Şimdi Ara

TurkNet'ten TurkTelekom'a geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar TurkNet'te 35 mbps VDSL aboneliğim var fakat TurkNet bana 16 Mbps ADSL hizmet veriyor defalarca VDSL geçiş talebi istedim Sabit telefon hattı numarası tanımlayamadıkları için VDSL vermiyorlar. (Boşta Telefon portu yokmuş ayrıca yalın hizmet vermiyorlarmış)

Bugün Türk Telekom'u aradım TurkNet'ten TurkTelekom'a geçiş yapmak istediğimi belirttim VDSL'den VDSL'e geçiş yapamayız dediler, TT binasına gidip oradan yapmanız gerekiyor dedi başvuru temsilcisi.

Bu günlerde TT binasına gitmeyi bırak dışarı adım atamıyoruz.
    Nasıl bir yol izlemem gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben 1 ay önce Turknetten Türk Telekoma geçtim. Taktım maskemi gitti içeri sırayla alıyorlar ve temsilcilerle mesafeli oturuyorsunuz zaten. Ertesi gün telefonum geçti, internetimi de Turknet kapatınca(iptal faxı ulaştıktan sonra 7. gün) geçirdiler. Sizin telefon numaranız zaten olmadığı için yeni bağlantı başvuru yapıcaksınız 1 en fazla 2 günde gelip bağlarlar. Sakın telefondan veya online abonelik başvurmayın yapmıyorlar bu dönemde. Ve bekleyen online başvurunuz olduğu için ofisten de başvuramıyorsunuz bu sefer, geçenlerde forumda bir arkadaşın başına geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBCD -- 15 Mayıs 2020; 20:56:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ttnet'ten Superonline'a...
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.