< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backspace7 -- 25 Mart 2026; 21:38:45 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
🎉SİLİVRİ'YE TURKNET GİGAFİBER GELİYOR! 🎉 (5. sayfa)
-
-
Site yönetimleri müsade etmediği müddetçe TürkNet’in sitelere girebilme şansı malesef ki yok. Seyrekte olsa Yeni mahallede bazı siteler şuanda aktif. Burada forumdan bana ulaşan bazı Gigafiber isteyen forumdaşların bile site yönetimlerinden aldıkları tepkiler olumsuz yönde, bazende şundan dolayı sitelere altyapıyı kuramıyoruz biz keşife geliyoruz yatayda yani elektirik ve sistem odalarına kutuları koymak en kolay iş ama o kutudan daireye kablo çekimine gelince olay şaftların kapalı olduğu, inşaat zamanında diğer operatörlerin kablo çektiği ve o güzergahı kapattığı durumlardan ötürü altyapı kurulmuyor. Alternatif güzergah bakıldığında kablonun koridora çıkması gerekiyor ve yönetimler kesinlikle müsade etmiyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Talepler geldikçe değerlendiriliyor, durduruldu demeyelim. Bazı talep eden forumdaşların bulunduğu lokasyonlarda’da altyapı ekipmanları omurga bulunmuyor. Sitenizin önünde İBB FO menholleri varsa eğer yerde şanslısınız çok daha hızlı gelecektir eğer yoksa planlamaya alınır ve lokasyona güzergahlar kurulana kadar site bekletilir. Talepleri bana iletebilirsiniz, elimden geldiğince yardımcı oluyorum. Beylikdüzü forumuna denk geldiyseniz süreçlerin bölge bölge çok hızlı veya çok yavaş gittiğini birebir görebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KadircanSalman_ -- 26 Mart 2026; 3:53:32 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba Selimpaşa mahallesi Tatköy Tatil sitesine gelir mi? 3210-ve 3230 sokak civarları.
Merhabalar, henüz planlama içinde değil.
Olur mu olursa ne zaman olur
Olmaz Selimpaşa ya çok zor hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Worldnet kullanmayın bence ;(
Valla babamlarin evde var alibey mh adres performans gayet guzel. Hatta kablosuz testte 1200 doenload hiz goruyor 1 gbit bağlanti olmasina ragmen.
Sizin kullanmayin deme sebebiniz nedir?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
| Mac Mini | Ipad 1 64 GB | Ipad 2 16 GB | Ipad Mini 1 16 GB | Ipad Mini 2 16 GB | Ipad Air 2 16 GB | Ipad Pro 2020 11&#8221; 128 GB | Iphone Xs Max 64 GB Gold | Iphone 5S 16 GB | Iphone 5C 16 GB | Iphone 5 16 GB | Iphone 4S 8 GB | Iphone 4 8 GB | Iphone 3GS 16 GB | Iphone3G 8GB | Iphone 2G 8GB | Apple Watch Series 4 44mm | Apple AirPods S1 | Apple AirPods Pro | Apple TV 4 | XGimi H3 |
-
Bir arıza oldumu yapabilicek güçleri yok bilgileri yok btkdan altyapı isletmenligi izinleri yok herşeyi yasadışı yapıyorlar Türk telekomun menfezinden kablo geçiriyorlar habersiz
Belediye baskanina acilis yaptirdilar bu derece illegal ise turk telekom nasil mani olmuyor ki
| Mac Mini | Ipad 1 64 GB | Ipad 2 16 GB | Ipad Mini 1 16 GB | Ipad Mini 2 16 GB | Ipad Air 2 16 GB | Ipad Pro 2020 11&#8221; 128 GB | Iphone Xs Max 64 GB Gold | Iphone 5S 16 GB | Iphone 5C 16 GB | Iphone 5 16 GB | Iphone 4S 8 GB | Iphone 4 8 GB | Iphone 3GS 16 GB | Iphone3G 8GB | Iphone 2G 8GB | Apple Watch Series 4 44mm | Apple AirPods S1 | Apple AirPods Pro | Apple TV 4 | XGimi H3 |
-
Orası ben bilemiyorum ortada ne dönüyor neler oluyor arkada neler dönüyor
Valla hocam şuan belirttiğiniz lokasyonla alakalı olur ya da olmaz diyemem. Harita üzerinden kontrol ettiğimde (şahsi fikrim) epey bir zaman alacaktır.
Bu bolgede turk telekom fiberi var mi bilmiyorum ama gelirse ancak turk telekom ile fiber gelir. Selimpasada yogurthane bolgesi denilen hastanede otobana dogru olan kisimdaki hemen heryere 2025 yili icinde fiber cekti telekom ustelik 2-3 daireli apartman ayaurmadan her yere kutu koydular. En son gordugum superonline da bu bolgeye fiber cekiyordu ama evler icin mi yoksa baz istasyonu filan icin mi bilemiyorum. O bakimdan selimpasa bolgesine turk telekom guzel giris yapti belki 3000li sokaklarada girerler ileride
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backspace7 -- 3 Nisan 2026; 7:28:35 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ooo silivri soğuktur rte bunu beğendi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 30 Mart 2026; 11:15:29 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dostum Silivri semizkumlar mahallesindeyim, geçtiğimiz yaz fiber kablo sitenin önünden çekildi gitti.kutular üzerinde Superonline yazısı vardı, sanırım onlar çekti kabloları.
TT ye başvuru yapın,sitenize kutu konur dendi, kaç kişi başvuru yaptık,site yoneticiside dahil,ama bir ses çıkmadı.
Yapılabilecek başka birşey varmı?
-
semizkumlar mahallesine ne zaman gelecek bilgi var mı
_____________________________ -
kutu ne zaman konulur acaba, bina zemin katına kablolar geldi fakat 1 haftadır bu şekilde.
_____________________________ The only easy day was yesterday -
Hangi mahalle hocam?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt