Şimdi Ara

TurkNet'in TT Fiber Altyapısı Üzerinden 100Mbps Üzeri Hız Tanımlamaları.SONUÇLANDI! (200/30) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
187
Cevap
13
Favori
11.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neyin çalışması ise küllen yalan şimdi merkürnet 1000 mbit veriyor bunun için çalışmamı yaptılar.Altyapı telekomun herşey hazır neyin çalışması yalancılar.

istiyorlar ki herkes düşük hızda kalsın bizim gigafiberin bir kıymeti olsun telekom altyapısında hızları yüksetirlerse o kadar uğraştıkları yatırımın bir anlamı kalmayacak bu yüzden seneler geçse bile bunlar asla yükseltmez boşuna uğraşmayın diğerlerine geçin

Çözümlendi olarak gözüküyor fakat yukarıda itiraz etme seçeneği mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunahanctn -- 23 Ekim 2025; 18:30:28 >
  • bu içerik üreticileri zaten hep kendileri ücretsiz birçok şeye ulaşırken bizler parasını ödüyoruz.Ustelik okadar çok yanıltıcı olanlarında varki yani sırf ücretsiz hizmet alıyorlar diye her üründe abartı anlatılıyor.Gercekci yorum yapan bulmak neredeyse imkansız.Bu içerik ureticilerine ücretsiz ne varsa verilen herşey bı sona gelmeli artık.Kendileei bedava hayat yaşayıp doğrumu yanlismi soyledikleri bile belli olmuyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Turk Telekom'a geçseniz arkadaşlar? Turk Telekom kendi fiber kutusu üzerinden Turknet'in Instagram, Facebook vb. fenomenlerine 1000 mbps dowload, 1000 mbps upload verdiğini çakozlamıyor mu? Tamam işte, Turk Telekom'u gerekli mercilere söyleseniz de Turk Telekom size 1000 mbps dowload, 1000 mbps upload, kotasız, limitsiz, tahahhütsüz, kurulum ücreti iadeli, modem, ont ücretsiz, dondurmalı hizmeti yıllık plan peşin 499.90'dan, aylık 699.90'dan verse? Vermezse Turk Telekom'dan da atlantisnet, merkürnet'e geçmeyi düşünseniz? Sonra geçtiğiniz iss de yine size 1000 mbps dowload, 1000 mbps upload, kotasız, limitsiz, tahahhütsüz, kurulum ücreti iadeli, modem, ont ücretsiz, dondurmalı hizmeti yıllık plan peşin 499.90'dan, aylık 699.90'dan verse? Veremezler mi?

Nokia 2110 > 6110 > Panasonic GD52 > Nokia 7110 > 3310 > 6510 > 3510 > 6610 > 6600 > 6260 > N8-00 > Microsoft 950 XL > Huawei P40 Lite > Poco F7 - WAP > GPRS > 4.5G > ADSL > VDSL > GigaFiber - 5G / Wi-Fi 7 / Wi-Fi 6 / Bluetooth 6.0 / USB Type-C

❤️ [Deleted from big topics] ❤️
  • ndrnry N kullanıcısına yanıt

Bir süredir herkese aynı yanıtı yapıştırmaya başlamışlar. Sağlam itiraz edildiğinde ise cevap vermiyorlar. Cevap vermemeleri bizim işimize gelen bir durum. En azından BTK işin farkına varıyor. Eşitlik konularında şaibe oluşturuyor. Bu esnada 200Mbps tanımlanan sayısı da bir hayli arttı. Ama test falan hikaye kapasite belli bunun neyi test ediliyor? Öyle birşey yok. Birde karşınıza çıkan denk gelen temsilciye göre de durum değişiyor.

Çünkü halen tanımlananlarda mevcut burada facebooktan telegramdan özel mesajlarda kimi teşekkür ederken kiminden bu şekilde cevap geldiğini görüyorum.

Umarım tek standarta bağlarlar.

Şuanda 1Gbps için taleplerim halen beklemede. Tanımlanmayacağını tabiki biliyorum. Açıkcası amacım bu durumun BTK tarafından farkedilmesi ve cezai işlem ile sonuçlanması. Yapılan ayrıcalığın izahının yapılması. Var ise sözleşme farklılıklarının izah edilmesi. Emsal olarak Recep Baltaş’ın videosunun kesiti linki mevcut. Cevap vermemekte ısrarcılar.

Eğer şahsın sözleşmesi farklı ise bu sefer de o sözleşmeden fayladanmak için talep oluşturacağım.

Ya herro ya merro.

Bakalım durum ne olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• TurkNet Community Buluşması‘nda dile getirecekti giden kişiler bu durumu acaba gerçekten dile getiren oldu mu?

Söz konusu durumu dile getiren oldu ise konuşmayı konu içerisinden aktarabilirse sevinirim.

