Şimdi Ara

TurkNet’te kotasız, taahhütsüz, yüksek hızlı İnternet! Beğenmezseniz 30 gün içinde paranız iade! (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.431
Cevap
29
Favori
161.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
325 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • surfcasting S kullanıcısına yanıt
    Vodafone pahali degilmiydi VDSL kullaniyorum mayisda sozlesmem bitiyor TurkTelekomda Turknete gecicem ama kararsizim hale burada cok sikayet var bizim arkadas 100 metre ileride oturuyor o kullaniyor onda hic sorun yok
  • surfcasting S kullanıcısına yanıt
    Vodafone pahali degilmiydi VDSL kullaniyorum mayisda sozlesmem bitiyor TurkTelekomda Turknete gecicem ama kararsizim hale burada cok sikayet var bizim arkadas 100 metre ileride oturuyor o kullaniyor onda hic sorun yok diyor
  • Ben de dört yıldan beri turknet kullanıcısıyım. MH olmaması tek sıkıntım.
  • 1 Şubat'ta başvuru yaptık. 5 şubatta Telekom eve hattı verdi.
    6 Şubat'ta evrakları kargoya teslim ettik.
    8 Şubat'ta evrakları teslim aldılar.
    9 Şubat'tan beri ses soluk yok. Sistem üzerinden 3-4 defa kayıt gönderdik geri dönüş alamadık.
    Forum'da yetkili varsa 23050299 Destek No'ya bir baksın zahmet olmaz ise.
  • Arkadaşlar kolay gelsin. İş yerimde türknet kullanıyorum. Yeni bir vdsl modem aldım. Eskiden adsl üzerinden hizmet alıyordum ve hızım düşüktü. Bu modemle adsl üzrinden kurulum yaptım. Online hizmetlerden hızımı 35mbite yükselttim. Bu hizmet vdsl modem gerektiriyormuş. Şimdi benim bağlantımın hızlanması için baştan vdsl kurulum yapmam gerekli mi? İş yerimde çok pc,yazıcı var ve ip kurulumları çok vaktimi alıyor. Teşekkür ederim.
  • -spawn- kullanıcısına yanıt
    Vdsl sinyali geldiğinde modem otomatik algılar ve kendi ayarlarını yapar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet AKN yok ama internette google üzerinden arama yapabilecek hız bile yok... 2 Gündür bırakmadığımız arıza kaydı kalmadı ama ne bir geri dönüş var ne de ulaşılabilecek bir numara! Hizmet anlayışınız ucuzlugunuzdan daha düşük malesef.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OnLyMoKoKo kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam. Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar 4 gün önce internet bağlattım fakat internet hızım sabitlenmiş 4 mbps ye modeme gelen ve oim teknik destekte gözüken 4 mbps.
    Hat değerlerim gayet iyi tesisatım da sıkıntı yok modemde alabileceğim en yüksek hız 13 mbpss gözüküyor turknete 2 gün önce destek kaydı açtım fakat cevap verilmiyor Müşteri no :1299061



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skasus -- 13 Şubat 2019; 12:47:52 >
  • Memnunum ancak burdan söylesem destek alıcakmıyım pek emin değilim. ilk bize 35mbps hız sundunuz alt yapı o kadar destekliyor diye sonra ben modem arayüzünden 85mbps a kadar desteklediğini size bildirdiğimde 15 tl daha vererek yükseltmemi istediniz tabi çok para değil memnuniyetle kabul ettim ancak sitenizde tek fiyat yazıyor 65tl diye benden niye 15 tl daha istendi anlayamadım :=)
    https://prnt.sc/mkqw03



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrScorpion -- 13 Şubat 2019; 23:54:14 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Skasus

