aynı kanallar vardı. Diğer kanallara nasıl erişeceğim?

11844 MHz frekansı, Dikey V-polarizasyon, 2222 Sembol Oranı

ve

11747 MHz frekansı, Yatay H-polarizasyon, 27500 Sembol Oranı

ayarlarını denedim, sonuç değişmiyor. İkinci aramamda TV8 ve TV2 HD geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhretireduser -- 18 Eylül 2014; 21:53:18 >

• slm beyler benjamin 7000 e nasıl gırerım frekansları 4a uydusunun frekansı gırıp kanal frekanslarını tek tek mı gırmem gerekecek
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.