evimde türk telekom kullanıyorum fakat şöyle bir sorun oluyor ay sonları ayın 15'i olunca kota şişmeye başlıyor 100 gb var zaten zar zor yetiyor 15'ine kadar 20-21'i gibi kota kesin bitiyor sonra illaha bir ek paket almak zorunda kalıyorum 7 tl 25 gb akn alıyorum ay sonuna kadar idare ettiriyorum indirme yaparsamda gece yapmaya çalışıyorum hatta izleyeceğim videoları bile gece yatarken bilgisayarı açık bırakıp indiriyorum herneyse daha önceden türknet kullandım herhangi bir sorun yaşamadım yavaşlamadır pingtir vs öyle bir sorunum olmadı ekip sorunu oldu onuda çözmüştüm türk telekom hattımı artık port olmayan eski evime nakil ettirip ücretsiz bir şekilde iptal ettireceğim ama türknet sorgulama sayfasında adresimi giriyorum bina 3 daire 1 dükkandan oluşuyor ve hepsi sistemde gözükmekte tıklıyorum daireye altyapı sorgulamasında TT BİNA BİLGİSİ BULUNAMADI yazıyor altyapı olduğu halde türkneti ariyorum biz birşey yapamayız deyip türk telekoma atıyor topu türk telekom çorlu müşteri hizmetlerine gittim adresi söyledim altyapı gözükmüyor dedim bakalım dedi baktı adresi söyledim binanız müstakil mi dedi bana türk telekomdada bina sadece tek 1 daire gözüküyor ama altyapı var gözüküyor çalışan arkadaşa farklı bir firmadan 2. internet bağlatacağim dedim gözükmüyor altyapı dedim benim yapabileceğim birşey yok dedi biz belediyeden alıyoruz bu adresleri dedi ve kestirip atti bende tamam deyip çıktım ilgilenmeyecek belli yani şöyle yapin böyle yapin diyeceği yoktu yüzünden belli oluyordu ben bu altyapı nasıl gösterebilirim bi bilgisi olan var mı ? eve türk telekomun taahhütsüz herhangi bir aboneliğini başlatiyim diyorum bulamadım ev telefonlarındada herhangi birşey yazmıyor taahhüt vs diye acaba taahhüt var mı türk telekom ev telefonlarında yoksa onu bağlatıp 1 aylığına onu türknete nakil ettireceğim başka bir çare bulamadım aylık 160-170 minimum oluyor sürekli kota almaya bıktım artık indirme için gece yarisini beklemek istemiyorum