Şimdi Ara

🎉SİLİVRİ'YE TURKNET GİGAFİBER GELİYOR! 🎉 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
93
Cevap
5
Favori
5.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Sahsen bende duymadim hic yeni mh de bir calisma oldugunu. Forumdaki turknet destege sordum adres verip bilgi gelmesini bekliyormus yetkili birimden. Alibey fiber yonunden eksik bir yerdi oraya girilmesi mantikli belki ama yeni mh buyuk potansiyel mutlaka burada olmali turknet. Sonucta alibeyde bulunan binalardaki hane sayisi yeni mhye gore cok daha az. O yuzden yeni mhde olmalari sart turknetin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backspace7 -- 25 Mart 2026; 21:38:45 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Site yönetimleri müsade etmediği müddetçe TürkNet’in sitelere girebilme şansı malesef ki yok. Seyrekte olsa Yeni mahallede bazı siteler şuanda aktif. Burada forumdan bana ulaşan bazı Gigafiber isteyen forumdaşların bile site yönetimlerinden aldıkları tepkiler olumsuz yönde, bazende şundan dolayı sitelere altyapıyı kuramıyoruz biz keşife geliyoruz yatayda yani elektirik ve sistem odalarına kutuları koymak en kolay iş ama o kutudan daireye kablo çekimine gelince olay şaftların kapalı olduğu, inşaat zamanında diğer operatörlerin kablo çektiği ve o güzergahı kapattığı durumlardan ötürü altyapı kurulmuyor. Alternatif güzergah bakıldığında kablonun koridora çıkması gerekiyor ve yönetimler kesinlikle müsade etmiyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Talepler geldikçe değerlendiriliyor, durduruldu demeyelim. Bazı talep eden forumdaşların bulunduğu lokasyonlarda’da altyapı ekipmanları omurga bulunmuyor. Sitenizin önünde İBB FO menholleri varsa eğer yerde şanslısınız çok daha hızlı gelecektir eğer yoksa planlamaya alınır ve lokasyona güzergahlar kurulana kadar site bekletilir. Talepleri bana iletebilirsiniz, elimden geldiğince yardımcı oluyorum. Beylikdüzü forumuna denk geldiyseniz süreçlerin bölge bölge çok hızlı veya çok yavaş gittiğini birebir görebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KadircanSalman_ -- 26 Mart 2026; 3:53:32 >
  • KadircanSalman_ kullanıcısına yanıt
    Merhaba Selimpaşa mahallesi Tatköy Tatil sitesine gelir mi? 3210-ve 3230 sokak civarları.

Olmaz Selimpaşa ya çok zor hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Worldnet kullanmayın bence ;(

Sizin kullanmayin deme sebebiniz nedir?

| Mac Mini | Ipad 1 64 GB | Ipad 2 16 GB | Ipad Mini 1 16 GB | Ipad Mini 2 16 GB | Ipad Air 2 16 GB | Ipad Pro 2020 11&amp;#8221; 128 GB | Iphone Xs Max 64 GB Gold | Iphone 5S 16 GB | Iphone 5C 16 GB | Iphone 5 16 GB | Iphone 4S 8 GB | Iphone 4 8 GB | Iphone 3GS 16 GB | Iphone3G 8GB | Iphone 2G 8GB | Apple Watch Series 4 44mm | Apple AirPods S1 | Apple AirPods Pro | Apple TV 4 | XGimi H3 |

• Backspace7 kullanıcısına yanıt

Bir arıza oldumu yapabilicek güçleri yok bilgileri yok btkdan altyapı isletmenligi izinleri yok herşeyi yasadışı yapıyorlar Türk telekomun menfezinden kablo geçiriyorlar habersiz

| Mac Mini | Ipad 1 64 GB | Ipad 2 16 GB | Ipad Mini 1 16 GB | Ipad Mini 2 16 GB | Ipad Air 2 16 GB | Ipad Pro 2020 11&amp;#8221; 128 GB | Iphone Xs Max 64 GB Gold | Iphone 5S 16 GB | Iphone 5C 16 GB | Iphone 5 16 GB | Iphone 4S 8 GB | Iphone 4 8 GB | Iphone 3GS 16 GB | Iphone3G 8GB | Iphone 2G 8GB | Apple Watch Series 4 44mm | Apple AirPods S1 | Apple AirPods Pro | Apple TV 4 | XGimi H3 |

• Backspace7 kullanıcısına yanıt

Orası ben bilemiyorum ortada ne dönüyor neler oluyor arkada neler dönüyor

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.