Şimdi Ara

TurkNet’te kotasız, taahhütsüz, yüksek hızlı İnternet! Beğenmezseniz 30 gün içinde paranız iade! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.431
Cevap
29
Favori
161.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
325 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Türnet kullanıyorum 4-5 senedir memnunum ara sıra internet gidiyor , ama yinede kota olmayışı cazip ediyor türkneti , diğer firmalarda kaldırıcakmış yılbaşından sonra ama ücretlerde değişiklik olucakmı nekadar olucak , ben fiyat performansa bakıyorum türknetide bu nedenle tercih ediyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aklı olan türknet e geçmez 1 ay önce açtığım destek kaydına hiçbir geri dönüş yapılmadı.Yapılmadığı gibi destek kaydım kapanmadığı için aboneliğimi kapatmak için bile yeni kayıt açamıyorum.Konuyu açan türknet yetkilisine mesaj atmama rağmen hiçbir şekilde değişiklik olmadı.İşim tüketici mahkeme heyetine kaldı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: buzgibilimonata

    Aklı olan türknet e geçmez 1 ay önce açtığım destek kaydına hiçbir geri dönüş yapılmadı.Yapılmadığı gibi destek kaydım kapanmadığı için aboneliğimi kapatmak için bile yeni kayıt açamıyorum.Konuyu açan türknet yetkilisine mesaj atmama rağmen hiçbir şekilde değişiklik olmadı.İşim tüketici mahkeme heyetine kaldı.
    Direk taşıyın hattınızı. Ne yapablirler ki..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mert1907 kullanıcısına yanıt
    çağrı merkezi hizmeti olan sağlayıcılar da var



    Netspeed gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mcrew

    çağrı merkezi hizmeti olan sağlayıcılar da var



    Netspeed gibi
    netspeed e baktım mantıklı bir secim gibi görünüyor .. sabit telefon hattı yok tahhüt yok cagrı hizmeti var 6 ay söze karsılık baglantı ücretide almıyor

    tarifelere baktım vdsl adsl fiber .. sade ve net

    aylık 56 tl ultranet 16 mbps 75 akn 8 mb adsl deyim + 24 tl telefon hattı .. 56 tl vdsl 32 mbps 150 akn 16 mbps telefon hattı yok

    turknette yalın internet yok galiba illa telefon hattı istiyor yanlış bilmiyorsam
  • hypercubematrix H kullanıcısına yanıt
    Telefon hattıni sana ücretsiz veriyor. Ona para ödemiyorsun. 65 liranın içinde telefon ücreti de var. Kısacası telefonu kullan kullanma sana kalmış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mert1907

    Türk Telekom'da tahhütüm bitmek üzere ancak böyle giderse yenilemek zorunda kalıcam. Karşım da muhatap bulamadıktan sonra geçmenin bir anlamı yok. Bir sorun olursa uğraşmak istemiyorum bence siz once bunu bi halledin.
    Forumda o kadar konu açılıyor TT ile ilgili. En sonki Ek kota olayı da buna dahil. Buna rağmen TT de kalırsanız.... ne bileyim..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizi de yabancılara satmasınlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben hepsini kullandım. Şu anda Superonline ve Uydunet kullanıyorum. Uydunet 100 mbit/500GB Full TV paketi ve telefona 110 TL ödüyorum. Aylık 250 -300 GB kota harcıyorum.

    Superonline'da 250 - 300 mbit binanın interneti kullanıyorum. Binada kullanan yok pek yok zaten (=

    Çokta memnunum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Keşke bütün firmalar Türknet gibi olsa. 1 sene oldu on numara hizmet ve kalite var. Sorun oldumu arıyorum ertesi gün tamam. TTnet'i 5 sene kullandım bazı zamanlar imkansızlıktan faturayı yatıramadığımız zamanlar oldu adamlar kullanmadığım 2 ayın parasını avukat parasıyla aldır. O sürede internet ve telefonumu borcumdan dolayı kapatmışlardı düşünün artık. İnternet dünyasına 2000lerin başında işnet ile başlayan bu bünyeye ilaç gibi geldi Türknet. Lütfen bu şekilde devam edin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flatronx -- 11 Kasım 2018; 15:3:15 >
  • Neyin ne oldugunu biliyorum ama evde neti ailemle kullaniyorum. Sorun oldugu zaman ben tek olsam bi sekilde kabullenirim de ailem problem cikarabilir anlatamam. İyi bir alternatif olmasi lazim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    O ZAMAN TURKNET daha mantıklı .. 35 mbps ye kadar vdsl akn kotasız yalın 65 tl

    en azından +10 tl ye hız düşmeden ..