• Son bir hafta 10 günlük zaman diliminde hızları 200/30'a yükseltilen aboneler, hızları 100/50'de kalan abonelerin de hızları 200/30'a yükseltilene kadar talep oluşturup hızlarını tekrar 100/50'ye düşürtüp beklemeleri gerekiyor bence. Hak geçmesin. Konuda 2-3 kişinin hızı 200'e yükseltilmişken geri kalanına olumsuz yanıt verilmiş. Bu haksızlığa karşı olmak gerekir.

Hızı 200/30'a yükseltilmedi diye başka operatörlere geçecek aboneler ile birlikte hızı 200/30'a yükselen aboneler de onlara destek baabında başka servislere geçmeliler diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Hak neyse o. Herkes eşit haklara sahip olmalı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 24 Ekim 2025; 9:16:56 >
  • Bu konuyu gördükten sonra türknetle görüştüm aynı sacma cevabı banada verdiler 4 senelik aboneliğimi telefonu kapattıktan sonra anında iptal ettirdim ve millenicom a geçiş yaptım 1000 mbps 835 tl ödiyeceğim türknet beyfendisine 100 mbps için 700 tl ödemekten iyidir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Bilginiz olsun…

835tl nasıl oldu hocam? 920tl gözüküyor 1000mbps için bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunahanctn -- 24 Ekim 2025; 10:25:39 >

Tadı kaçtı bu işin muhsin

TurkNet'in TT Fiber Altyapısı Üzerinden 100Mbps Üzeri Hız Tanımlamaları.SONUÇLANDI! (200/30)

TurkNet'in TT Fiber Altyapısı Üzerinden 100Mbps Üzeri Hız Tanımlamaları.SONUÇLANDI! (200/30)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 24 Ekim 2025; 13:52:58 >

• ryounin kullanıcısına yanıt

1000/50 verdikleri halde iptal ettirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 24 Ekim 2025; 13:52:5 >

Sizinle önce 44 8875 nolu hattımızdan, görüşme esnasında ses kesintileri olduğu için sonrasında kendi şirket hattımdan sorularınızı cevaplamak üzere görüşme yaptık.

Türk Telekom altyapısında 200 Mbps hız verebilmek için teknik çalışmalarımız bir süredir devam ediyor. Bu kapsamda, altyapı koşulları uygun olan bazı bölgelerde, sınırlı sayıda test uygulamaları gerçekleştirdik.

Bu testlerin amacı, hizmet kalitemizi ve kullanıcı deneyimini artırmak. Tamamen kullanıcı faydası gözettiğimiz bu test kapsamındaki abonelerden herhangi bir ek ücret alınmamıştır.

Şu anda bu uygulama genel bir hizmete dönüşmüş değil, Tüm abonelerimize en yüksek hızı ve en iyi internet deneyimini sunmak için çalışmalarımız devam ediyor. Gelişmeler oldukça sizi mutlaka bilgilendireceğiz.

Süreç içindeki iş birliğiniz ve anlayışınıza teşekkür ederim.

İyi günler dilerim.

Yetkili ile 35 dakikalık bir görüşme sağladım. Gerçekten açıklayıcı bir izah yapıldı. Teşekkür ederim.

100 kişi gibi düşük bir kontenjan ile test edildiği bilgisi verildi. Bu testin ne kadar süreceğinin testin gidişatına göre belli olacağı bu testin sonunda olumlu dönüş olması durumunda bütün kullanıcıların 200Mbps'e çekileceği, olumsuzluk olması durumunda ise herkesin 100Mbps'e tekrar düşürüleceği bilgisi verildi.

1Gbps durumunun ise tamamıyla farklı bir birim ile alakalı olduğunu ve yanlış bilgilendirme yapmak istemediği iletti.

Aklımıza takılan soruları yanıtlamak amaçlı ulaşabileceğimizin de teyitini aldım. Yine en yakın zamanda durum ile alakalı olarak net bir şekilde herkesin anlayacağı biçimde açıklama yapılacağını sözünü de aldım.

• Saygılarımla...

Hadi bakalım, umarım bu son gelişmeler ülkemiz, milletimiz ve Fiber sevdalısı abone vatandaşlarımız için hayırlara vesile olur.

Biz de üzerimize düşeni, 1000 mbps dowload, 1000 mbps upload hızlarını ve çeşitli hizmetleri çok cüzi rakamlara alan Turknet aboneleri olarak her zaman yapmaya hazır ve nazırız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 24 Ekim 2025; 15:48:11 >

• sametcolakoglu kullanıcısına yanıt

Hocam peki en azında tahmini bir süre yok mu? Yani bu durum 1 yılda sürebilir.

Aklınıza takılan ne varsa sorum tekrar iletişime geçebilmek için anlaştık sıkıntı yok. Ben süre sorduğumda net birşey söylemenin yanlış olduğunu mahcup olmak istemediğini belirtti hanımefendi. Bakalım yazılı olarak bir açıklama olacağını söyledi. Belki yazılı metinlerinde bir tarihden söz ederler. Bende merakla bekliyorum.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.