|
TURKNET Küçükçekmece Kulubü (196. sayfa)
-
-
Bina yapımı tamamlandı. Proje ekibinize konuyu iletir misiniz. Adres: Cennet Mh. Alparslan Caddesi Aydın Sokak No:8 Küçükçekmece/İSTANBUL
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, sayfamızdan talep olarak adresinizi iletmenizi rica ederim. Artık bu adres üzerinden planlama ekiplerine bilgi verilmektedir. Ekipler her adresi değerlendirmeye alıyor.
-
İst/Pendik/ Kavakpınar mahallesi için belediye izin vermedi denildi fakat fen işleri ve belediye yetkilileri ile görüştüğümde Türknetin kazı ve çalışma talebi bile olmadığını söylediler.Sadece Cemil Meriç için bi talep olmuş o da 1.aydan beri takip edilmemiş.Planda var diyip herkes geçiştiriyor.Talepleri veriyoruz ama boşa.Ne geri dönüş ne doğru bilgi var.
Bölgenizde desteklemesi durumunda biz sizlerle iletişime geçeceğiz. -
Merhaba, Küçükçekmece/Sefaköy de kemalpaşa mahallesi için haziran ayı sonu aktivasyon olacağını söylemiştiniz, vakit 6 temmuz'u göstermekte fakat sitenizde hala gigafiber bulunmadığı görünüyor. Kutu takılalı bir buçuk ay olacak.
-
Merhaba, aktivasyon süreçleri değişiklik göstermektedir. Mahalle genelinde işlem yapıldığı için süreç uzayabiliyor. adresinden bölgenizi iletmenizi rica ederim.
-
Hangi sokak hocam sizin? Kosova sokakta 26sından beri kutu takılı :) can sokakta TT kabinin hemen yanında büyük türknet kablo spirali var sanırım o taraftan çekiyorlar. Baktığım kadarıyla orada bazı binalara yeni kutu takılmış onların bitmesini bekliyorlar gibi.
Nebioğlu olacak hocam, bizim mayıs 11 den beri takılı duruyor. Aktivasyon verseler hele direk geçiş işlemini başlatacağız zaten
-
Esenyurt Mehmet Akif Ersoy mahallesine ne zaman gelir? Binada fiber hat var gözüküyor. Gigafiber gelir mi
Merhaba, üzerinden altyapınızı kontrol edebilir ve adresinizde yoksa talebinizi iletebilirsinizturk.netGigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNethttps://turk.net/gigafiber-istiyorum-altyapi-sorgulama -
Sayın destek 1 aydır çözüm bekliyorum ne gelen var ne bir haber? Mahalle ve sokak fiber dolu bizim binaya bir kablo ve kutu koymak ne kadar zor olabilir? İmza toplayın diyorsanız bina için imza hazır hemen toplarım. Lütfen ilgilenin artık. Herkesin binasında kutu var bizde yok!
Merhaba, konu hakkında proje ekibimize bilgi verdim. Dönüş yaptıkları zaman sizinle paylaşacağım. -
Bu aralar çok sık sorun olmaya başladı. Modemde internet var görünüyor fakat internet yok.
1 yıldır sorun yoktu sık sık internet kesintileri oluyor bu şekilde. Müşteri hizmetleri sistemde hata var vardiya vb şeyler diyip ilgilenmedi. Dün geceden berş yok akşam üstü gelecekmiş.
Kaç kişiye önerdim turket e geçtiler fakat bu gidişle ben ayrılacağım sorunlar artıyor.
Destek bumaram: 54278006
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fx_57,5 -- 17 Temmuz 2022; 11:26:44 >
Merhaba, arızanızla ilgili çalışmalar çözüm süreci içerisinde görünüyor. Kısa süre içerisinde çalışmaları tamamlayarak gelişmeleri sizinle paylaşacağız. -
Hizmetinizde güvenlik güncellemesi yapıldıktan sonra problemiz olmuştur. Yapılan müdahale ile sorun giderilmiş olup hizmetiniz tekrar stabil duruma geçmiştir. Diye mail atıldı ama sorun devam ediyor
Hattınız şu anda online görünüyor ama bir sorun yaşıyor musunuz? -
Sorun giderildi. Soeun ipv6 kaynaklıymış ipv4 de geçince düzeldi
Keyifli kullanımlar dilerim -
Sefaköy de son güncelleme nedir ? En son nereye kadar geldi ? Tevfikbey ve İnönüde son durum ne ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X