Şimdi Ara

Turknet Pişmanlıktır... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Merhaba, hizmetinizin aktif olduğu süreden iptal dilekçesinin geldiği tarihe kadar faturalandırma yapılmaktadır. İptal sonrasında kullanamadığınız günler için gerekli düzeltme yapılarak size bilgi verilecektir. Ancak iptal işlemlerinden öncesine ait günler için işlem yapılmayacaktır.
  • Kardeşim hizmeti ne zaman aktif ettiniz bana bilgi vermeden kafanıza göre işlem yaptınız. Hizmeti aktif ettiniz ama ben o verdiğin hizmeti kullanamadım. Neyin hizmetinden bahsediyorsun. Ben artık sizinle uğraşamayacağım gerekli evraklar ile mahkeme açacağım....

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Bu hizmet neden aktif gözüküyor hala

• Katılıyorum. Forumdaki turknetdestek nickli elemanda yapay zeka bilginiz olsun. 2-3 seneye güncelleme gelirse farklı cevaplar vermeye başlar biraz sabredin.

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Turknet Pişmanlıktır...

Bilader aktif olmayan hizmete bu faturayı nasıl yansıtıyorsun bana bi açıklama yap hele.. Dolandırmak mı istiyorsun beni. İlle Dava mı açayım size.

• ahmt9417 A kullanıcısına yanıt
    Çözmüyorlar ki. İşimi habire aktif olmayan hizmete fatura ekliyorlar.. Bide hizmete kayıt olurken tahadüt yoktu dediler ama hizmeti iptal ettiremiyorum. Burdan herkese söylüyorum benim dilim yandı....

• HardLaz H kullanıcısına yanıt
    Merhaba, faturaların incelenmesi için www.turk.net/oim sayfamızdan fatura inceleme kaydı oluşturabilir misiniz? Çözüm uzmanlarımız inceleme yaparak bilgi verecektir.
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.