Şimdi Ara

TurkNet’te kotasız, taahhütsüz, yüksek hızlı İnternet! Beğenmezseniz 30 gün içinde paranız iade! (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.431
Cevap
29
Favori
161.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
325 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Turkneti nerdeyse bütün sülaleye önerdim. Bir çok aile şu anda turknet kullanıyor. Herkez şikayetçi. Turktelekomdan 16 gelen internet 2 3 sene önce turknete geçince 20 gelmeye başlamıştı.. Bizde seviniyorduk keriz gibi. Ne hikmetse internet şu anda 9 mbit e düştü.. Semt zeytinburnunun göbeği. Alt yapıda problem varmış. Ankastre kutusundan modeme direkt cat6 kablosunu kendim çektim. 9 dan yukarı çıkmıyor.. Alt yapıdan kaynaklandığına idda ediyorlar halen.. Bizde kerizdik inanıyoruz sanki. Ne hikmetse yılbaşından sonra bi aksiyona girdiler. Artık kimseye tavsiye etmiyorum. Hatta herkeze aman geçmeyin diyorum.. Turknet artık miladını doldurdu.. Yeni arayışlara girdim. Başka bir kuruma geçiceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evraklarım ulaşmasına rağmen aktivasyon bekliyorum..Sanki dalga geçiyorlar .. Babamlarin evi kiz ve erkek kardeslerimin evlerindede turknet var. Biz sizi çok sevdik ama siz dalga geçiyorsunuz Turknet ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok iyisin Turknet sağol indirme hızım 1mbps yükleme 0.2 mbps kadar düşürdün bakalım daha ne yapacaksın
  • djcetin kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun şimdiden
  • 2 mbite düştü ulan 2, Allah'tan bulun
  • .
  • Eski turknet kullanıcısı idim bulunduğum adreste turktelekom altyapısı olmadığından kapatmıştım. Şimdi taşındım ve yeniden internet bağlamaya karar verdim. Kurulum için belirtilen saatte gelmedi ekipler. Gelecek ekip turktelekom ekipleri olduğundan artniyet arıyorum. Ama bugün (pazartesi) gelen giden olmazsa (şikayet ve destek için kayıt oluşturdum görüşme sağlandı) iptal edip başka bir firmaya geçeceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, uzun zamandan beri Türknet kullanıcısı olarak şunu söyleyebilirim ki altyapı yapa dediğimiz yani Tüknet'in kendi altyapısı olmadığı müddetçe oluşan tüm arıza sorunları Türktelekom kaynaklıdır. Ha Türknet'in hataları yok mu elbetteki var. Öncelikle her insan online işlem merkezini kullanamaz çağrı merkezi şart. Online işlem merkezindek ayıt açıldığında eskisi kadar hızlı da dönülmüyor artık. Birde bu iç kuruluma gelen sözde Türknet saha ekibinin afedersiniz bir b*k bildiği yok. Bulunduğum evden başka bir yere taşındığım için ailemin olduğu eve Türknet bağlattım. Bağlamaya gelen eleman Ankastreden iç tesisata bağlanan kabloyu yanlış bağlamış. Türktelekom saha ekipleri gelip çözüme kavuşturdu. Benim size önerim arızanız çözülmesi uzun sürüyor altyapınız Türktelekom altyapısıysa, Hizmet nuamranızı not edin daha sonra Twitterdan paol danny var TT CEO'su ona yazın o sizi TT desteğe yönlendirecek Tiwitter üzerinden oraya durumu anlatın 30 dakiaka içinde arayacaklar sizi. Bu şekilde soruna daha hızlı müdahale ediyorlar. Örnek vermem gerekirse ben Türknet hattımı nakil edeceğim zaman apartmanınızın altyapısı yok dediler paol'e yazdım. Altyapı yok denilen bölgede önce port yok deyip sonra da devre tahsisis yapılarak port açıldı dediler. Yani olay çoğunluklua Türktelekom'un çakallık yapmaya çalışmasından kaynaklanıyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: zinedine_zidane

    2 mbite düştü ulan 2, Allah'tan bulun
    TurkNet’te kotasız, taahhütsüz, yüksek hızlı İnternet! Beğenmezseniz 30 gün içinde paranız iade!

    2 mi, buraya kadar düştü bende :D




  • Evine / İş yerine internet bağlatmayı düşünüp buralar da yazılanları okusalar ağlama duvarı sanıp kaçarlar.
  • Arkadaşlar sakın almayın sakın sakın. Ben 15 gündür bekliyorum gelip bağlantı uapacaklar diye. Arayıp konuşacak kimse yok. Birazdan iptal için faks yollayacağım. Bu kadar salak saçma bir kurum olamaz. Asıl dananın kuyruğu bana fatura yollamaya çalışırlarsa kopacak. Arayıp söveceğim kimse de yok ama elbet beni ararlar... ALMA ALDIRMA, Türknet pişmanlıktır. Türknet kötü. Türknet iyi değil. Türknet müşteri hizmetleri yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abiler müşteri hizmeti olmayışı çok büyük sıkıntı ben bütün başvuruyu filan yaptım sonra bana dosyaları filan gönderdiler aradım aradım ulaşamadım bişey soracaktım bişey sormak için ulaşamazsam arıza olduğunda nasıl ulaşacam diye korkup kaçtım açıkçası
  • 17 mbps olan hızın 3.2 mbps hıza düştü 1 aydır. hala çözülemedi altyapı çalışmamız devam ediyor deyip duruyorlar 6 senedir olan altyapı 1 aydır malesef yok. muhattap kimse yok çok pişmanım. oysaki 1 senedir çok memnundum.
  • djcetin kullanıcısına yanıt
    Benimkide aynı şekilde. Evrakları gönderdim ancak bir şeylerin eksik olduğunu söylüyorlar. Kurulum tamam sadece aktif yapacaklar ama bekliyorum hala. Iptal dilekçesi yazdım, eksik belge gondermedigimi dusundugumu evraklarda eksiklik mevcut ise aboneliğimin iptalini istedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.5'a indi :D sanıyorum böyle böyle kökten kesecekler neti 1 haftaya

    Tek dedikleri, "farkındayız, altyapı çalışmalarımız sürüyor" ulan komple istanbul'a fiber döşenir 3 ayda neyin çalışması, yapamıyoruz deyin de başka iss'ye geçelim; neyi bekliyorsak biz de




  • İmkanınız ve de alt yapınız varsa vodafone fibere geçin arkadaşlar, geçeli 6 ay oldu müthiş memnunum. Hızım 100 mps den aşağıya hiç düşmüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.