Şimdi Ara

Türknet'ten Modern Zaman Kotası -İspatlı- (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
3
Favori
3.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Nasıl böyle bir kanıya vardın? Kimsenin ne dediğine fazla bakma. Kimisi turknet kullanmıştır memnun olmuştur bütün çevresine önerir. Kimisi Türknet'te kanser olmuştur heryerde kötüler. Maalesef durum şöyle. Mesela Turknet kullanır sıkıntı olur. Hemen heryere yazar turknet pişmanlıktır bulaşmayın kahretsin böyle firma olmaz olsun falan filan. Ama kimisi de 2 yıldır sıfır sıkıntı kullanıyordur. Demek istediğimi umarım anlamışsınızdır. Herkesin şikayetlerini dikkate alırsanız internetsiz kalırsınız.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TürkNet'in böyle bir şey yaptığına inanırım. 1.5 aylık müşterileriyim durum içler acısı süründürüyorlar resmen
  • 28mb bağlantı ile 12.000 bitrate yayını yine izleyemedim.
    Yayın izlemeyen bilmez, ama vanalar kısılıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malesef ben de aynı durumu yaşadım ve vpn açıp izledim yayını. Tık demedi. Ama yok ya paşalarımız kısıt yok diyorsa haklıdır. Biz bilmeyiz en çok onlar bilir.
  • yine komşunun 12mb'e sabitli ttnet'iyle izlenen yayın 26mb türknet ile açılmıyor.

Bunun mantıklı açıklaması hala yok...
  • Quattro kullanıcısına yanıt
    Bulgaristan aynı sorun var farklı saatlerde internet hızları değişiyor en düşük 10 Mb gördüm

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mobil veri ve ttnet ile izlediğim yayını neden izleyemiyorum sorusuna cevap speeetest sonuçları olmamalı.

Jahrein değiliz diye mi böyle?

• Biz hiç bir kullanıcımızı birbirinden ayırmıyoruz. Siz yanlış örnek veriyorsunuz. Bizim Jahrein'le bir reklam anlaşmamız var. Geri kalan 300.000 kullanıcılarımıza aynı hizmeti veriyoruz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Ben neden 12mb Wireless ttnet ve vodafone mobil veri izlediğim yayını 26mb türknet ile, bütün yapa profillerinde izleyemiyorum.

Bana bunu hala açıklayamadınız.
    Throttleing yok diyorsunuz, peki neden?
    Anlık speedtest bunun cevabı değil.

Eminim bir çok insan da merak ediyordur.

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Sorun hala devam ediyor.
    Potansiyel abonelere cevap veriyorsunuz bu başlıkları ve sorunları neden görmezden geliyorsunuz?

Hız profillerinde ya da yapa santralinizde bir sorun var.
    Neden bunu çözmek istemiyorsunuz?

Biz sorun uydurmuyoruz. Ben de arkama yaslanıp internetin keyfini çıkartmak isterim.
    Bunun yerine burada size yazıyor ve cevap alamıyoruz. Sonuç hiç alamıyoruz.

Bu sorunları çözecek misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.