    fakat halen akn ile ilgili sorular a verilen cevablar net degil .. turknet ve diğer firmalr içinde şöyle bir sorun var gibi

    eger akn kalkacaksa ki ttnet altyapıya sahip ana firma diğerleri bundan kiralıyor ve kotalı paketler belirleyecekse ki şu an için net bir konu degil .. mantıken diğer firmalarında kota denilen paketler üzerinden hareket etmesi gerek . bunun diğer bir sebebide altyapının yetersiz olması akn veya kotanın olma sebebi bu zaten


    https://www.youtube.com/watch?v=TOnn4QTDi0E

    akn kalkacaksa kota ne olacak diyor 2.15 dakikalarda


    2019 u bir görmek gerek secim yapmak için .. turknette akn yok ama yeni şartlar oluştugunda yeni planlamalar gerekecek muhtemelen .. 5 ay önce veya bugün degişn bişey olmayacak deniliyor süreci görmek gerekiyor




  • hypercubematrix H kullanıcısına yanıt
    Alt yapı sorunu genelde yurt dışı çıkış hızları ile alakalı.



    Netspeed, Türknet gibi firmalar Türk Telekom dan alt yapı kiralayıp daha yüksek hızi akn siz verirlerken Türk Telekom istese kıralıni verir. Hali hazirdaki abonelerin akn sini kaldırmak için de sahada çok büyük bir yatırım yapmasına da gerek yok. Sadece yurt dışı kapasitesini arttırmasi lazım.



    Ama gırtlağa kadar borcun içinde araplar tarafından borca batırılmış bir şirket bankalar tarafından teslim alındı. 10 milyon sabit internet abonesi var. Her aboneden aylık bir lira kar ettiği zaman Türk Telekom senede 120 milyon lira kazanıyor. Türk Telekom şu an kullanıcıdan kuruş nasıl kar ederimin hesabını yapıyor.



    Diğer sağlayıcılar Türk Telekom un belirlediği tarifeler üzerinden al sat yapmıyor. Sağlayıcılar sadece Türk Telekom üzerinden geçen veri için ve kullandıkları alt yapı için para ödüyorlar. Sağlayıcılar hesabını yapıp istedikleri hızı istedikleri fiyata verirler. Türk Telekom orasına pek karışmaz. Yani Türk Telekom port ücretlerine ve transmission ücretlerine ciddi bir zam yapmadığı sürece alternatif sağlayıcılar tarifelerinde çok oynama yapmazlar.



    Hatta şu an transmission ücretine alternatif sağlayıcılar bir indirim bekliyor. Akn kalktığı için kullanıcıların kullandıkları veriler artacak. Bununla ilgili bir çalışma yapılırsa daha uygun fiyatlara akn siz paket sunabilir sağlayıcılar. Ama Türk Telekom un pek buna yanasacagini sanmıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Türknet'e bir ara geçmeyi planladım, olumsuz yorumları pek görmemiştim. Üyelik kaydı yapılana kadar canım cicim, türlü yağlar ballar, kaydınız açtıktan sonra evrakları yollamamız gerektiğini söylediler. Tam evrakları hazırladım, yollayacaktım ki dedim dur bi ben nete bakayım. Net şikayet dolu, sonrasında bir daha müşteri hizmetlerini arayayım dedim... muhattap yok, otomatik cevap veren bir çağrı merkezine bağlanıyorsunuz. Yapmadım kargoyu, bekledim bunlar aramaya başladı hiç açmadım. Sözleşmeyi göndermeden yırtıp attım. Balık baştan kokar, daha en başında müşterisinin telefonuna yanıt vermeyen, otomatik cevaba yönlendiren müşteri hizmetlerinden bir cacık olmaz. Paranızı kaptırmayın bu tür firmalara, 20 lira fazla verir Türk Telekom ile devam ederim sinir harbi ile uğraşacağıma.
  • Merhaba arkadaşlar 26.11.2018 tarihinde superonline ile taahhüt bitecek. Şu AKK ve hız nedenlerinden dolayı Turknet'e geçmeyi düşünür oldum. Ama buradaki yorumlarıda gördükten sonra superonline ile sürünmeye devam mı etmeliyim diyede düşünüyorum. Birileri yardımcı olsun : )
  • Merhaba. Herhalde altyapım güncellenmiş. TTNET den de vdsl hakkında bilgi aldım. Hattımın 35 mbps vdsl desteklediğini ve boş port bulunduğunu teyit ettim. Modemim de desteklemekte vdsl. Rica etsem geçişimi sağlayabilir misiniz 35 mbps vdsl şeklinde? Teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim. 20626260 Nolu konuyu destek kayıtlarından açtım.
  • Müşteri hizmetleri yok

    Paramı da yediniz hakkımı helal etmiyorum

    Hizmet almadığım halde !!!!!



    Turkneti gördüğünüz yerden kaçın..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.