    Merhabalar 4 gün önce internet bağlattım fakat internet hızım sabitlenmiş 4 mbps ye modeme gelen ve oim teknik destekte gözüken 4 mbps.
    Hat değerlerim gayet iyi tesisatım da sıkıntı yok modemde alabileceğim en yüksek hız 13 mbpss gözüküyor turknete 2 gün önce destek kaydı açtım fakat cevap verilmiyor Müşteri no :1299061
    Hızı unut kardeş, gece 1 sabah 10 arası ben de 70-80 mbit alıyorum akşam 19-24 arası 0.95 mbite indi hız
  • İnternetim 1 ocakta bağlandı. Bugün 188 lira fatura gelmiş. Baktığımda 65 lira ocak ayı 60 lira kurulum ücreti. Asıl merak ettiğim de 15 şubat olmasına rağmen 65 liralık şıbat faturasının da gelmesi. Bu normal midir? Benim bildiğim internet faturası bir dahaki ayın başında gelir. Daha kullanmadan fatura gelmesi ilginç.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _Maestro_

    İnternetim 1 ocakta bağlandı. Bugün 188 lira fatura gelmiş. Baktığımda 65 lira ocak ayı 60 lira kurulum ücreti. Asıl merak ettiğim de 15 şubat olmasına rağmen 65 liralık şıbat faturasının da gelmesi. Bu normal midir? Benim bildiğim internet faturası bir dahaki ayın başında gelir. Daha kullanmadan fatura gelmesi ilginç.
    Diğer operatörleri bilmem de TürkNet te faturalar ön ödemeli olarak geliyor. Memur Maaşı gibi :)
  • Galaxy2004 G kullanıcısına yanıt
    Peki teşekkür ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türknet hem hizmet vermiyorsun hemde gelmiş burada paylaşım yapıyorsun 2 ay bana arıza var diye internet vermediniz müşteri hizmetleriniz yok arıza kaydı bırak bir işe yaramamıyor siz ilk önce kendinizi düzeltin.
  • 4 haftadır ankara’nın göbeğinde bağlayamadılar, inanılır gibi değil. 3 defa müşteri hizmetlerini aradım, dönüş yapılacak dediler, yapmadılar. buradaki destek hesabına mesaj attım, sallamadı o da.

    kurumsal internet başvurusu yapmıştık, vazgeçmek mümkün mü? O kadar da şirket evrağı yolladık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün internetim gitti gidi? o gidi? bir daha da gelmedi mü?teri hizmetleri yok hiç bir bilgilendirme yapılmıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Size başvururken beni aradınız bulunduğum adresin 16 Mbs ye kadar desteklediğini 16mbs hızı sıkıntısızca alabileceğimi beyan ettiniz 6 aydır sizdeyim aldığım internet hızı 5mbs bazen bu hız komik olacak ama 400kbs lere kadar düşerken bu sorun için size zibilyon mail ve destek kaydı atmama rağmen çözemediniz bulunduğum erzincan demirkent beldesine internetin hızlanması adına hala bir alt yapı ekletemediniz online oyunlarda pro gamer olduğum halde lag ve oyun içi fps düşüşleri yüzünden o kadar rezil olmalarım online oyunlarda verdiğiniz bağlantı hızı sağolsun onun sayesinde lag dan kill alamamam çoluk çocuğa kill olmam artık zoruma gitmeye başladı ya bulunduğum bölgeye artık alt yapımı kuracaksınız internetın hızlanması adına ne yapacaksanız biran evvel yapmanız temennimle gerçekten çok makbule geçecek artık yaparsanız çoluk çocuğa kill olmak artık zoruma gitmeye başladı lag dan oyun oynayamamak artık zoruma gitmeye başladı altyapının benim mahallemde de olmaması artık zoruma gitmeye başladı hem online oyun oynayıp hemde twitch ten yayın acamamak artık zoruma gitmeye başladı anladinizmi sevgili turknet te çalisan yetkili kardeşim benim ? bu sesimi ne zaman duyacaksınız artık ha benim güzel he benim tatlı ha benim biriciğ kardeşim ? Yıl olmuş 2019 teknolojinin şaha kalktığı yıllardayız aldığımız baglantı hızına bak olmuyor olmuyor böyle benim canım turknet kardeşim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 16 Şubat 2019; 13:34:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • sabahtan beri 3 mbps internet aliyorum bune ya allah belanizi versin ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.