Şimdi Ara

TurkNet’te kotasız, taahhütsüz, yüksek hızlı İnternet! Beğenmezseniz 30 gün içinde paranız iade! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.431
Cevap
29
Favori
161.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
325 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Türk Telekom'da tahhütüm bitmek üzere ancak böyle giderse yenilemek zorunda kalıcam. Karşım da muhatap bulamadıktan sonra geçmenin bir anlamı yok. Bir sorun olursa uğraşmak istemiyorum bence siz once bunu bi halledin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet müşteri hizmetleri yok ama 2 kere arıza kaydı açtım ikisinde de çözülmeyince 24 saat geçmeden telekom ekibi geldi kutudan çözdü. İşyerimde superonline kurumsal var. Bir işyerini tam 2 gün internetsiz bıraktılar. Anında özel muhattap bulabiliyorsunuz ama işe yaramıyor. Üstelik telekom destek ekibi ve santral tam karşımızda duruyor. Sistemlerine arıza kaydımız düşmüyordu.

    Ben bulunduğum bölgede 35mbit vdls kullanıyorum, ping sorunum dalgalanmam yok hızım yüksek 30 mbit üstünde fakat hızda dalgalanma oluyor. En ömemlisi aylık 300gb üstünde download var arkadaşlar. Hiçbir ttnet, superonline paketinde dilediğimiz gibi kullanmadık interneti.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRK Sigorta -- 11 Kasım 2018; 10:7:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ev de tt alt yapisi var 80 hiz veriyor sitenize baktim max 32 veriuorsunun bölgede.

    Bayrampaşa Îsmetpaşa mahallesi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DGT D kullanıcısına yanıt
    Alakası olabilir fakat port yok diye bekletilenler dışında YAPA altyapı da 70-100mbit alıp şimdi" 3 Mbit " ile sürünenler büyük çoğunlukta ki bu kitle sorun lar başgösterdiğinde MH nin telesekretere bırakılmasından rahatsızlık duymamışlardı. Ama artık kendileri aynı sıkıntıda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retro61 -- 11 Kasım 2018; 10:11:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekim 20 den beri Türknet kullanıyorum. Ayın 26 sında destek kaydı açtım hala bakan yok. Destek kaydı daha yüksek hız ile alakalı bir kayıtlı. Su anda 32-33 arası bi hızım var. Daha hızlı olması adına açtığım kayıda bakan yok. Gerek hız gerek Ping konusunda ben memnun olduğumu belirteyim. Csgo r6 da max 65 Ping oluyor. Umarım hep böyle memnun kalabilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CristalMeth

    Abonelik iptali de yok, listeye o da eklensin. Bir aydır kapatmaya çalışıyorum hala kapanmadı. Ayrıca ne hikmetse 60 TL olan fatura son 5 aydır 89 TL geliyor.
    Hacı senin postu merak ettim alıntıladım

    60 tl türk net faturası yok 65 tl var ? Sallanasyonmu yazdın

    2. Si online işlemlerden pdf olarak incelemedin mi hiç yada öyle bi inceleme sansın oldugundan haberin yokmu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tt trolleri doluşmuş yine konuya
  • zero-man kullanıcısına yanıt
    bir engel de sana ergen.
  • 6-7 aydır kullanıyorum tek 1 sorun yaşamadım söyledikleri hızda aynen devam ediyor, akn de yok mis.

    Tüm firmalarda sorun yaşayan binlerce insan var sadece bu firmada değil. O yüzden sorun yaşan birisinin kalkıp asla türknet almayın demesi saçmalıktır. Ben sorun yaşamıyorum kalkıp herkes turknet alsın desem doğru demiş olur muyum? Belki A kişisi bana uyup alacak ama sorun yaşayacak. Belki B kişisi sana inanıp almayacak ama aslında alsa sorunsuz kullanıcak ve akn siz internete sahip olacak. İnsanları yanlış yönlendirmeye gerek yok, sorununu yaz geç yok asla almayın, asla kullanmayın demeyin boş yere. Şans işi her firma için geçerli. Etrafınıza sorun mesela, turknet kullanan var mı, varsa hız nedir sorun var mı. Böylelikle karar verirsiniz, elin Rize'sinde olan adam sorun yaşıyor diye İstanbul'daki adam korkup almıyor (örnek)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IcyTea Lemon -- 11 Kasım 2018; 11:4:52 >
  • 11 yıldır TTnet kullanıcısıyım. Yılda 1 kez sorun yaşadıysam belki yaşamışımdır. Ama en son e-fatura altındaki bilgilendirme notunu gördükten sonra ciddi ciddi TTnet'i bırakmayı düşünmeye başladım. Şimdi 22 aralıkta taahhütüdüm bitiyor ve Turknet'i düşünüyorum. Bunlara istinaden bir kaç sorum/kafama takılanlar var.

    *Aynı binada oturan akrabam 50mbit hız alıyor, bana ise 24mbit'e kadar hız verilebileceği yazıyor. O da VDSL modem alırsam. Ne iş bu?
    *Turk telekomu kapattırıp size başvurduğumu varsayalım. Evimde mobil internet kullanamıyorum(çekmiyor), sizin kurulum yapılıncaya kadar ben ne yapacağım. Gördüğüm kadarıyla müşteri
    hizmetleri vs de yok. El mahkum internetsiz kalacağım yani.
    *Bu sorum diğer kullanıcılara olsun. Turknet dışında uygun fiyata hizmet alabileceğim ISS var mı. Mevcut durumda 16mbit 75gb için 56 TL ödüyordum. Herşeyi hazmedip ttnet'e devam mı
    etsem.




  • Hazirandan beri Türknet kullanıyorum 35mbs memnunum bir sıkıntı yaşamadım
  • yaklaşık 10 yıllık TTNET aboneliğimden sonra geçen Mayıs ayında Türknet'e geçtim. Bunca yıl TTNET'e boşuna para kazandırmışım. Gayet memnunum.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    zam gelecek mi biz 35 ten kullanıyoz 6 ay oldu 1 sene bitmeden zam yapamazsınız demi sözleşme bitmeden

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maşallah, bir Türknet'li olarak sizi tebrik ediyorum
  • Şu devirde müşteri hizmetlerini kaldırmak nasıl bir akıl hala anlamış değilim o yüzden Canlı müşteri hizmetleri olan ve daha ucuz tarifeler sunan Netspeed kullanıyorum. Demek ki bunun maliyetle bir alakası yokmuş

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • antalya için yapa nerede var?
    canlı müşteri hizmetleri yok, arayıp soracak kimsede yok.cevapta gelmiyor.ne yapmak lazım bu altyapının nerelerde olduğunu öğrenmek için=?
  • haftaya turknete geçiyorum. 2 hafta internetsiz oluruz ama bu kan emiciler kazanmaz en axından
  • Canlı destek, müşteri temsilcisi, yaşanan problemlerin hızlı çözülmesi gibi eksiklikleri var. Bunları geliştirmeniz lazım. Sadece AKN yok demek, yeterli değil mağlesef.
  • Fulton F kullanıcısına yanıt
    Turknete geçmeyi düşünüyorum ama kesinlikle buradaki iyi yorumalrdan değil. xaten iyi yorum yapan herkes aşağıya bir referans link bırakmış. :)
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.