Bir vatandaş olarak sadece fikrimi paylaştım sonuçta TurkNet Ceosu her videoda gelen fikirlerede önem veriyoruz değerlendiriyoruz diyor bende fikrimi beyan ettim madem fikirlere yeniliklere açık firmasınız taleplerimizi dikkate alın kopyaya yapıştır mesajlarınla olmuyor artık sıkıldı bu insanlar. |
TÜRKNET GigaFiber Projesi Sakarya'ya Geliyor.! [ANA KONU] (21. sayfa)
-
-
Bu durumu öneri olarak ilgili birimimize ilettik. İlerleyen zamanlarda bu konuda gelişme olursa forum üzerinden paylaşacağız. İlginiz için teşekkür ederim. -
Aynen öyle bize somut bir cevap versinler. Böyle olmuyor gelecek mi gelmeyecek mi artık bir şey bilmek istiyoruz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Öneri olarak ilgili birimimize ilettik. İlerleyen zamanlarda bu konuda gelişme olduğunda forum üzerinden duyuru yapacağız. Şu an için adreste gigaFiber hizmetimizin aktif olup olmadığını sorgulayabilirsiniz. -
İlettiyseniz ilgili birimlerinize teşekkür ederiz.
-
İlginiz ve anlayışınız için ben teşekkür ederim. -
Mutlu Başkan zaten gerekçeli açıklardı. TurkNet tarafı ısrarla nerede takıldıklarını söylemiyor. Hani gidip bak bu sıkıntıya düşmüş diyelim belediyeye. Gülünç durumdalar resmen. Bir de 250 lira yapmışlar VAE kullanıcılarının ücretini. Yardımı reddedip fiyatı yükselten bu kadar gizemli başka bir firma var mıdır bilmiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zaten turknetin omurgası sakaryada var önemli olan belediye ile işbirliği edip kolay yaygınlaştırması ama gördügümüz kadarıyla serdivan belediyesi fiberde her firmanın önünü açmış adama adapazarı bölgesi bu durumdan çok geride kalmış telekom tekeline bırakılmış yüksek hızlarda takılmamızı istemiyor baştakiler :)
-
-
-
Semt neresi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Pm attim hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Serdivan belediye başkanını takdir ediyorum gönül isterdiki yusuf alemdar bey sakarya ili belediye başkanı olsun gençlerin dilinden anlıyor ama dediğin gibi merkezi bölgeyi yönetenler bal süt ürünleri yetiştirmeye yöneldi teknolojiyi önemsemiyorlar.
-
Senin adına sevindim en geç 8 hafta içersinde bölgene gigafiber hizmeti getirilecekmiş bölgen neresi acaba merak ettim.
-
Özelden yazdım hocam bölgeyi. Bu arada binama gigafiber gediginde daire ici modemime gelen cam kabloyu ben kendim mi cektircem?
Hayır onlar kendi cekecek onu önce mahalleleri sırasıyla kablolama sonra binalara kutu koyma enson aşamada sinyal verme yapıyorlar bu sürec bazı bölgelerde aylarca sürüyor ama 8 hafta diyorsa 3 ay icinde gelecek bölgene demekki.
-
Turknet aradım. Adresinizde öyle bi çalışma yok diyor. Büyük ihtimal sistemsel hatadan dolayı öyle gözüktü bende. Şuan hangi adresi girip abone ol desem aynı bilgiyi veriyor. Sizde deneyin görüceksiniz. Yani kocaman bi YALAN koymuslar oraya. İnsanları kandırmak mı amaç bilemedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rogzoidre -- 3 Şubat 2023; 10:43:46 >
Evet bende mobilden kontrol ettiğimde hangi bölge olursa olsun aynı ibare var sadece müşteri ilgisi çekebilmek için yapmışlar bu yanlışı düzeltin @TurkNetDestek abone ol butonunda 6-8 hafta ibaresini kaldırın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X